Катя и Здравко от ”Ритон”: Бракът е състезание

"Фактът, че толкова време не се развеждаме, е, защото по всички въпроси сме на различно мнение" - сподели Здравко от дует "Ритон" своята формула за щастливия брак.

Обратно в новината

Коментари - Катя и Здравко от ”Ритон”: Бракът е състезание | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Семейство - мисля, че това понятие в истинския му смисъл включва и деца. Как ще изглежда едно съчинение на тема "Моето семейство", ако то се състои само от той и тя. Може и: той и той, тя и тя, съквартиранти, или съдружници във фирма.

Затова "Ритон", в случая, с право използват понятието "брак". А действителността в последно време показва, че бракът леко е излязъл от мода.

Тия как изпълзяха от панелката си, не се виждат какви са вампирясали и насвинени. Не са за пред хората вече, да си прекарат спокойно старините.

Дърти са!

Откъде ги измислиха тия нафталини? Нямат никакви песни, сещам се само за една с подчертана квартално-битова тематика, която е, меко казано, отвратителна.

Тия не са ли в отвъдното вече?

на фона на велики музиканти и певци през осемдесетте, "Ритон" не бяха нещо особено. Нито пък сега.Просто от Великата Българска Естрада от 70-те и 80-те, не остана почти нищо и никой, освен Лилито и Данчето, а тези двамата навсякъде се бутат, и все парадират с приятелството си с "Вселенския" певец Филип Киркоров. Да, симпатяги са, майтапчии, сигурно са и готино семейство, но като музика, за мен лично не са сътворили нищо запомнящо и разтърсващо, нещо, което да се нарече - Легенда!...уви....

Страхотни сладури- позитивни, жизнерадостни, жизнелюбиви, с невероятно чувство за хумор и самоирония!

страхотни са !Много ги обичам !Това е любимия ми дует.Да са живи и здрави !

защо им са деца,децата са за простите хора-цигани,американци,гърци,турци ...българина е модерен човек и знае че живота е кратък и най-добре да си го изживееш безгрижно и сам за себе си,а децата са бреме

Вие според тези разбирания ли живеете?

Ей,това да даваш акъл на другите какво да правят с живота си е доста наивно и смешно.Смятат,че като го изпляскат това някъде в пространството/то почти винаги не е насочено очи в очи.Няма смелост за това :))) / и мислят,че този към когото е отправено ей сега ще се засрами,порави. Нищо подобно-пука им на хората за чуждите съвети и коментари.Здравко ще си го премести,а Катя ще я вчеше :)))

Тия още живи ли са?

При това - повече от теб!

светът е пълен с глупави и елементарни хора кой се бърка във вашия живот ,че акъл да давате :) дали някой да има деца или не ...и кога ха намерете си по- интерсно замимание.

Здравко, аз пък съм си добре със съпругата си, защото от такава, я направих най-добрия си приятел! Туй от мен да го знаеш! Иначе сте готини, и ви харесвам и с кусурите. Успех!

Имаха магазин през 90 те години в Младост 1 и един ден казаха ,ЧЕ ТЕ ,,БЕДНИТЕ"ПЕВЦИ Изкарвали колкото за прехрана а на другия ден се появиха с лъскав чисто нов автомобил за50000 марки!!

Храната на певците е скъпа, за да може да поддържат гласа си и фигурата си.

ХА-ХА-ХА, АМА ЧЕ БИСЕР!!

Симпатични, с хубав репертоар, ама...всеки трябва да знае кога да спре! Минат ли определени години трябва да се оттеглиш, не че нямаш глас, но просто старостта те прави вече не лицеприятен и да подскачаш като на 25-30 години е смешно и нелепо...

уж бракът бил състезание, а не можело без компромиси..... пълно противоречие....... или интервюиращия, или интервюираните не са се усетили ккакви ги пишат. това че нямат деца си е тяхна работа, така решили, така живяли, има толкова семеиства, които по-добре да не бяха имали деца, защото ги правят нещастни.

Бъдете живи и здрави.Страхотни сте.Желая Ви още много хубави песни за наша радост.

Абе, Ваня ти на колко години си?

ДЪЛГИ ГОДИНИ ОЩЕ ДА СТЕ ВСЕ ТАКА КРАСИВИ, ЖИЗНЕРАДОСТНИ И ДА НИ РАДВАТЕ С ОЩЕ МНОГО ХУБАВИ ПЕСНИ! ЗАВИСТНИЦИТЕ ОСТАВЕТЕ НА ГОСПОД! ЩАСТИЕ И ЛЮБОВ!

