17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тая си е направо туркиня

Какво може да очакваш от мюсюлманин мразят Християните, а ти тъпи путкии им се натискат, турчулята ги изебаха българките в студентски град.

сега щеше да си е жива и здрава. Но не! Отесняла ѝ е Украйна! Тръгнала е да лови шарани по-нашироко...

Бог да я прости! Амин!

Украинската Николета Лозанова загинала при семеен скандал със сутеньора си - футболиста ... Оказало се, че заработва нелегално без последният да упражнява функцията на супервайзор или пряк участник в трудовия процес, което е в разрез с кодекса на семейният им бизнес.

Беднотията кара жените да проституират, българки, украйнки, рускини, се онождат за пари, нашите са на запад, украинките са в Истамбул.

а алчността... Има разлика! Ако мислиш, че в България сме бедни - отиди в Египет, където хората живеят в пустиня и високата месечна заплата е $100-150...

Съгласна съм с Вас. Жена съм. Всеки има ценностна система и никоя бедност не може да те принуди да живееш така, че да си опасна за себе си. Всеки върши безобразия и най-лесно се оправдава с бедност. Нашите баби да не са живяли богато и тънали в разкош ? Просто алчност и липса на здрава ценностна система. Другото са евтини оправдания.

защо не се е омъжила за бедния си състудент, с когото е ходила 2 години, и който я е обичал безумно, и я е носил на ръце? А е тръгнала по турски курци да лази?

БЕДНОТИЯТА да бе да.

Ей!Опасна работа сме българите!Само дай, да плюем!Тук съчката беше, че е турчин!Абе я вижте колко българки са били убити от БЪЛГАРИ!Преди малко пак мернах статия от днес, че жена е намерена убита, заподозрян е мъжът й! Стига вече, че то затуй вали дъжд!

Ти си педал-толераст, радетел на ИК, на НПО-хранилка, и от контингента на прайда... Няма да се учудя ако подкрепяш идеята за "османското присъствие" и добросъседските отношения...

това от циганските статистики на лесбийките от Анимус ли? а дали има миналата и по-миналата година майките-убийци в тези статистики? Няма, нали, щото там има само 'мъже (цигани!) пребили жените си" и нищо друго.

И който му се е случвало да работи в голяма международна компания ( примерно в Близкия изток), със сигурност е бил свидетел колко поддатливи са не самоизточноевропейките ( но предимно, навярно обременени от бедността в детството). Та, за MMID синдрома - My Mohammed Is Different - Имам си нов приятел! - Ееей, чудесно! как се казва? - Мохамед. - Ауу, той значи е мюсюлманин! - Да, ама той не е като другите. Той е образован, семейството му също. Той е толова внимателен и мил и се грижи за мен.... И след година , ( ако се е се е стигнало и до сватба съвсем) - ред сълзи, ред сополи... Мохамед св оказало, че не бил по-различен от останалите . А аз съм необрязан робот.

Имах ухажор турчин, живеещ в Турция. Той беше много романтичен, лесно беше да се поддам на вниманието му точно заради супер галантното му ухажване, но не го направих. Никога не се видяхме, свалката си остана онлайн. Допускам че девойките, които се поддават, биват спечелени с отношението към тях. Това само като илюстрация.

Сега щеше много романтично да лежиш на гробищата... Или още по-неприятни перспективи... За тях християнките са лурви и отрепки, каквито и звезди да ти свалят - просто култура и промиване на мозъци от люлката.

Като ходя на почивка в Турция, вечно се залепва по някой местен натрапник от персонала на хотела. Много са досадни. Големи навлеци. Почва да иска чак телефони, ФБ...Точно на куково лято ще му дам координати. Аз съм отишла на почивка, не да въртя любов с местен. Нахални са и въпреки, че им казвам, че съм омъжена, мъжа ми вижда, че сме все заедно, пак не се отказва. И това, ако се случи на някоя по-слабохарактерна и лишена от мъжко внимание женица, смятай, че е захапала плувката. В Тунис беше още по-ужасно. Там както се разхождаш с мъжа си, идва някакъв мангал и те прегръща... Гнусни, нагли, досадни, противни, грозни...Пълно е обаче с изцяло женски компании, щастливи, доволни, все нахилени от мъжкото внимание там, закачат се с тях, държат се точно като разгонени кучки. Нагледах се на бели, руси, синеоки европейки, дошли уж да плажуват там, които демонстрираха близост с местни и точно такива шарани дирят тия мангали. Аз никога не бих посетила повече арабска държава, камо ли без мъжа си, а в Турция вече само на скъпи 5 звездни хотели, там никой не те притеснява.

