Юксел Кадриев се извини, че е карал пиян

Юксел Кадриев съжалява искрено за постъпката си рано тази сутрин. Около 5 ч. сутринта водещият на новините по bTV беше хванат да кара пиян.

Обратно в новината

Коментари - Юксел Кадриев се извини, че е карал пиян | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тоя господин да се научи да чете,да не забравя ,че работи в новинарската емисия.А за това ,че е карал пиян да си носи последствията.

Да кажат с колко е глобен а не да се извинява иначе сори ,че карам бързо и аз

В затвора да влиза тоя помак грозен и заекващ!

Да караш пиян не е гаф, а престъпление.

Не знам дали всеки ден кара пиян, но не минава емисия на новините без да направи няколко лапсуса и да се запъне някъде. Не знам защо го държат още. Има толкова кадърни хора, които чакат за неговата позиция.

Както искам така ще си карам, като ме хванат голЕм праз.....аре стадото аут и не се нервирайте, ще си докарате някоя болест. Като ми взеха книжката та кво....карах си без нея!!! Кво ще ми направите бе, нещастници!!! Айде да ви видя, олигофрени такива! Полицаите като видят 50лв на цяло и ме изпращат с приятен път....А вие си лайте тука, като няма кво друго да правите.

Братле, а със 100 те изпращат до вкъщи с кордон.

Братле, като видят пачката и очите им светят на дълги......тва е истината!

Братле колкото по бързо умреш толкова повече хора ще живеят.

После защо толкова хора учат за лекари...я гледай какво става, гледай какви ги има! Доста работа

Заради такива отворковци, като теб, загиват невинни хора по пътищата. Не само трябва да ти вземат книжката ами да те тикнат на топло.

Мишо (сигурно е съкратено от Мишок). Силно се надявам някой ден Юксел да прекаци децата ти и внуците ти, да извади една пачка то по 50-ки и го пуснат. :)

Бако, дано да те тресне некой пиян без книжка като тебе и да даде некой лев на полицая да пишат вината на тебе

"Който е безгрешен, той да хвърли първия камък". Явно в този форум много светци има :).

Аз редовно си карам с 2 промила в кръвта. Нямам превишена скорост, нямам катастрофа, нямам преминато на червено. Даже и книжка нямам!

При толкова промили имаш повече алкохол,отколкото кръв в кръвоносната си система. Лъжеш...

Тай на работа ли е отивал или е идвал от работа? Май в БТВ трябва сутрин с дрегер да ги посрещат.

От гости при баща ти се е връщал!

ок,на осъзната и призната грешка се полага и прошка.

В греша си. За шофиране в нетрезво състояние се полага присъда и отнемане на книжката за определен период.

Нищо не може да го оправдае.

Не ме интересува Юксел Кадриев ли е или Максим Ставийски . Имената нямат никакво значение пил или друсан няма значение колко е известен трябва да си носи кръста . Да бъде лищен за определен период след като е имало и ПТП то това да е минимум 12 месеца . Нетрябва да се прави разлика между Гошо с гоуфо от Перник и Юксел с Пасата

Сега да видим как ще постъпи шефът на КАТ как ще накажат лигавия манаф Юксел интимен приятел на Евгени Минчев . Ако в пияно състояние предизвикате ПТП трябва да ви отнемат книжката поне за година и да имате проверовачен изпит и медицински психо тест . АКО МУ СЕ РАЗМИНЕ ДА ВИКАМЕ ОСТАВКА НА ШЕФА НА КАТ ТОВА Е КОРУПЦИЯ

Е,как ще го вкарат в затвора?Нали после Посран Местан,ще ореве всичко,че се нарушава етническият мир?!

Мъжка достойна постъпка и аз имам случай в който съм сядал на волана пийнал но съм бил мнага внимателен. но всичко се случва гаранция няма. Важното е да си доблестен и да си виждаш грешките. Не като Караньотов прикриващ келемето си комплексарче, вместо да му потроши кокалите, че го излага. Бъди здрав ще изпиеш горчивата чаша.

Шофирането в нерезво състояние никога не е оправдано, НИКОГА! Независимо колко бързо караш, или пък колко "внимаваш" (много интересно как точно внимаваш пиян). Преди дни братът на Уитни Хюстън беше вкаран в затвора за 55 дни, заради шофиране в нетрезво състояние. Тук ако си пиян и убиеш някой на улицата - условна!

