Уил Смит ще бъде залят с оферти за работа

Експерти смятат, че Холивуд обича такива истории - за изкупление и завръщане

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами педалите,лесбийките и педофилите които се легитимираха по цял свят и вече двама педали и две лесбийки имат право да си осиновят непълнолетно момченце или момиченце като родители 1и 2....,и имат право да си ги къпят голички....,та тези извратеняци които се оказаха половината земно кълбо от болест или модернизъм,та тези откачалки сега ревнаха за шамара за да си избият комплексите и да покажат колко са моралистични и с отворени чисти помисли!?!?.... Това заедно с политиците завзели света,с тяхна помощ и медиите! Всички забелязаха как Путин нападна Украйна,а никой не забеляза как шепа откачалки нападнаха от 3г. света !?!?

Афроамерикански прелести :) Нашата "звезда" от Борат 15 ще участва също. В ролята на слугинчето.

работа!

Когато умират, негри - маймуни, България РАСТЕ... Най- добре да го урепят тоя маймун в ТЪМНОТО и да му вземат парите, както сме правили всички Европейски държави до 1990 г..

Докъде я докарахме?! Мъж се подиграва с чужда жена на обществено място и получава шамар. И това се превръща в драма, трагедия и повод за публичен обществен линч на Шамародателя. Какво трябва да прави модерният мъж в такива случаи?! Да ръкопляска и да се усмихва?! Я се замислете вие как бихте постъпили?

Жена му не е случайна леля, а актриса с 40-50 филма и е седнала на първи ред.

Не е подигравка, шега. Има голяма разлика, Ако човек има чувство за хумор, разбира се.

Джендърските простотии с които заляха американците, както и това да се правят на "по папи от папата" , идва в повече не само на американските граждани, но и на нормалните хора от целия свят. Едва ли не това да си мъж или жена и да бъдеш бял, черен, жълт или с какъвто и да е цвят на кожата е престъпление, а всъщност ние сме такива каквито ни е създала природата, ние сме Божии творения и това трябва да ни кара да се чувстваме добре!

Азпък не мога да го трая този. Да се скрие някъде и да не се показва.

Експертите си нямат понятие какво говорят. Вече му пропадна снимането в "лоши момчета 4" , продукция на "Netflix" и два други филма. Отделно жена му продължава да го представя пред светът като абсолютна путка и нещастник. Кариерата му малко или много вече по приключи.

всички онези филми които се правят с Лиъм Нилсън, последните с Уилис филми, Непобедимите... това са все филми с продуцентски компании различни от Нетфликс. Явно е, че си нямаш и найдея колко много продуцентски компании съществуват.... Да може да са ниско бюджетни....НО все пак са филми и си имат феновете.

След този шамар дори ми стана още по-симпатичен. С какво нахалство само онзи зъбатко започна да се подиграва с болестта на жена му?!...При това напълно съзнателно, че цял свят слуша и гледа.

Страшна новина. Мишо Шамара чул недочул го поканил да стане тираджия

жена му е за продължение на "Пришълецът"

Има страхотно предложение да стане директор на Шамарена фабрика

И без шамара, последните 15 години Уил Смит не е направил филм, за който си заслужава да се дадат пари. Има доста, но за гледане дублиран на български по тв-то.

Мисля, че може да си почива и избира роли, а не еднадневки

Оферти за работа? Като какъв? Фейс контрол пред вратата на стриптийз бар?

Ако един от двамата беше бял, янките щчха да забравят Украйна.

Ми то останаха ли бели???

90%от лигата са бели в повечето големи сериали 80% са бели ... ПРЕКАЛЕНО МНОГО СЕ ФИЛМИРАТЕ...