Турчина Еревянц с украинката Курвалянц решили да дойдат в България където им се родило детенце Бозаджян ... чисто българче! Е те това е поредна арменска драма, господа и дамянц

муслимани? Турци? Не, това не е насилие, това си е, как беше, етническа особеност. Нещо нормално.

"По думите на приятеля ѝ Бурак Ерджан тя явно е искала да скочи от терасата, той я хванал, за да я задържи, но не успял да я спаси. Междувременно Ерджан обаче успял да заснеме кратко видео с телефона си на случилото се." Ако беше пуснал телефона може и да е било възможно да предотврати смъртта й. Но вече е така: хора умират пред камерите защото е важно да се прати снимката в соц.медии, вместо да се подаде ръка за помощ. Крив свят.

този телефон може да спаси неговия живот, ако е била афектирана и го е заплашвала да се самоубие.

Най-вероятно е била силно афектирана от свадата и да, ясно е защо той е снимал - за да оттърве кожата. Но що си мисля, че ако истински обичаш някого първо ще опиташ да го спасиш, вместо да мислиш за доказателствен материал?

Ето подробности от руски източник, можел е да опита с 2 ръце да я измъкне: Эрджан утверждает, что зайдя в квартиру, спор продолжился, он пошел в ванную, а девушка выбежала на балкон и повисла на перилах. И что он пытался ее спасти, схватил за руку, но она выскользнула, упала и разбилась. На видео, которое он записал, видны только руки девушки и слышно, как она кричит имя парня: "Бурак, Бурак", он отвечает "Иди сюда", затем она кричит "Пожалуйста!", — рассказал журналистам источник в турецких правоохранительных органах.

аз ще ти отговоря, както би ти отговорил някой 'емпаърната' манол: той не е задължен да я обича. Тя трябва да се разкара в секундата. в която и кажат, че не е желана повече. Сценките с 'ще се самоубия' са за слабохарактерни лекета. А това с телефона как да ти кажа - ако е имал време да го планира, щеше да я убие на скришно място, и не след скандали. По-скоро е очаквал нещо просто, а тя не е предполагала, че ще се изпусне.

седнали на зелени канапенца, докога ще ги слагате под всяка статия?! Никй няма да ви чете тъпото Матине, след като не могат да се пишат коментари отдолу. А сте ги спряли, защото много добре си знаете какви ще бъдат... Та ако си мислите, че джендърската ви пропаганда се чете от някого, или че някой балък би щракнал по погреща повтарящата се до безумие снимка - жестоко се лъжете.

Кои ?

след текста на статията (и снимките) и непосредствено преди коментарите, и ще разбереш...

на сердновековната източно-европейска история води до такива трагични последствия...

Оня ден гледах филма "Не без дъщеря ми"....за една американка, омъжена за иранец. Няма такъв ад....Хем той беше образован, лекар, завършил медицина в САЩ, където живееше от 20 години и като ги закара уж на визита при роднините в Иран за 2 седмици, настана ужас и ад за американката. Тормоз, побой, заключваше я, никъде не я пускаше. Беше взел паспорта й и този на дъщеря им... Абе, направо се чудя коя нормална европейка или американка би се влюбила и омъжила за тези ислямски изроди... Аз съм жена и никога не бих... Предпочитам черен християнин пред какъвто и да бил мюсюлманин. Но е най-разумно да не се смесват раси, етноси и религии.

Не че хората са лоши или нещо... но разликата в манталитета, в културата, във възгледите за живота и това кое е правилно и кое не, в обществените нагласи, могат да бъдат толкова фрапантни, че да не знаеш на кой свят се намираш! "Всяка жаба да си знае гьола!" е казал народът и е прав!

Много харесвам тази сентенция. Наистина нека всяка жаба да си скача в своя гьол, за да няма неприятни изненади. Колко кратко, но колко мъдро го е казал народът ни. Всяка жаба да си знае гьола...

