Уилям нападнал Хари физически заради Меган

Големият брат съборил малкия на земята и нарекъл американската актриса "дразнеща", според изтекъл откъс от мемоарите на Хари

Обратно в новината

Коментари - Уилям нападнал Хари физически заради Меган | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо само ги нападате Може пък да казват истината

Момче вместо да се скрие с мелезака не разбра ли ,че съчувствие може да получи само в циганските квартали. Но и те едвали вече харесват такива съпунки ,като робинята изаура

От малък Хари е неадекватен. Я на хитлерист ще се маскира, я ще се натряска и ще прави золуми, я ще хване някое скандално гадже, я ще изтресе някоя глупост. А сега вече е в стихията си. Прави филми, дава интервюта, печели пари. Тъпо изчадие!

Малко ти е бил боят, Хари! Толкова посредствено момче излезе, лика прилика с парцалесата, която си е повярвала, че е като принцеса Даяна. Жалка история.

Е за пари. Трябват му пари на Хари и това е единствения начин да ги изкара. Една и съща манджа, ще се притопля докато на Всички им писне от тези глупости. ДА КЛЕПАШ РОДАТА Си и да ти плащат е гадно, на да ги изнудва също

Не давам да купя тези мемоари. И за тоалетна не стават. Няма братя които да не са се маризили, но тоя рижавия клоун много отрано бърка случки и времена. Дори и за тунела пише като недоразвит. Даяна не умира в тунела а в болницата часове по късно.

Като чета коментарите всъщност се чудя абе тоя Уилям що не е отишъл направо да я ошамари тая Мегз? Като не му харесва да си й го каже право в лицето колко го дразни

И тия май ще минат през тунела в Париж. Тоя път повече от заслужено!

Никакво значение нямат тея смотаняци , ако утре изпари някои тоя мухлясъл остров никой няма да разбере , как по дяволите това е от най- четените новини , съвземете се бре хора.

на тоя бастард му личише отдавна, че е напълно егоистичен, лигав, разглезен боклук. нещо като чичи си, вторият син на елизабет-андю педофила, който по съвпадение също се наложи да го отстранят от глвния кралски кръг. в допълнение, тоя глупак срещна нагла златотърсачка -blm катунарка с огромни претенции и без никакво възпитание, класа и стил. резултатът беше неизбежен... п.п. бритсовете всяка заран трябва да палят благодарствена свещичка, че уилям е първородният, а кейт е неговият избор. другия вариант е просто да се откажат от монархията... п.п.п. ама тоя бастард е наистина много нагло говедо, как пък все забравя да спомене в идиотските си филми и книги, че имението в калифорния го плати татко му! и освен това, катунарката в какви отношения е със собствения си баща си, който й е платил образованието?! а, да, в отвратителни отношения е....каква изненада!

на Уилям, малко го е бил ако е вярно. Този рижия се оказа толкова прост и неадекватен, че нямям думи. Война, сънародниците му едва си плащат сметките за тока, деца умират от глад и несанитарни условия в държавата му, а "резервния" намерил за какво да реве.

много съм притеснен за кралското семейство, ами ако от някъде се появи Кромуел!?...олеле!!!...

Харито е прост и жена му е златотърсачка, в това не бива да имате съмнение. Обаче като чета коментарите долу почвам да схващам защо сме най-бързо топящата се нация в света - толкова злоба и простащина на едно място не бива да замърсяват човешкия генофонд.

А бе брат му трябваше да му хвърли един хубав бой, за да му дойде акъла на този глупак.

Падението на Хари няма как да спре, защото с Меганката освен да си осребряват манипулациите друго няма какво да правят, че напълно неизвестни и финансово ''независими'' ще да си останат.. Само пълен олигофрен като него може да си даде парите за да му чете олигофрениите как се ''сбили'' с брат си заради ''известната и кадърна'' Меган..

Голям праз, имало малко кютек, то си е нормално. Кат са кралско семейство, не значи, че не се изцепват като във Врачанско. Викай му Жоро Игнатов, той ще ги оправи всичките...

Дори сина на Хари и Меган е по-хубаво от това на брат му и многодетната крава Кейт.

Арчи е с идеални пропорции на лицето за разлика от Джорш.

Леле! Пропорции....

