Уентуърт Милър: Гей съм и няма да стъпя в Русия

Героят от известния по цял свят сериал "Бягство от затвора" на телевизия Фокс Уентуърт Милър призна, че е гей с писмо, в което отказа да присъства на филмов фестивал в Санкт Петербург.

Обратно в новината

Коментари - Уентуърт Милър: Гей съм и няма да стъпя в Русия | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като гледам повечето мъжаги тука какви способности да не разсъждават демонстрират, определено не мога да ги разбера гейовете :)

Един човек не се определя само от сексуалната си ориентация. В над 400 коментара няма нито дума за момчето напр. като актьор и като личност въобще. Понеже харесвам "Бягство от затвора" съм гледала интервюта с актьорите и попрочетох това-онова за тях. У. Милър определено прави впечатление на интелигентен и приятен човек. А във въпросното писмо до руския фестивал момчето си е изложило вижданията ясно и категорично, но съвсем възпитано и необидно.

Мая, съгласен съм с вас, но той не е момчето :) на 41 е :) макар, че изглежда страхотно.

Ти, който по-долу в коментарите обясняваше, че като родител ще псуваш гейовете пред детето си и ще го възпитаваш към омраза - точно ти ли си позволяваш да държиш речи за морал и нормалност?! Психопат!

Там за това ставаше въпрос. Просто пример, как може да се предотврати, теоритичното превръщане на собствено дете в гей. Пример за защитен механизъм, породен от обстоятелствата. В комунизма, нямаше да се налага. Нещо като изчислен ход. Нали ме оплюваха, че такива се раждат, а не се отглеждат. Е, ако сте прави, от това няма как да ви е страх. И това бе теоритичен пример. Сигурно и 5-10 пъти да проявиш негативно отношение, ще го запомни детето. Може и друго да свърши работа, да изискваш от него да бъде мъж. Децата като малки не се интересуват от секс. Обстановката ги извращават. Те са като продукти с бар код - ЕГН (след 16 години). А морала не е реален елемент, а въпрос на обучение. За някой мюсолмани, морално е да убиеш христяни. Аз не кавам какво е морално, а какво би трябвало да е отношението на държавата, към пробутването на гейщината. За мен, политиката на запада, доведе до хиляди деца жерви, част от които убити. Върху това коментирайте морала. Но за мен си е просто престъпление.

Както и да ги наречеш и в каквато и форма да ги "облечеш", за омразата, предразсъдъците и неграмотността няма оправдание!

Най-искрено ти пожелавам да зависиш от гей. Тогава ми е чудно дали ще поддържаш тезата си или ще наведеш глава смирено, а нищо чудно и да му се предложиш. Щото точно такива като теб са най-големите подлоги, когато става въпрос за лична облага.

гей пропагандата вече до такава степен е промила мозъците на простите човечета че те дори наричат нормалните хора (не гейове) - психопати ...

Човече, с този коментар решително се доказа като образец на просто човече.

Браво модераторе,браво!

а така, колкото повече педали толкова по-малко конкуренция по баровете да сваляме мадами, и толкова по качествени мадами за нас обикновените мъже

Хубавец и симпатяга е У. Милър, с каквато и ще ориентация да е. Любимец на жените безспорно, и само в тази връзка жалко, че играе за другия отбор;)

Това си е нормално явление при мъжете и се върши скрито без никой да разбира!

Аз със колко женени българи съм се кефил. Жените им ако знаят ще се гръмнат!

И предполагам същите тези женени българи тук най-ожесточено плюят гейовете.

Ти така ли правиш?

Поредния нещастен опит за реклама на обратните - вижте колко сме онеправдани.

срещу гейовете в Русия! Има закон СРЕЩУ ПРОПАГАНДАТА НА ХОМОСЕКСУАЛНИ ОТНОШЕНИЯ В УЧИЛИЩАТА!!! Това са различни неща! Гейовете си живеят и процъвтяват в Русия, но нямат право открито да пропагандират хомосексуални отношения в училище. И какво лошо има в това? Винаги съм считал, че Прайд и прочее бомбастични изявления от подобен род са признак на ниска самооценка, комплекси. Имат си хората предпочитания - да си ги следват! Защо трябва от това да правят политика?

