17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много са сладки!

хващам захарна болест.

Хубаво семейство, милички дечица, но не разбирам защо ние - българите трябва да се интересуваме толкова от кралската фамилия на Великобритания, която никога не е изпитвала топли чувства към нас.

На фона на преливащите, изливащи новини за Мегиту, тази направо ме зарадва!

И ни едно не прелича на кейтката, и тя носеше фалшиви куреми .....:))))) И трите изглеждът различно, не си преличът едно на друго, но имат прилика с Уилямчо, но немът никаква прелика с кейтката. Тфа па три фалшиви '''бременности''', и трансджендъра не помръдна, не я видехме да кърми, и не свали високите токове, и излизаше от болницата след като сурогатката е раждала , ей текава свежа.

Е то тфа е целтъ - след Камила, си мислехме, че по-лошо не мое да бъде, ама на, опровергаха ни....."))))) Ас лично, си мислех, че слет Камила, сичко друго ше е по-добре. Оубаче, дойде кейтката, и се почнаха скандалните й истории на наркоманка, оргиите й, пиянските й истории, че и гола снимана там у Франция .... После сирогатските й истории и фалшивите бременности .... Тамъм решихме, че свикнахме, и айдее..негрото доФтаса ....

Момиченцето прилича на Дайана.

Според мен, малкото прилича на нея.

Разгледай го отблизо, намери снимка с хубава резолюция и сложи кейтката и малкото бебе една до друга и сравневай, нема капка прилика. Намери деЦките снимки на кейтката и сравневай, ни едно не прелича на нея. Нема капка прелика. кейтката е трансджендър, тя е родена момче, и после е трансформирана за изглежда жена, но не е жена. ''Тя'' нема ни една деЦка снимка с рокличка, сичките й ранни снимки са в панталонки и в момчешки игри, катерене по стени, дървета, камиончета ... Ни една от деЦките й снимки нема плитки, панделки, декоративни елементи които момиченцата обожават.

Е то с толко гмо ... тези бебета са порачени нарочно какви да бъдът. Дизайнерски бебета се викът, гмо бебета, подбирът им гените и наследствените белези, сичкото е проверено. Още Джако со порачваше бебетата тека, това беше преди 30 години, сега технологията е осаваршенствана, глей как китайците произвеждът на конвейер гмо бебета. Ти да не мислиш че кралицата ше земе за снаха втора Даяна, да я разигравът? най-си е лесно с трансджендърка, та секо поръчано бебе да е гарантирано как го иска дъртата вещица. С Даяна браха ядове, сега решиха, че ше си платът за гмо бебе и ше избегнът ядовете.

BTW, секи може да си провери, че негрото лъже и че не е бременна. Бременността беше обявена на 15 октомври на 15 гестационна седмица, тя требеше вече да е родила, но не е , и се приказва, че може да роди през май. 40 седмица мина, и 48 ше настъпи, това да не е хипопотам бременен бе. Проследете си обявленията, и те са публични, от сайта на кралицата, и ше видите за къФ скандал стаа дума. Никой не знае кога ше се роди бебето и как - сигурно поне 3 с8урогатки са заплодени, и се чека поне първата да роди и то бебето ,което ше бъде одобрено. Ич да не споменавъм че дофтуря нема да бъдът допуснати, щото негрото казала, че щела да ражда сама в къщи. Некой да го верва тфа? Бе.... правът ви на маймуни, а вие офкате и афкате ...

Аре стига с тея паразити бе, през живота си не са свършили работа за 5ст.

Мноооого важно, дир, засрамете се...

Пожелавам си така да се променят нещата, че след 100г. в Европа да има само такива семейства ! Бели Майка и Татко с 3 и повече дечица.

Роксана, ти ли си?!

Толкова ли си злобна?! Не се ли радваш на дечица?! Бъди по-добра и ще ти е по-леко, пробвай.

Преди малко ти писах, че не си ВЪОБЩЕ на ниво да командЕриш кой на кого приличал и да се разпрострираш. Дирниците съвсем го обърнаха на изуй гащи. Видимо НЕ СИ СПЕЦИАЛИСТ по биогенетика. Нещо дрънкаш и то злобно, и то натрапващо, и то неграмотно. Защо дирниците ми изтриха поста????!!! ПАК ЛИ НАРЕЖДАНИЯ??? От кого? ЩЕ ПОВТОРЯ: това е семейство, което внася позитивизъм в нашата нагласа. Бяло, кралско семейство, което дава наджеда за продължаване на благородния човешки род.. Кралската династия не е по силите на "КОРИФЕИ" като ІС да я "нищят". И не ни интересува.

Ами хващай си кой ти пречи!

Роксано, престани, досадо проста!

Естествено, че е побърканата Роксана!

dofi

Нещо децата съмнително не приличат на "очарователната" рода на принца! Нямат аристократичният нос на дяда си Чарли! Лейди Кейт най-вероятно е пърхала като волна пеперуда и от цвят та на .................!