17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като изтриете логичен коментар по-добе ли се чувствате. За един преател питам.

Тази освен да се хили друга работа няма. "Чар" на восъчна статуя от оня музей.

Есенцията на тяхната история е че се е виждала с друг ама му е била шута, за да скочи на принца.

Тая добре се продаде. Въобще търсачка от класа.

Англичаните, както и ние българите сме изтревали африкански ДЯВОЛ- маймуни- негри.На първия сайт може д видиш САМО картинката. А ако искаш да четеш, прочети на ВТОРИЯ сайт, как англичаните са завзели Африка до 1960 г, когато са родени повечето ое депутатите в парламента ни. https://www.nam.ac.uk/explore/restoring-isandlwana А ако искаш да четеш, прочети на ВТОРИЯ сайт, как англичаните са ЗАВЗЕЛИ Африка до 1960 г, когато са родени повечето от депутатите в парламента ни. И как са трепали маймняци като майк тайсън, майкал джордан, барак обама, Сисиньо, Роберта, Али Соу, Дий бост.. https://www.nam.ac.uk/explore/zulu-war

Не ме интересува кралското семейство, но повече симпатизирам на отцепниците. Та кой от моите сънародници се вълнува от тях? Като минавам през Лондон само пакистанци и индийци и тук-там някой заблуден англичанин.

Чудя се как довечера ще си изпия ракийката.

Глезла

skromna35

Защо Катрин не гледа към обектива!?? А самата тя е нелош фотограф!

skromna35

Минуси? От слепци са явно...

Не ми харесва, когато злобни и лоши хора говорят за злоба, визирайки долния коментар.

очевидно съществува основно, за да дава отдушник на злобните коментари на хора, които си мислят, че се чувстват щастливи, когато се упражняват в злословие, защото лошият човек не може да бъде истински щастлив. Злобата не е направила живота на никого щастлив, тя изяжда самите тях.

Е, чудя се пък как се е усмихнала тази интригантка.

Видно е, че живеят като сплотено и обичащо се семейство, а не като кралски особи. Да са здрави и много щастливи!

Пък буля В. от Малко Дряново за нея нещо ще кажете ли? Дайте да чуем нещо, какви интриги ги плете, как лъже и маже

kamito69

Изкуствени боклуци, кой им вярва

Прекрасни са и с прекрасно семействои деца! За разлика от Хари и мегънката-мрънкалка и клеветничка.

ДИР, защо всеки ден ни навирате новини за английското кралско семейство ? Някой си плаща ли? Някакъв вид елитизъм ли ни показвате? Някой у нас го интересува ли?

Теб ако не те интересува, защо изобщо коментираш?

труда да коментирате, ако не ви интересува. Със сигурност на повече хора им е интересно да видят това клипче, отколкото да гледат вашите семейни албуми. Независимо дали на вас лично това ви харесва или не, има хора, които са известни в целия свят и в целия свят публикуват новини именно за тях. Със сигурност това семейство изгледжда много по-симпатично и нормално от семействата, по точно от родителите (защото децата винаги са мили и симпатични), на бългаските фолк певици и плеймейтки, които са нашият аналог на световните знаменитости.

ако не ни интересуваше нямаше да си изберем цар за премиер преди 20г.

Много е приятна тази Кейт, и Уилям е готин, изглеждат свестни и щастливи, ако не бяха кралски особи щяха да са щастливи напълно, но този товар да си крал ...........

Откъде знаеш какви са? Пил си си кафето с тях ли????