На теория може да звучи различно, но на практика се свежда до едно и също. Прочети по-надолу в коментарите, по този въпрос се изписа доста. В смисъл, че понятието "пропаганда" много лесно може да се може да тълкува превратно и под този предлог да се стигне до засягане на правото на мисълта и словото, че и до далеч по-лоши неща. Нямаш си представа колко е опасно, когато се стигне до погазване на демократични принципи - историята го е потвърдила отново и отново с много кръв и страдания. А точно Русия, за съжаление, неведнъж е оставяла своя отпечатък в тази черна хроника.

дрън-дрън

Пробутват ни гейщината. Има една безкрайност от изкривявания, които можеха да пробутват. Но не, те пробутват гейщината. Такива изкривявания в природата отпадат по принцип естествено. Тук обаче почват да пишат и закони за тях. Някои влиателни личности запомчват да го налат. Няма никаква полза от гейщината. Но поне косвени вреди, има. Като например, че стимулирането на сексуалните изкривявания, води до точно това. А едно от тези проявления е педофилията. Затова в последно време почнаха да броят хиляди деца жертви на педофилия. Или например заловени от Интерпол 570 педофили срещу бебета. И чисто статистически от гейовете има повече педофили. Както и повече заразени със СПИН и така на татък. Нищо че се възмущават, като някой доктор го спомене например. Тук бе премината нормалността. Трябва да има ответен удар, за да се секне тази манипулация, колко било нормално. Този ответен удар трябва да е международен - примерно в ООН, за конвенцията на правата на педофила (пардон човека). Няма нищо логично, да съществуват гейове. Ако кажат, че компютри правят секс, не звучи по-нелогично. Както казах, такива изкривявания са отпадали естествено в природата. Сигурно преди във всичките западни страни, които сега го пропагандират, са се водили психично болни. В Русия дори и престъпление.

Мненията ни съвпадат. Бих допълнил само, че гей-проблема се създава изкуствено, както "арабската пролет", например, за да откланя вниманието на масите от реалните (икономическите) проблеми. Откланят група, която да се противопоставя на гейовете (на всяка сила има подобна с обратен знак), друга - на циганите, трета - на емигрантите и т.н. и не остават хора, които да се занимават с реалните проблеми!

Да започна с това, че не съм гей. Имам познати гейве, включително приятелка, която много обичам и ценя. Хора като нас - къде по-добри, къде по-лоши. Опитват се да живеят добре и да са щастливи - както и ние. С няколко съществени разлики обаче. Те живеят със съзнанието, че не са добре приети. Всички от тях са били или тормозени, или обиждани, или бити или всичко това в някакъв период от живона си. На някои от тях семействата са обърнали гръб. Други са губили работата си. Трети са били пребивани на улицата като кучета от непознати. Поради никаква друга причина, а за това че са "обратни". Има и такива, които не издържат и в крайна сметка сами слагат край на всичко. По-голямата част от тях живеят както могат - като крият същтостта си, къде от страх, къде от срам. А една малка част се опитва да каже на света какво се случва с тях. И да обяснят на кратуни като Някой и Никой че хомосексуалност и педофилия са две различни неща. Хомосексуалността е твърде често срещано явление (при животните също, меджду другото) за да продължаваме да я класифицираме като ненормалност. Хвърлете един поглед в Уикипедия например. Ако не смятате че това е достоверен източник Гугъл предлага богата информация по темата. В Уикипедия конкретно ще видите дълъг списък с култури през цялата история и география на човечеството, в които хомосексуалността е била позната. Някои са я приемали за даденост, други са я отричали. Някъде са я смятали за божествена. Отношението е различно, но фактът си остава че гейове е имало винаги и навсякъде и то като солиден процент от човешката популация. И ако се отнасяме към тях с уважение, а не с отвращение може би след години ще отпадне нуждата да крещят по гей парадите - И аз съм Човек!

Много добър коментар! В тези няколко реда най-точно и изчерпателно описа нещата. Тъжно, че изглежда 99% от пишещите тук дори не познават гейове, нито даже са се информирали по въпроса (поне малко от малко), преди да обясняват надълго и нашироко какъв бич за човечеството била "гейщината".

