17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ах, горкият Уил Смит, ще си легна от мъка с обучките довечера.

Стига пробутвали стари снимки от преди 25 г. Сега е така провиснал, няма да го познаете. Времето не прощава никому, дори да е мъж , облечен в черно. Не знам какво им става на прага на старостта, но нещо изперкват дружно и започват да участват в разни движения и каузи за права и хуманност. В Перник си имаме такъв лаф: "Бе ти ми дай парите, па я че ти благодарим!" Както се казва пък по Русенско и в останалия Мокър край, "Твоите милиони - моето кафе!"

Тъпако, всички бизнеси напускат социалистическите щати и се местят в републиканските. Само ти на наопаки. Е, много важно, прав ти път и без това си изчерпан вече като актьор. Сега с това политкоректно кино, стана като рез комунизма, изкуството трябва да отговаря на партийните повели. Ее, скоро ще си ги гледате сами.

Ало редколегията..Май никой не адмирира тези инакомислещи и крайно тъмни по цвят олигофрени.А защо ли такава уж силна икономика подава сигнали чрез такива чернокожи дегенерати.

Absoluten GLUPAK! Shte nakrivi shapkata na niakoi...!!!! Niakoi hora se misliat za bogoizbrani i che shte mogat da promeniat sveta, no ne osaznavat she shte legnat v groba kato bsi4ki obiknoveni hora!

Мръсни чернилки - чрез вас най-вече евреите откраднаха изборите! И когато сега някой се мъчи да направи нещо, макар и съвсем малко, за да не може и на следващите избори да се извършват такива ЧУДОВИЩНИ нагли измами, пред очите на целия свят - нигърите веднага почват да пищят! Ами ходете на майната си тогава, холивудки изроди!!

Кой им ограничава правата, бе? Джорджия прие, че иска при гласуване да покажеш документ за идентификация. Как да познаят коя чернилка от къде е? При нас има освен това списък и подпис и ъгълче на бюлетината. Ние какво, да вземем революция, да вдигнем?

Значи след като спечелиха чрез пощенски измами, сега забранили гласуването по пощата. За да не вземе някой друг така....

тоя съвсем се изпедерасти. жалко

Съсипете Щатите, да видим кой ще ви храни? Паразити долни, безполезни...

в САЩ нямало расова дискриминация!Този във всичките му филми "играе" негар.

Никой не го кара зорлем да снима там. Може да дойде в България да снима ;)

Нещо не се разбра как изборните правила в Джорджия, валидни за всички, нарушават правата на едно определено малцинство?

образовай се и ще разбереш какво означава voter suppression и историята на тази практика в САЩ.

И откога образованието включва това :)

Историята е ясна, основната грешка, че след Гражданската война не са върнали всички отвлечени обратно в родината Африка. Как така емигранти пристигат в САЩ и за 5-10 години се интегрират, а на някои не им стигат 200 лета и все нещо им пречи, или дискриминира?

Я да видим, в какво ТОЧНО се състои voter suppression, конкретно в Джорджия. Оказва се, че там (а също и Алабама) действа закон от 1976г., според който затворници, излежаващи присъди за ТЕЖКИ престъпления (felonies) не могат да гласуват. Правен е опит да се ЗАОБИКОЛИ този закон, като им се даде право на глас чрез гласуване по пощата. Новите, по-строги правила на Джорджия изрично забраняват и това. Към момента, излежаващите присъди за тежки престъпления в Джорджия са 3.28% от броя на гласоподавателите в щата, а от тях 82% (sic!!!) са чернокожи. Т.е., 2.48% от гласоподавателите в този щат са лишени от избирателни права. Според Уил Смит (и куп други умници) този "ценз на основание лоялност към обществото" е незаконен?!?

По презумпция там все са с накърнени права. Много кинти се правят и само дивиденти сега и азиатци те подхванаха латиносите чакам скоро. Иначе цял брекзита на гърба на источноевропейци те стана даже по конкретно България и Румъния ама нашите нпота зор за гейове те за тва нито дума, арабските вървят по две за камила ама и там нотата мълчат. Циганките и те са на пазара нотата мълчат. А най интересното е че негрите роби всност са купувани от арабите те са потомствен и търговци на роби. Даже днес пазари за черни роби си има в Либия просто шекнете в гугъл. Ей за тва да отдели малко кинти някоя богата черна актриса или там някаква. Абе някой чувал ли е богат негър да е дарява пари за гладуващи африкански деца?

Ще искат документи при гласуване?!? Расизъм!!! Мухахаха!

Как засилването на котрола за гласуване по пощата ограничава избирателните права на малцинствата?