Не братът, а бившият съпруг на Уитни Хюстън...

Важно е човек да се различава от маймуната, а не да си вижда грешката! Т.е. да мисли! Колко тъп трябва да си, предвид, че си известна публична личност да направиш такова нещо! Ако това беше на запад от телевизията веднага щяха да го уволнят, но тук нищо няма да се случи, защото нашите медии са просто...

Признат грях - половин грях! Да, ама не!!!

Претенциозните PR-експерти на btv ще отчетат като добре свършена работа това, че се е разкаял. Точно както постъпиха в случая с Елена Петрова. Не само няма да го свалят от екран, ами ще го изкарат и много велик, че си е признал грешката. За съжаление е много трудно да бъдеш в центъра на обществения интерес. Изисква се да си достоен, а много малко от нашите "известни" са!

Ама как ги чете, а. То не са лапсуси, не е предъвкване на думите, а пък дикция... олеле мале

БТВ трябва сега да го уволни. Все пак всеки ден е на екран - не моье така..пиеница.

За съжаление едва ли може да го уволни за това спазвайки Кодекса на труда. Но поне да го вкарат в трета глуха и да не му виждаме физиономията. Както навремето свалиха всички реклами със Ставийски (мисля че бяха на Банка ДСК). А съдебно най-вероятно ще се размине с пробация и лишаване от правоуправление за известно време. Описвам какво очаквам ,а не какво ми се иска.

"Уронване престижа" на работодателя е достатъчно за да го махнат!

Взел се е насериозно, "щял да бъде лош пример", като че ли не знае всеки, че "журналист" е мръсна дума и означава само едно ъъъъ... - пияна хиена. Хубавото е, че е успял да блъсне колата на някого, та да види народа истинските им лица, на пиендета и шушумиги.

ами ако си беше бласнал кучето какво щеше да правиш *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Не се чудете какво ще му се случи-справка делото МАКСИМ СТАВИЙСКИ!

Как може да има такива хора. Каква е причината да се качиш с 1.5 в колата си, много тъп. Ами хвани си такси бе шматке. Струва 10 лв....... Каквато е държавата такива са и публичните личности.

Самочувствието Оne, самочувствието за безнаказаност ги кара да карат пияни. Добре поне, че не е станал по-голям сакатлък!

Защо бе човек,пари за такси ли нямаше? И ти имаш дете,така няма да опазим децата си и най-вече как ще дадеш пример.

Погледнете се бе! Един няма да изрази капка позитивизъм, като хиени. Такова ни е стадото. Ще искате ли такова отношение към вас ако сгрешите, а? Нещастници! Знам че и аз влизам в тона. Така е, и аз съм в това стадо, но поне си давам сметка че то не ми харесва!

Чакай Теди ... представям си че водя двете си малки на градина и този опиянен озвезден новинар връхлети върху мен. При цялата ми човещина, ще му го начукам, че и на тебе Теди!

Водел "двете си малки". На децата си, двете малки ли викаш. Голям си ръб! И като връхлети върху теб, как точно ще станеш да му го връщаш. Болни мозъци с лопати да ги ринеш!

Само че аз имам чувство за отговорност, и никога няма да се кача пиян да карам. Ще осъждам грешките на публичните личности, както си искам. За мен да се качиш пиян да караш е ПРЕДУМИШЛЕН ОПИТ ЗА УБИЙСТВО! Ако морала ти е като на магистралка, мога да разбера защо го защитаваш, тъпа п*тко.

Точно това ми беше мисълта: злобата и омразата са основните емоции в нашето стадо. Благодаря че го потвърдихте. Гадно е, ама това е! Живеем в гъз пълен с л..., ама това е родината, както казал един глист на сина си. Бъдете живи и здрави! Днес е празник, да си пожелаем повече усмивки и по-малко злоба!

Ах, колко типично. Хвърлят й се няколко силни аргуемента в лицето, и той/тя дава заден, сменяйки темата, и игнорирайки ги. Хайде, марш да защитаваш пияните шофьори някъде другаде.