Да дам няколко сайта - дето рускини си търсят мъж. И са супер засукани от 18 до 50 годишни, само да имаш пари и са твои ... Докато свършат парите, което вероятно е станало. Гадно е, но Вие жените се водите от сигурността разбирана като количество пари в банковата сметка , а тя е непостижима в нашия променлив свят... Та случилото е тъжно, но не е изненада. За съжаление ще има още доста такива случаи вероятно. Глупостите за Истанбулската конвенция дори не са за коментар.

Не бях си го помисляла това - ти оставаш без пари, а тя - без живот...

Прави сте за доста неща, но не бива да се правят такива генерални изводи, защото има мъже и мъже, има жени и жени. Да, друго си е да си с богат чичко или пък с красавица до теб. Но каквото и да е, никой няма право да отнема живота на друг човек, нито да го измъчва и унижава. Като не ти харесва, разделете се. Ама как така, то си е мое и никой няма право да го пипа. Манталитет...и не е само там.

Моля те, не поставяй всички жени под общ знаменател. Никога не съм се интересувала от чуждите пари, камо ли да търпя някой идиот заради парите му. Достатъчно образована и интелигентна съм да имам до себе си нормален мъж. Тук някой правилно беше написал:Който каквото търси, намира. Нито бих поставила на всички мъже едни и същи етикети. Напротив. Около мен има много нормални и свестни мъже. Някои от тях са богати, други бедни. Но общото е, че са добри и свестни хора. Така, че стига с това..."вие, жените..." Нищо общо нямам и не бих имала с подобни женоря. Нито пък мъжът ми с подобни изроди. Човек живее и според интелекта си. Прави избори. И трябва да е готов да носи последствията от тях.

Не, че нещо, но филмчетата, особено с пропагандна цел не са меродавни. Иначе сте права за всичко - ако някоя жена има мазохистични наклонности - да си вземе мъж от Капъкуле надолу! Да гледа само да е малко по-необразован и готово! Гарантирано ще и се сбъднат желанията. Те на юг така ги възпитават - жената трябва да слушка, дисциплина да има, иначе я хващаш за косата и я използваш за стирка, или ако си на кеф, може да и обършеш два шамара. За съжаление, обаче, такива случаи са чести и на запад. Просто не се говори много и жените ги е срам. А понякога се получава и обратното - хване си любовник, обвини мъжа в домашно насилие, оня се връща ни лук ял ни лук мирисал вкъщи, и ченгетата му казват - влизай за пет минути, взимай каквото можеш и марш от тук. Това е другата страна на монетата. Докато си намери адвокат, жената е изнесла покъщнината и се е погрижила за финансовото си благосъстояние. А за бедняка остава да плати хонорар на адвокат, за да може да вижда децата си два пъти седмично. Та - прекаленото залитане в една или друга посока не е добро, но и статията е написана тенденциозно. Може би най-правилното е - мили жени, в момента в който ви посегнат безпричинно - бягайте през глава от този индивид! Ама пусто му ... бий ма ... убичъм та!

Филмът е по действителен случай, екранизиран по книгата, написана от самата американка. Накрая успя да се измъкне и добере до американското посолство в Турция...след 2 години мъки. Филмът е просто нагледен пример за "любовта" и представите им за "жена" и "семейство" на тия диваци, чийто живот е посветен на Корана и един педофил. И колко са подли и фалшиви "ценностите" им.Бият, лъжат, тормозят, насилието е част от "религията" и "културните" им традиции. Но иначе все в Корана се кълнат, докато лъжат. Много морални, а женят 9 годишни момиченца за дърти, мазни педофили...щото оня педофил от Корана им се е женил за 9 годишни... И като се замисля, че ни пълнят с такива боклуци в Европа, направо полудявам Брюкселският Коминтерн ни "обогатява" както генофонда, така и в културно отношение.. Нали в разнообразието ни била силата, според западните побъркани джендъри. И се вижда какво настана от това мулти култи "разнообразие".. Изнасилвания масови, убийства на жени, кланета, вдигнаха криминалитета в спокойна някога, християнска Европа. Либерастия, сър ! Един смъртоносен капан. Дано горят в ада виновните и марионетките им ! Но те са сатанисти и едва ли адът би ги уплашил.... .

Личи си обаче, че си пострадала от такъв!За да ги мразиш толкова, па и с Корана да си запозната….ммммдаааа….

