Елвиса и жена му окуражават бездетни семейства

Цецо Елвиса и съпругата му Мариела Нейкова искат да вдъхнат надежда на семействата, които дълго време не успяват да имат дете.

Обратно в новината

Коментари - Елвиса и жена му окуражават бездетни семейства | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дали детето ще е свое или осиновнено ,е дете . Да би било прекрасно двама родители да видят себе си в детето,защото е казано, кръвта вода не става , но когото осиновиш , дори е 100 пъти по-благородно и целта е да помогнеш и да промениш живота на едно човешко същество.. А господ понякога не ти дава деца. Имам познати лекали ,които на 50 години жената роди ин витро и вече са възрастни ,но собственото им дете им съсипа живота .. с наркомания ....

А Вие от позицията на какъв/каква обиждате хората, които желаят да имат собствено дете?

Предполагам, че репликата е към мен. От позицията на човек, живеещ в 21 век изказвам мнението си. Собствените деца са такива по смисъла на закона. Собствените деца биват два вида - биологични и осиновени. Биологичните са създадени от биологичен материал - яйцеклетка и сперматозоид на родителите по естествен път или ин-витро. Следователно те са "собственост" на родителите си. Осиновените са създадени от биологичен материал на други хора. Съдът е присъдил децата да бъдат "собственост" на родителите им.

Подобни тъпотии може да говори само човек, който никога не е имал проблеми със зачеването. Дано не Ви се налага да минавате през ада инвитро.

най ме втрещяват пък като износват чужд ембрион щот да видели какво е да са бременни ако бебето е с чужд генетичен материал защо просто не си осиновиш вече родено нещастно захвърлено дете

сатана изключително мадерно да ти направят бебето в болница дори при хора с родени по нармален път деца изведнъж решават да се подложат на тия процедури и са важни и значими и ехеее

Глупости. Само човек с репродуктивни проблеми се подлага на инвитро. Това, че имаш заченато дете нормално, не означава че при следващото няма да се появи проблем. Престанете да анатемосвате хората, които се подлагат на какво ли не, за да се сдобият с рожба.

да бе ние в гората живеем това е масова практика мода както слагането на силикон или корекцията на носа и никой не анатемосва хората които наистина имат проблеми пък и другите дето са решили да ползват изкуствени методи просто констатирам

Това е голям бизнес правилно, последния скандал с яйцеклетките го доказва. Жалко че хората се подлъгват лековерно и рядко търсят някаква алтернатива за лечение.

Възхищавам се на хората, които минават през това. Само някой, който е наясно с цялата физическа и душевна болка по пътя към създаването на дете може да разбере. А по отношение на осиновяването- дори и да осиновиш дете, да го обичаш...винаги в теб ще живее мъката, че нямаш собствено такова.

нЕма да живее, вЕрвай ми. Пууууууу, аман и бактън от еснафско и селско средновековно мислене :-(((((((((

Осиновяването също е решение. Няма никакво значение дали децата са биологични или осиновени. Пожелавам на Цецо Елвиса и съпругата му щастие, любов и още много деца.

Много приятна снимка.Срадураната е страхотна.Наистина няма по-хубаво нещо от децата.