Кривоглед е Арчи, а името му е кучешко. Отделно е роден от сурогатна майка, вероятно няма и гените на Мегън. Дразнещото е, че искат титли, а не ги заслужават. Има протокол, който не спазват.

хааа кривогредо кученце Арчи, иначе да са жшви и здрави децата не са виновни за безумията на родителите си...Тук не говорим за красота а ме маюката и такто са Алчна черна и мрънкач

Хари им изкара кирливите души и на тези смешни персонажи, претендиращи за синя кръв.

Какво друго да изкара синът на конярът?!

Ще остави човек баща си и майка си, в случая и брат си и ще се превърже към жена си и двамата ще бъдат една плът.Хари и Меган са идеална двойка, другите да си гледат техните половинки.

Превързва се рана, а към жена си ще се привържи.

На мен Маркъл не е никаква, но и за мен е дразнеща. И не знам защо това момче Хари, я следва като кученце във всички глупости, които само го злепоставят. Дразнещо е например, че винаги, ама винаги, тази "Изаура" го държи вечно за ръка. Сякаш да не го изпусне от живота си, не че толкова го обича. И ние с моя мъж се държехме за ръка, ама само първата година. После някак си става смешно, а като си и възрастен, е още по-смешно. Ние тогава бяхме на по 20 години, а не на 41. Дразнещо е, че през цялото време, през което беше бременна с първото си дете, си държеше корема. Може би да не падне, да не се измести, или да покаже: "Ей, вижте ме, и аз съм бременна." - не знам защо. И аз съм била бременна два пъти и никога не ми се е наложило да демонстрирам колко ми е голям коремът. Дразнещо е, когато Хари спре да говори с хора, тя да го подръпва непрекъснато за ръката, или да го гали по гърба, показвайки, че единствено важния човек за него трябва да бъде тя, и само тя. Примери има още много. Маркъл е един човек, който е силно нарцистичен, обсебващ и манипулиращ. Жалко за Хари, а тази лелка ще си играе игрите, докато и позволяват.

Наистина, милейди, това са доста сериозни причини да хвърлиш един пердах на брат си или директно да поискаш развод... Как пък не се сетих по рано!

Какъв го търси Уилям в брака на брат си? Каквато и да е Мегън, брат му такава си я е избрал. Колко трябва да е голямо егото да тръгнеш да се биеш с брат си, шото не харесваш жена му... Колко трябва изобщо да ти е акъла? Даже се чудя на Хари как е запазил самообладание в тази ситуация

Но това ми изглежда като част от истината. Кой кого нападнал, ударил, наранил и обидил. Хари беше като "залепен" до брат си и снаха си преди да се ожени, даже ми изглеждаше досадно. Тогава Уилям е имал доста основания да "нападне" Хари, но не го е правил, поне до колкото е известно от публикациите. Така че тези глупави описания на Хари са доста жалки и смешни.

ОК, тази Меган съвсем не е първата американска актриса дето се омъжва в европейски аристократичен дом. Не можах да разбера защо толкова не я харесват...

Защото е кофти човек и характер, не защото е мулатка. Не е Грейс Кели, колкото и да се старае.

Тука масово се заема страната на рептилите и се плюе по издънката им, само защото е различен.

Ами да си признае най накрая, че не е рептил както много хора го знаят и да престане на техен гръб пари да изкарва.. Явно издънката няма нищо кръвно с рептилите ама е много напред във всякакви манипулации...

Цялото кралско войнство е пропито от фалш и лицемерие.Хора без работа, създаващи само интриги, за да им е по-интересен живота.Такива трябва да се скапват от работа и тогава хич няма да им е до интригантстване.

Тоя Харито голяма потка. Малко бой е ял. Бъди малко мъж бе, с моя брат да си изчистим отношенията до кръв сме се били, и после идват най-хубавите години и силна връзка. Тая Меган не знам какви магии му прави на Харито, но му е изпила мозъка. Може би му е изпила целия сок от оная работа, и затова Харито толкова са е прехласнал.

Като характери, а и чисто визуално Хари и Меган са един за друг и единственото решение на ситуацията със дразнещата Меган, е това, което двамата направиха.Мемоарите са необходими с оглед на общественото внимание към кралското семейство.Да се знае как стоят нещата ,а не само да обвиняват издънката Хари за всичко.Уйлям е прост надут пуяк, а Хари поне е естествен и справедлив.