Сигурно почти всяко нещо в природата е обяснимо и има причина. Гейщината няма. Същото което написа за гейовете, можеше да го напишеш и за шизофреници. Това обаче не променя, че се считат за психично болни. А гейовете са едни от най-опасните изкривявания, защото имат за цел, да изкриват и околните. Да направят и от тях гейове. Нещо което например, при шизофрениците го няма. Как си представяш, че ще реагира мъж, ако някакъв гей се заинтересува от него? Там име ефекта на афект, погнуса, може и да се почувства застрашен. При такава ситуация, някой като нищо ще е готов да убива. Да но накрая, ще осъдят него, а не скапаните политици пробутали гейщината. Как по комунизма, не знаех тази дума? Постепено се появиха - френска любов, лесбийки, анален секс, гейове, после и педофилия, а накрая и срещу малки деца и бебета. Всичко това дойде от запада. Мислиш ли, че е случайно? Аз не. Те ги произвеждат, като във фабрики. Сега се опитват да разпространят производството. Крайният ефект е, един по лош свят. И за това са виновни западни политици, медии, порно индустрия, дори филми с гейове, сайтове и други.

Имаме семейни приятели - двойка гейове. Честно казано са страхотни момчета. На никого не натрапват ориентацията си, имат сериозни професии и дори се стараят да пазят в тайна това, че са гейове. Изненадаха ме много, когато ми казаха колко много наши общи познати са гейове също, за повечето дори не съм подозирала! Едно е сигурно, на никого не пречат и никого не се опитват да превърнат в гей. В България сме свикнали да чуваме: "Нямам нищо против тях, но да не са ми в къщата!". Честно казано, ако синът ми един ден се окаже, че е гей, ще го приема такъв, какъвто е. По-добре така, и да продължи да има силна връзка със семейството си, отколкото да предпочита да се крие, защото никой не го разбира и го презират. Това, за което ми е мъчно, е че приятелите ми не биха могли да изпитат удоволствието от това да имаш собствени деца и да бъдеш родител. Защото това, което аз не одобрявам все пак е гей двойки да осиновяват деца. Така децата свикват, че е нормално да имаш двама бащи и да нямаш майка или обратното. Такова дете едва ли някога би изпитало жив интерес към другия пол. Незнам, може и да не съм права обаче......

Аз не съм гей, но няма да стъпяв Русия, щото ме е страх да не ме направят гей. Русия е по-сбъркана държава дори от нас!

Да не забравяме и старият хомосексуалист от Банкя - Боко Тиквата!

ти явно никога няма да го забравиш, явно има с какво да го помниш...

Повече гейове, по-ниска раждаемост, по-малко човеци и следователно по-чиста планета, стига техния дял да не мине 80 процента и клонирането не стане масова практика.

Ако наистина вярваш в това, то значи си глупак. В някои части на света в действителност има пренаселване, но не и по нашите географски ширини. Ние сме в демографка криза от 20 години. Добре са ти промили мозъка.

наи важното е в&зпитанието, има много деца, които са на границата, може да иде наляво, а може и надясно, тук голямо значение има пропагандирането и откритото изявяване на хомосексуализма. руснаците са прави, на когото не му изнася- да заминава в usa , сега ще могат да вземат лесно убежище

Хомосексуализмът е или психична болест, или ненормално сексуално състояние! Някъде съм чел, че го имало и при животните. Смятам, че много се преиграва с правата на хомосексуалистите, тяхното широко разпостранение води до развала на обществото! Не съм за тяхното преследване, но смятам, че Путин е прав, това аморално явление не бива да се поощрява и бих приветствал такива ограничения и в България! Нищо лошо към хомосексуалистите, някои са много приятни и талантливи хора, но "целта е живота на племето", а хомосексуалистите деца не раждат!!!

Не знаеш какво говориш. Нужно е доста повече да прочетеш, при това от сериозни източници, вкл. медицинска литература. Хомосексуализмът категорично не е болест, най-малкото защото не причинява никакви функционални нарушения. А кой всъщност определя кое е "нормално" и защо изобщо подобна "мярка" трябва да се отнася към предпочитанията на някого (било то сексуални или други)? Относно правата на хомосексуалистите - ами те са същите, като тези на хетеросексуалните, нито повече, нито по-малко. Също така, да си гей не е въпрос на личен избор, а се определя от биохимични процеси, т.е. не е морално, а биологичо явление. В този смисъл е безумно изобщо да се мисли, че гейовете могат да "развалят" когото и да било. А относно "целта" на съществуването - излишно е да казвам, че възпроизводството не е самоцел, както и че човешкият вид по никакъв начин не е застрашен от изчезване заради гейовете и няма как и да бъде.