Едно дете не можаха да вземат и да отгледат. Хора с болно его. Самовлюбени нещастници.

Това си е тяхна работа, техен избор. Ти си никой/я, че да казваш кой как да живее. Нямаш право да ги съдиш, само защото ти си родила/отгледал/а деца, а те не са. Хубавото в живота е, че може да се избира. Друг е въпросът кога изборът е правилени и кога - не. Времето го показва. Не съди хората, само защото не мислят и не живеят като теб.

А ти защо не взе 10,ей така,да отгледаш. Да не говорят хората за теб,че си егоист/ка :)))) Тъпи кратунки на всеки ъгъл....

Абе, ти пък си много ограничен, да не кажа прост. Всеки човек иска да има нормално семейства - с дечица. Като не е отредено да има такова, защо трябва да го нараняваш и без това му тежи. Ама хората са жестоки. В края на краищата, едно ти се дава, друго ти се отнема. Ти например, си тъпанар и жесток.

Добре че правиха толкова свирчоци на киркоров та по някакъв начин се задържаха на ръбъ да не се затрият за вечни времена нафталинени боклуци ,кой ги слуша тези отдавна умрели боклици.

баба ми ги слуша..... все още

Имаш готина баба.

РъбЪ?БоклИци?Научи се да пишеш, драги ми неграмотнико, пък тогава драпай по клавиатурата!

от бг музиката обичам наи-много тях *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Имат хубав репертоар, симпатични са, не се преструват на звезди. Много са готини. Но Катя има в пъти по-хубав глас. Изобщо- те са едни от най-стойностните български певци.

Много са симпатични.

Много приятни,талантливи,красиви и земни хора!Да са живи и здрави да творят още дълги години!!!

Ма нмоо са прости тия ! Да благодарят на братушките иначе .... отдавна отдавна да са се изтъркаляли в нафталина !

глупости

Страхотни симпатяги са Ритонковците. И за разлика от повечето им колеги, които с годините живота ги смаза, тези са си все такива смехурковци и симпатяги!

И си личи, че са щастливи.

Да бяхте отгледали едно детенце а то цял живот иху аху.

Ако си учител трябва да имаш поне малко повече мозък и да не пишеш такива глупости! Иначе Катето и Здравко са страхотни симпатяги и неповтоим дует! Да са живи и здраве и дълголетни! Успех!

ТОВА СА ХОРА ЗАВЪРШЕНИ ЕГОИСТИ. КАТО НЕ МОГАТ ДА ИМАТ ДЕЦА, ДА ОСИНОВЯТ И ДА НАПРАВЯТ ДОБРО. НО ТЕ СА ПРЕКАЛЕНО ЗАЕТИ СЪС СЕБЕ СИ, С ДИЕТИ, С КИЧОЗНО ПОДРЕЖДАНЕ, ЛЪСКАВА КУХНЯ, САМО ДЕТО ТАЗИ ХУБАВИЦА НЕ МОЖЕ ДА ГОТВИ. ПОКАЗВАТ СЕ НАПРЕД-НАЗАД, КАЗВАТ, ЧЕ СА ЩАСТЛИВИ?? КАКВО Е ЩАСТИЕТО БЕЗ ДЕЦАТА? ТАКА..., ЧЕ ВСИЧКО Е ФАЛШ.

За да нямат деца има 2 възможни причини: 1. Не могат или 2. Не искат. И при 2-та варианта не виждам как това е твоя работа учителю любим и на каква база съдиш хората...

ДА, ТОЧНО ТАКА! АКО МОЖЕШ, НО НЕ ИСКАШ, Е НАПЪЛНО НОРМАЛНО И НЕ ТРЯБВА ДА СЪДИМ! ТЕ И БЕЗ ТОВА ЦИГАНИТЕ РАЖДАТ ДОСТАТЪЧНО ЧАВЕТА, ЗА КАКВО НИ Е НА НАС БЪЛГАРИТЕ ДА ПРАВИМ ДЕЦА! ТОЧНО ТАКА, ОБЛЪЧЕН ИНВАЛИД ТАКЪВ, ПРЕКРАСНА ЛОГИКА!

трябва да си твърде бездушен и злобен, за да напишеш такъ коментар, това е техен личен живот и е тяхна работа, имат или нямат деца... пфу