И по каква логика на техните ''мемоари'' трябва да се вярва???? забравяйки, че го правят за пари понеже така са свикнали.

Този вече прекали! То и аз с брат ми като по малки се биехме и то здраво,къде да се оплача ,или по добре да взема да напиша едни мемоари! Ехаа,братче ,как само ще те опишааа,ама после няма да се бием ,нали .....

Стига е хленчил този Хари.Превърна се в холивудска госпожица. Брат му го бутнат,крещял му.Глупости братя са.Злобата идва от това че хем искаха да си живуркат в Америка,хем да се възползват от привилегиите на короната.

Еми то Уилямчо голямото момче също може да тегли една и да се примири, че снахата няма да му е по вкуса, ама не, дере се и се тръшка царчето

Щом го е нападнал физически, значи му е теглил един бой. Аз така го разбирам.

На такова мекотело явно е липсвал много бой през годините, което е причина да стане още по голямо мекотело сега,

Щом са токова важни тези хорица, редно е английският съд да се самосезира и да осъди Уйлям, Краля и бялата снаха за расизъм. Нали са демократична държава и всички са равни пред закона. А САЩ да им наложат санкции. Също и ЕС.

Ама той не е казал нощо за цвят на кожата. Нарекъл я е дразнеща, защото за него тя сигурно е такава.

Ти ли ще си арбитъра на кой крив, на кой прав.

Тежките времена раждат силни хора, силните хора докарват лесни времена, лесните времена раждат слаби хора, слабите хора докарват трудни времена. Кръговратът на живота. Сори, Хари, баба ти беше силна жена, а ти си п.... слабо, жалко човече.

Дебилът можеше да се ожени за която и да е млада и руса, а той за дърта полунегърска курволетина. Тъпак.

Тоя за два пръста напикано месо си ритна царството под краката. По лошо, вместо да е на висотата на принц , поема ролята на истерясала кукувичка на пренавит от дъртата пастърма стар будилник , да църка колко е бил прав и колко са лоши роднините. Пълно падение. От всеки тъшак принц не става.

Твоята майка те е изсрала навярно. Няма как лайно като теб да излезе от напиканото месо.

Повечето балъци се женят за курви, защото те им предлагат див и разнообразен секс и са лъжливи, свалят звезди от небето докато наденат оковите на балъка.

Жалкото е, че такива клюки продават и поддържат интереса, което естествено носи пари на автора им. Хари отдавна удари дъното и продължава да копае надолу, колкото до монархията, съществуваща в днешно време, това е нелепа отживелица, но и символ на Англия. Нападките, в стил расизъм ще подкопаят сериозно положението на бутафорните крале и кралици и ще ги изхвърлят на боклука. Няма как да съществуват кротко и мирно такива противоположности - индийски кмет и бял крал. После иди, че не позволявай на конспирационното червейче да не те гризе, хахаха.

добре де - на острова много си харесват бутафорията.. всеки народ си има странности. Испанците например не могат да живеят без коридата. Германците си имат също "особености". Чехите без бира не могат да живеят, Поляците без водка...

Господ си знае работата, затова е боядисал кожите на непълноценните. Тези, които не са живяли с негри, цигани, индийци, пакистанци, китайци …са техни защитници, в контраст на тези, които са им яли калая и са расисти

Като потърпевш се съгласявам с теб, но и белите имат много грехове, нещо лато каквото повикало, такова обадило….

Тези двамата /Хари и Мегън/ няма как да станат по-противни :) Толкова мрънкане и лъжи с цел извличане на парични облаги от семейството на Хари - няма такова падение!

кво ни занимавате с някакви инцести, дето по цял ден се чудят къде да си го сложат ?

Този Хари се оказа голям глупак. Заради една фуста ще разбие една институция.

Не е интересен

Прав е таз златотърсачка яко дразни

Мег е трудна. Върви с/у вс. Хари и брат му преди не са имали пр

На расизма! Какво е значението на расите? Които по принцип и не съществуват! Вижте само как в Европа, уж континента на старата цивилизация, се избиват взаимно християни, славяни! Уж братя по вяра! От кой континент са започнали най-големите войни и масово унищожение? Да не би от Африка или Азия? Белият човек стои в основата и корените на самоунищожението и разделението на човечеството!

