17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Snoop dog disagrees

за това бъдещето е на автономните споделени коли, пиеш пушиш и те возят и си плащаш. ще стане като телефоните месечна такса

Хайде сега да си признаем и за "ваксината".

Арабите правят наркотици... Те и затова постояно искат легализиране на продажбата на наркотици... Да тровят хората в други държави... А един идиот, който пушеше марихуана, ходеше да бие напълно случайни и непознати хора на улицата, и накрая го застреляха...

В САЩ непрекъснато напушени дебили карат на магистралите МЕЖДУ "двата" тунела и МЕЖДУ "двата" стълба.

наркомани

Шофирането след употреба на каквито и да е психотропни вещества трябва да се забрани, както и шофирането под стрес. И съвет към момичетата и жените: не се разправяйте с напушалки!

Като се напупша и ми става твърд като камък, не знам коя ще бяга от това :)

Ми такава дето е толкова жалка, че е доволна и само на един твърд.

Исках да кажа такава, дето НЕ Е толкова жалка, че да е доволна само на един твърд. Пък и ако ти трябва да се напушиш за да го държиш твърд, представям си какви добичета чешеш.

Този път "Оле, Оле, Олеее" че е "паркира" Скейтъра си в Задният двор на "твърдия марихуанец".

Мога и без него, просто ти казвам ,че тази билка има доста ползотворни качества, както и негативни разбира се. Но да демонизираш коза а да величаеш алкохола е жалка история.

А аз кога съм величала алкохола? В сравнение с алкохола, козът е по-малката беля, но също е кофти. Аз като цяло не пия алкохол, не пуша нищо и не шмъркам. Пороците ми са от друго естество.

Разкажи за пороците, че ми стана интересно :)

Пиша в дира и съм страшна прахосница.

Докато ходех на шофьорските курсове, един път отидох напушен и инструктора ме похвали ,че този път карам много по-добре от обикновено. НЕ казвам, че трябва да се наковеш като куче, ама ми писна от жалката пропаганда. Алкохола е най-лошото нещо , защото забавя реакциите супер много за разлика от марихуаната.

И сега т.ъп.ит.е тревоманчета ще ви обяснят колко полезна била "билката"... Само дето ти скапва нервната ситема тотално. Нищо де трябва да се отсее семето от плявата.

Не я скапва повече от алкохола, който скапва и тялото освен нервната с-ма.

Ама и ти се па откъде се изказа бе паткан. Прост си колко си искаш. Ходи си сипи една ракия и се качвай на жигулата. Ти сигурно мислиш че и земята е плоска и кат сереш в кенефа просто пада от другата страна

Това го кажете на роднините на Милен Цветков...

България те съдят и да си пушил последно преди седмица

“Данните от изследването покават, че рисковете отпадат след четири часа и половина”. -В момента тестовете които ползва КАТ, реагират положително повече от седмица след последно ползване на канабис. Това на практика прави всички ценители на билката, перманентно негодни за шофиране пред закона…

Значи употребата на каквито и да било упойващи вещества, води до ОПАСНО шофиране!!! Това няма какво да се спори по това! Но има и леки изключения де! Ако имате електрическа кола Tesla примерно вече се видя нагледно, не веднъж при това, че всички в колата могат да спят, включително и шофьора, и колата да си кара със 170км/ч! Така, че всяко правило си има и изключения, но те по подразбиране потвърждават правилото! Та така!!!

А защо спортистите ги наказват за употреба на марихуана, след като тези рапони твърдят че те успива и намалява реакциите. Пълна простотия е тази статия.

Те това съм го казвал, само по това където съм ги видял да ги питат по телевизията. Толкова флегматични и бавни. Ако питат някой как се казва, ще каже: Иии...ввв...ааа...ннн и след 1 минута ще е успял да каже Иван. Абсурдно е да ги допуснеш да карат кола.

А тестовете на КАТ колко СЕДМИЦИ след употребата на марихуана все още отчитат управление на МПС след употреба на наркотици??????

А друга обществена тайна е, че пияните шофьори причиняват най-много катастрофи...

преди години германците искаха да вдигнат границата на алкохола , защото бяха установили че на 3 бири се кара по-спокойно отколкото, ако веднага след работа се качиш прясно-прясно изнервен от работния ден

Топлата вода...