Кичке, не се обиждай, но си доста елементарно парче. Умните се учат от грешките на другите, само глупаците от своите собствени. Идеалът ми за мъж, Киче, няма нищо общо с възчерни, тъмнооки, трътлести, късокраки, дребни, брадати, гледащи лошо, с големи, кръгли кратуни, доволно грозновати, и като бонус: неграмотни, прости, злобни, отмъстителни, жестоки примати, които лягат и стават с Корана и изпълняват дословно перверзиите на единпефофил... Познанията ми са от обща култура, каквато всеки трябва да има. Няма нужда да ставам близка с изрод, за да се уверя, че ще ме заколи.. Оставям ги тия мъжаги на теб. Мен не ме брой в случая за конкуренция. Ти си явно по опита. Аз разчитам на чуждия опит. Наслука!

Ахххх Киче Киче аз пък усещам как умираш за рязан ма не съ отказваш. Дано не те метне и теб през тераската докато ти намества кокалите някой чалмосан мераклия хахахахххх

То па щото българите не трепят жените си!Миналата година колко убийства е имало на жени от мъжете им?Навсякъде си има мърша!

Колкото в Турция ли? (на глава от населението..) Я виж статистиката там?

ай сиктир ако четеш стъкмистиката на Анимус, 4 от 3 българки са пребивани всеки ден. процентите са повече от 100, защото 1/4 са пребивани два пъти дневно (с малку букви: анимус и бхк си правят статистките по циганските махали)

Турците явно се кефят на красиви украйнки ама не могат да преживеят, че укайнка фередже не слага. А сигурно и не ще да се затвори до живот в кухнята и да излиза само за да роди поредното отроче....

Интересно дали това клето девойче по рождение е било толкова красиво или ѝ се е наложило да доплаща.

За устните със сигурност е доплащала. Но не бих казала, че е за добро. Има нещо цинично в тях.

в момента вече няма значение, както и никога повече няма да има... Червеите не ги интересува...

Тези така наречени манекенки изглеждат по един и същ начин - воднисти синьо-зелени очи, изкуствено надути устни, премрежен поглед (дали от интелект или от някоя дрога). Държат се по един и същ начин правейки непрекъснати истерични скандали. Може би заради това повечето свършват горе-долу по един и същ начин.

както и голяма корелация с фактите, колега! (не се бях замислял...) Поздравления!

...ето за това няма смисъл да си помпаш устните и циците... Не е ясно, колко време ще можеш да им се наслаждаваш!

секс травма.

вън всички НПО-та с техните (какво съвпадение) Истамбулски конвенции. Свиване на 'домашно насилие' така, че да обхваща наистина НАСИЛИЕ а не фантазиите на лесбийките от Анимус как той си помислил лошо тя се стреснала и това било насилие.. И като се разделят - 2 години след това да не е 'домашно насилие' (в момента доживот се води). И, след това - спазване на закона. Без НПО-та с джендърна и про-циганска ориентация да определят на 112 кое е насилие.

факт: разводняването на понятието помага само на насилниците. Мътна вода, всичко е насилие, борбата срещу насилието тече (по глупостите в разширения НПО формат)... а а истинското, реалното НАСИЛИЕ никой не се грижи. само излизат пост-фактум 'фемитата" да обясняват как всичко е от това, че не приемаме джендър теорията. а ако има жена-убийца се крият като мишки и плащат адвокатите да я изкарат луда. или мъжа и виновен.

Украйнка не е народност, а професия

Повече ми звучиш като "Радио Хуйоможайск"

Спукали ѝ са се джуките при някой як свирчок... И е умряла от суета.

Ех, къде са сега Тарас Булба и славните казаци от запорожката сеч?

Ами малко да се замислят тези момичета ,когато си хващат приятели от арабския свят, мюсюлмани ,северно корейци и други по консервативни като цяло държави.Украинките пък са на обратния полюс и се славят като доста разюздени.Така ,че освен да гледат парите да си напрягат и малко гънките в мозъка( ако имат такива ) какви може да ги свърши приятелчето и.Аз имам позната българка която тръгна с арабин и имаше много приблеми.

Севернокорейци??? Колко такива познаваш? Май та теб ти липсват мозъчни клетки!