Що за глупав коментар, не било болест, а промяна на биохимични процеси. За ваше сведение всяко заболяване е свързано с промяна на нормалните биохимични процеси и най- вече при психическите заболявания. В днешно време при 90% от гейовете, става въпрос за мода и по скоро за секта. А останалите 10% са с женски/мъжки хормони, следователно действително не могат да се контролират и си сменят пола. Не може да се харесваш като мъж/жена и да те привличат сексуално мъже/жени.

в америка, така наречените републиканци се противопоставят на геи браковете. освен това според тях армията ги пази от евентуално руско нападение. в русия подобни типове мразят геиовете и смятат че путин ги пази от американската агресия. в останалото време нормалните хора си гледат живота и не се занимават с глупости...

Кога ще спрат българските медии да пишат за "хомосексуалисти", все едно пишат за нацисти, футболисти и тн. Хората са хомосексуални или хетеросексуални (бисексуални и тн.). не са нито хомо нито хетеросексуалисти!

Това кое е "политески коректно" ли ще осъждаме или ще оставим на страна двуличието и ще обсъдим фактите?!

то маи за нещастие у всеки дреме по един пендел.а и да си извратен не е само при хомо а е при хетеросексуалните.хора секви..

Хомосексуализмът съществува не само при хората, но и сред някои видове животни( да не кажа над 600). Колкото до тези отношения между хората, то те датират от времето на Древна Гърция, а и не само, има безброй доказателства за бисексуалност и хомосексуалност на много места по света, като това се е смятало за нещо нормално. Църквата е тази, която заклеймява тези отношения, а и много други неща. И тук е въпросът защо? Мисля, че това кой с кого прави секс и кого обича е въпрос на личен избор. Струва ми се много по-гнусно да видя простак, който псува или плюе на улицата, отколкото двама човека да се целуват, било то и от един пол. И това не е болест, а е свързано с много други неща, включително биохимични процеси в мозъка. Преди да издаваме присъди е редно да се информираме, ама не от Блиц или сп Хелло, а от някое доста по-сериозно издание. И повярвайте ми да си дебелак със шкембе на 30 е много по-нездравословно от това да си гей. Винаги съм била толерантна към избора на другите, нямам представа как тези хора понасят цялата ненавист към тях, а те не правят лошо на никой. Тъжно е!

Информативен коментар. Жалко, че за много хора е по-лесно да бързат говорят първосигнално, вместо да прочетат и да се замислят.

Виновна е Марая Кери! Този го гледах в един клип с нея Wе belong Together, в който нищо му нямаше. Избяга с Марая Кери с една кола - какво му е правила и какво е видял не знам - но ето резултатът...!

Ха ха! Как са се подпалили всички гейозащитници! Сладури, и шарката е природна! И шарката съществува откакто има свят! Айде да обявим извън закона всеки, който не харесва шарката и казва, че не е нормална? Педерастията е болест и то не генетична. Знам, че ви е по-лесно да се оправдавате и да не правите нищо, ама както казва един: "Лесно нема". А на всички женички, които с широки сърца и ревлив патос на криворазбрана "хуманност" и "справедливост" защитават педерастията ще им простя. В кръвта им е да защитават слабите, болните, кученцата, 4-те лапи и озоновия слой. Между другото - педерастията ми е неприятна, не педерастите като хора. Живи и здрави!

Хехе, "природно" не е оценъчна категория. Ти също си природен, но това не е нито присъда, нито оправдание. Друг е въпросът как ще се проявиш, а това зависи от личния ти избор. Така е и с гейовете. Никой гей не избира да е такъв, нито по някакъв начин може да "зарази" с хомосексуализъм някой друг. Природата решава дали да си гей или не, а дали си добър или лош определят твоите действия. От поста ти съдя, че не е проблемът в неразбирането ти, а в отношението ти към членовете на обществото, различни от бял хетеросексуален средностатистически мъж - било "педерасти", било "женички", било лилипути, вегетарианци, марсианци и пр.

Какво стана, целия свят се изпедерасти ... Да не би това да е влияние от ХААРП?

На руснаците пък им е точно до тебе. Защо всеки хомо е някакъв бесен нарцис? Има много вярно, че педерастията е болест.

И простотията също е болест!

и то заразна!

Не виждам друг изход освен в Русия да обябят 5-дневен траур по този случай ! Нещастник !

