Вихра вече няма да води ”Споделено с...”

ТВ водещата и екссъпруга на продуцента Иван Христов - Вихра Петрова повече няма да води "Споделено с..." по TV 7. Това написа самата тя на страницата на предаването в социалната мрежа Facebook.

Обратно в новината

Коментари - Вихра вече няма да води ”Споделено с...” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво-една телевизия да се съобрази с мнението на зрителите!!

Грозна и неприятна личност. При това нахална, уредила се в телевизията само благодарение на предишния си мъж. Дано никога повече не я пуснат на екран.

Мъка,мъка,голяма мъка!Срина се на Вихрето авторитета-мъжът и я изрита,сега пък свалена от "екран".Толкова врачки и баячки канеше и пречистваха студиото от лоша енергия и пак не помагат.Време е да осъзнае,че за водеща не става и да започне да се занимава с нещо друго.Явно че събличането и пуленето в ефир не помага на Вихра.

Спрете да квакате,зашото ако не харесвате едно предаване или водещ,просто сменяте канала.И след като не сте следили Споделено с Вихра..,мнението ви не тежи.Защитавам Вихра единствено от позициите на провинциалистка,заради обидите ,които й нанесе Иван,затова,че не е родена в София.Защитавам я,защото смятам,че качествени и достойни хора се раждат навсякъде ,също така и лекета като бившия й.А явно телевизията "майка"сменяйки по този начин водещите си,търси скандала и оттам провокира интерес към предаването.

Що не си я вземеш вкъщи, като толкова си я харесваш, и да си крякате дружно?

Голямо защитаване, голямо нещо.В провинцията се раждат освен професионалисти и умни хора и много нахалници, които като захапят не пускат и се завират навсякъде.После хем ги е срам да си признаят, че са от провинцията, хем претенциите им като на англиски херцогини.Визирам точно Вихра.Между другото и аз живея в провинцията, но съм родена в София.

Отвратително предаване,бездарни водещи,последната най-тъпа.

това пък предаване нивгаш не съм го гледал

И на мен Камелия ми харесваше повече, не че често го гледам

Откакто водеща на това предаване е Вихра, спрях да го гледам. Просто оцъкления й поглед ме побърква. Сега, след като вече я махат, ще го гледам отново.

Предаването е толкова тъпо,че въобще трябва да го махнат.............

Жалко, това предаване беше започнало да ми харесва. По принцип всяко предаване ми харесва когато се води от професионалисти, журналисти и въобще начетени хора, а не от застарели чалга певачки които се чудят къде да се бутнат за да покажат че освен певачки (ако въобще може да се нарекат и такива), стават и за нещо друго

лигава, некадърна, проктовата. Да си ходи даскалица у Харманли.

Тя пък Кали да не е по добра.Същата ,че и по -голяма смотла.Нахалница дето навсякъде се пъха . Кали е рядко противно същество !Аз съжалявам за Вихра .

аз пък ще съжалявам след 2 месеца ,като се прибера в бг,че ще трябва да гледам тв и докато сменям каналите случаино мога да бъда облъчен от чалга интелигенция

Браво, отлично решение :)

Не да се мести в друга телевизия а да я разкарат завинаги тази ококорена и некадърна лигла. Стига е досаждала от екрана, не че съм я гледала.

Слава богу, че няма да гледаме изцъклената ти физиономия.

най-после,дано върнат Камелия,че да гледаме предаването,

Дано да върнат Камелия да се види колко е "грамотна", когато го няма Жоро Игнатов да я направлява в слушалката какво да говори.

Вихра е прекрасна водеща,но Кали е по-добра.Кали е образована,интелигентна и има опит от друга телевизия и подобни предавания.Пожелавам успех на новото предаване.Дали Вихра ще отиде при Николай Бареков в ВВТ на която той стана изпълнителен директор???