Оцеляват и дават поколение не най-умните, хубавите, и т.н., а НАЙ-ПРИСПОСОБЕНИТЕ!

Малко е било явно . . . Нека още продължават да си го търсят с турци и мюсюлмани ! ! ! При тях каквото си си заслужила си го получаваш на мига , а не чрез съд ! И още нещо - никаква конвенция няма да спре убийства и насилия над жените , никаква ! Докато няма закон чрез който жената да бъде съдена и гарантирано осъдена без значение дали е майка с деца или без деца до тогава ще е така . Ако имаше закон жената да е осъдена нямаше да има такива изстъпления а щеше да има осъдени жени . И всичко щеше да е законно !

Осъдена за какво? Къде прочете да е извършила престъпление?

Ти май си женомразец-педераст... Защо да бъдат съдени жени, които са жертви на жестоки престъпления ? Нещо май не те слуша много главата...

Язък за хубавото момиче. Да почива в мир.

Украинките се държат като надрусани като чуят ИСТАНБУЛ не знам как такива КРАСИВИ и магнетични жени се подават на турската магия и ислям С такава визия може да е жена на САЮ президент като ТРЪМП а НЕ на див подивял от ревност рязан ислямски боклук главорез

Кинти

И аз съм го мислила същото. Украинките са безспорно едни от най-красивите жени, ако не и най-красивите.А как евтино се продават на мангали и ислямски боклуци. И накрая плащат с живота си....

Какъв е тоя турчин с украинка ??? Тая украинка, заедно с други украинци ,е трябвало ад утрепят турчина, да му вземат парите и да пируват и гуляйстват, както руснаците( и украинците ) правеха през последните 300 години ).. Явно и в Украйна са се домъкнали ТУРСКИ ШПИОНИ... Всички, които продават Наркотици и правят бизнес с проститутки са турски ШПИОНИ или Предатели, Анархисти, Анти- христи ( против християните)....

чудех се кога педал-майора ще намеси Русия.

Поредният случай! Чувала съм за много подобни в Турция!

Ревнив фес.

Стига летели по рязани чепове. Пари имат, но фесът си е фес и няма да стане европеец.

Някой копира Джак Изкормвача и избива проститутките.

Който Търси, Намира...

Мюсюлманска работа, резците не търпят някакви си там жени, да им се правят на хора. Добре, че е инстанбулската конвенция....

Ти, на това от снимката "хора" ли му казваш?

Патриархално-православните хетеросексуални да не се изказват.

Необяснимото желание на европейки да се хващат с рязани азиатци. В същото време ни пробутват някаква джендърска конвенция, която не прави нищо за защита на жените.

Абе женки, избирайте си мъже - партньори, не тъпкачи и плащачи. Пфу. Язък.

И там няма гаранция. Малко ли жени, включително у нас, си отидоха точно от ръцете на партньори?

Аз не виждам нищо загадъчно. Хванала се е с мъж, в чиято религия жената е нищо. Малко ли се изписа за това? Имаше книги, филми и прочие, не е като да няма информация! Жалко за нея!

Мъжете турци смятат жените си за предмети. Така е в Ориента

Не си прав! "Мъжете" мюсюлмани са такива, не само турците.

И не само мюсюлмани, при "правоверните" юдеи е същото - жената е за разплод и да служи на мъжа .

айде няма нужда - всеки ИЗРЯЛТИЯНИН ще ти обясни каква е женската власт ВЪТРЕ в дома.

Не разбирам какво плашат? 300 били много за година - еми не са. Турция е 86 милиона, 300 на година са 0.82 на дневна база. Т.е. В даден ден, вероятността на конкретна жена да се случи нешо е 0,000000953488372% Това е абсолютно незначително. Ит катастрофи загиват значително повече хора, от инфаркти също, дори и от хранителни алергии

Израдвала се е на гол на Италия срещу Турция.

Да му мислят бг кадъните женени за ризиняци за пари кво ги чака:)

Нямам време да се замисля какво би ме чакало от бачкане, пране, гладене, чистене, възпитаване, готвене, докато ненагледният ми български съпруг гледа мачове, проснат на дивана.

А ти мислиш, че мюслито ще ти чисти и пере докато те налага с тупаници?

Некой и е направил "ово е стандарт! е-еш па фърляш!"