понеже жените ви преважождаме по всички параграфи и вие напук от завист че сме по хубави и по умни ставате геиове.женомразци ли сте? как може да не харесбате жените *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

някои хора им харесва да изкривяват нещата , Библията казва , че да си мъжеложник е грях , тук много хора с е пишат християни ,но си четат както им харесва.

Аз съм атеист и формирам вижданията си въз основа на науката и здравия разум.

Което си казала няма смисъл, ако не го осъзнаеш! Какво значи атеист или вярващ?! Никой не може да даде точен и правдив отговор. Първо се смирете и погледнете в себе си, защото там е скрито цялото знание. Неслучайно древните са казали, че човек е мярката за всички неща.

ти може да си атеист ,но много хора твърдят , че са християни

аз в моита фирма не взимам геиове.ако да не дава господ има един ден някои ще трябва да измислям как да се отарвавам от него без да разбира за какво го гоня

Това хич не е повод за гордост.

А грамотни взимаш ли, че като ти гледам правописа ако наемаш такива като теб няма да ти върви много фирмата.

ние с митко сме добре.

поредният дефектен! аман от дефектни като тоя нека си губи зивота и умре без поколение

Моли се някой ден синът ти или дъщеря ти да не се окажат "дефектни".

надали моите син или д1щеря ще са обратни защото талива хора са отгледани от лоши родители без любов.аз бих дала зялото си вмимамие на детето си както и баща му и то ще си е нормално.няма да е нито геи нито педофил или нещо друго

Представа си нямаш колко се лъжеш. Поне малко от малко прочети поинтересувай се, образовай се по въпроса.

няма да е нищо друго, демек ще е едно нищо. колко жалко...

Което само показва колко си в неяснота как се формира сексуната ориентация...

Има 3 групи хора, коментиращи проблема - едната ЗНАЕ защо защитава гейовете, другата ЗНАЕ какви са целите на първите и им се противопоствя, а третата е съставена от емоционални хора, защитаващи едната или другата позиция. Искам да ви кажа, че ако няма гей-мафия и гей-структури, на никой няма да му пука за отделни хомосексуални изключения и нямаше да се пише по тази тема никъде, както не се е писало за нея преди ...да кажем 50 години!

Има огромна разлика между това да заклеймяваш гейовете като такива и това да се обявяваш против някакъв вид мафия (без значение гей- или друга). В този смисъл, тези които защитават гейовете не означава, че защитават някакви си (реални или измислени) мафии. А иначе, плюещите по гейовете тук го правят най-вече заради предразсъдъци, криворазбран морализъм и откровена простотия.

Говориш за третата група и съм напълно съгласен. За равноправие ще допълня, че защитаващите гейовете не знаят защо го правят, освен ако не са такива. Има хора, които принципно застават на страната на по-слабия (такъв им е характера), ама не знаят, че гей-обществото въобще не е слабо!

Днес,държавите с най-богатите,с най-развитите икономики...започват бавно да се демократизират и да приемат всеки,какъвто е...за недоразвитите държави,като горепосочената,за ислямския свят и за дивите хора на балканите и подкавказието,все още си остава тая лумпенизация,предразсъдъци и дивашко мислене...ето защо тези държави,винаги ще бъдат бедни,окаяни и самодоволни на собствената си простотия.....

САЩ и Зап. Европа широко толерират и даже пропагандират всякакви перверзии. Пазарна икономика, целта е по-високо търсене и потребление. Резултатът е че до 1-2 поколения вече тия държави няма да ги има, поне сегашното им население. От толкова много хомосексуалисти и феминизирани жени, просто няма вече деца, само старци и пришълци от третия свят. Животът е сурав и ку....в, има си правила, всичко друго се наказва рано или късно, природата не търпи отклонения.

Някой наивен да твърди, че ГейШеф е фаворит на руснаците? Там и комунистите не са на влас (факт). Както е факт, че се цапотят паметниците на загиналите в борбата с фашизма в гейско розово. Но никой не посяга на ПЕСоглавците.

Стига бе, няма да посети Русия! Боли ме фара! На Босфора го чакат!

Ами така си е - всички симпатяги са или гейове, или женени.

Не знаех, че преди да се оженя съм бил гей.

До вчера беше гей. ДНес, след като започна да ни го навираш това стана най-обикновен педераст.