Като чета коментарите, отново става ясно, какви расисти сме! Говори се за черната маймуна, за негърката и прочие. Все едно сме 50-те години на миналият век. Хора, събудете се! Какви раси, какви цветове на кожата! Хора са всички, обитатели на нашата единствена планета, членове на едно семейство, общност, обита2ащо тази наша планета. Кои в съвременният свят обръща внимание на това дали си роден в Тайван, в Южна Африка, Канада или в Сибир? А уж християни сме, и то от “по-правилните”-православните. А сте пълни с омраза към другият… Арменци, евреи, мюсулмани или католици, бели, цветни= хора=души!

Не си наясно. През 50 години на миналия век в България нямаше расово, полово разделение. Нямаше безработица, всички цигани без изключение работеха, а децата им задължително ходеха на училище, жените имаха всички права като мъжете и получаваха еднакви заплати за еднакви длъжности. Но нямаше банани, основната храна на българския народ, което беше огромна дискриминация и липса на демокрация. Сега банани има, но пари няма.

Лъжа е това! Имаше едно по- гадно разделение! На идеологията! Или си от нашите, или си враг и ще свършиш в Белене! Нали си 70+! Всички бяха уж равни, но една малка шайка, провъзгласили се партизани и болшевишки утрепки взеха властта и разделяха народа, не на раси и цветове, а на политически убеждения и вяра към Партията! Това беше най- страшното на диктатурата!!

Я иди в Южна Африка и почни да обясняваш на местните, че всички сме еднакви и т.н. Ако извадиш голям късмет, може и да се върнеш жив да разкажеш

По -принцип си прав, но само на теория. Реалността е друга обаче. Отиди в някоя черна общност в САЩ, та дори и във Великобритания и се опитай да им обясниш, че цвета на кожата няма значение и че трябва да се събудат и че в съвременния свят никой не обръща внимание на това къде си роден...после ела пак тук да споделиш какво, не по-скоро как са ти отговорили...О , и една от големите грешки, която някой може да направи е е да обасни на някого с източноазиатски произход , че е еднакъв с някого от с черен произход. Между другото в черната култура има нещо, което се казва one drop rule. Тоест дори една капка черна кръв да има в генте ти , минаваш за черен - това е известен расистки постулат от 20-години на миналия век, на белите спрямо черните в САЩ,което в момента се използва за расизъм с обратен ефект от черните към всички останали. Затова Меган масово се приема за черна , по същото това правило, въпреки, че не е черна , някои дори казват че е едва 1/4 черна. Освен това Меган преди да се омъжи за Хари, навсякъде в резюмета и атобиографии се е обявявала за кокейжън. Много черни активисти в САЩ точно затова я плюят, и нея, и майка й , защото Дория не я е била възпитала като "черна жена".

Кажи ни. Няма да ходим в Южна Африка.

Пълни глупости. Сладки са приказките за "едно голямо семейство", но благата на модерния свят са създадени основно от бялата раса. Иска ни се да не е така и да "давайте жить дружно", ама като дойдат кофтите времена, ще видите естествения отбор кой ще остави жив. Най-яркият пример за унищожени блага и държава е Южна Африка - идете поживейте там да видите какво се случва като се махнат белите и дойдат черните.

Принц Хари на 38г прописал мемоари... дейба нещастника скапан да е... Британската монархия дотолкова се изроди, че вече няма лек за нея... Да го бяха убили като майка му, по-добре щеше да бъде. И за монархията и за кралсткото семейство и за всички нас, дето ката ден ни облъчвате с неновини за тая рижа конярска маймуна. Аман бе!

И трябва ли всяко семейснво да си разказва проблечите, Уилям е мъж даже е трябвало да му зашие един и е бил много мек за Мег

Синът на коняря е готов на всичко за малко пари, както и дъщерята на негърката.

Боже какво мекотелооо..става повече от жалък в какво го превърна тази черна маймуна без извинение

Има едно старо творение на Хиподил "Нова градска песен", началото на текста е доста подходящ за тази кралска драма.

Ако Хитлер не се беше подлъгал да напада СССР и беше довършил това дето беше започнал сега нямаше да четем тия глупости и границите на България щяха да са други.

В кралските семейства,мръсното бельо не се изнася на показ. А Хари се издържа с това.