Хе хееее, не четете (или не разбирате) а плюете :-) Къде пиша че защитавам пияните шофьори, ААА??? Няма такова нещо, нали. Вината си е факт! Но как така толкова жлъч се излива към провинилия се! Дори при ареста на престъпниците се подхожда хуманно - без обиди или унижение. А тука какво - да тъпчем падналия. Много достойно! То са обиди, квалификации, в затвора, уволнение. Айде да му заличим живота и биографията и в газовата камера. Ще ви хареса ли? Омърсявам се от разговор с такива като вас. Ама е казано: който бърка с пръчката в лай... ще понася миризмата им :-)))

Чакайте бе пичове,те и Елена Петрова я хванаха да пие и тя каза "българи радвайте се на живота",абе ние се радваме ама дай да те осъдят а? Разберете,че живота не е честен,а те са богати и известни и всичко им се разминава :)

При такива туфлеци се сещаш защо е измислен сръбският шамар!

Kalin

Не му е за пръв път да прави гафове.

Извинил се. Да караш пиян показва морала на какво ниво му е. Пълен боклук.

Пропил се от мъка за оная използвачка Ана Салич (Сандалич).

Човека се е извинил, осъзнал е какво е направил, а не е постъпил лицемерно отричайки всичко. Карането пиян показва липсата на лична самодисциплина, самоконтрол и морална отговорност към обществото. Тук коментар от сорта "На всеки може да се случи" е излишен, защото има хора които никога не го правят, защото са развили лична самодисциплина, самоконтрол и морална отговорност към обществото. Но както казах той се е извинил, пред трети лица, свидетели, които го чули да казва аз постъпих грешно. Надявам се да му вземат книжката по установения от закона ред, както правят с "обикновените" хора.

То Асфалто Риос е друга манджа. Той не се напи , а получи хипертонична криза, от пиене де.

Дали ?! Ако не го бяха хванали , щеше да се извини ама на баба си , и щеше отново да кара пил . Просто съжалява , че са го хванали , а не че е карал пиян на кирка .

Прав си всъщност лицемерно е да се извиниш за случилото се... Всичко е игра така е. Искам да го накажат все пак.

странно,дали ще го уволнят?! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ГОЛЯМА РАБОТА КАТО Е ПИЛ.И ЗАЩО НЕ, СЛЕД МАКСИМЧО УБИ ДВАМА ДУШИ, КАТЕГОРИЧНО ДОКАЗАНО, ЧЕ Е ПИЯН И СЕ ИЗМЪКНА С УСЛОВНА ПРИСЪДА.ЗНАЧИ МОЖЕ.НА ТАКИВА КАТО ТЯХ В БГ ВСИЧКО ИМ Е ПОЗВОЛЕНО, А БЕДНИТЕ ДА ДУХАТ СУПАТА.

поне не е изиграл на рулетка парите на детето си, докато то лежи в кома и се бори за живота си, Крас. ти кога ще върнеш ония 130 000 лева, дето те осъдиха да ги възстановиш ?

Сам едно ще ти напиша сладур: - Да не си на мястото на тези родители.Бъди жив и зрав.

ПАРИТЕ СЕ ВРЪЩАТ, А ДЕЦЕТА , КОИТО СА УБИТИ , КОИ ЩЕ ВЪРНЕ?ГЛУПАК ТАКЪВ!!!!!

аз му прощавам, но дали алах ще му прости ?!

Юксел Кадриев е православен.

Те такива в кауша го чакат като топъл хляб ...от левото тротоарче :)

за толкова алкохол - по закон се полага затвор!

Браво,съзнава че е обществена личност и че може да амбицира мн хора ,а постъпката е мн лоша и не подхожда на общественото му емплоа.

Дрън дрън ! Дали го е осъзнавал когато е започнал да пие ? И дали щеше да го осъзнае ако не го бяха хванали ? И дали щеше да го осъзнае ако беше убил някого ? Отговорът на всички въпроси е - НЕ ! А ти наивно си вярвай и му вярвай , че бил осъзнал .

Гаргамел

Спри да акъш! Иди в тоалетна!

Четох,че Елена Петрова даже съдила кат задето са и взели книжката,а пред камерите бяха приказки ,разкайване.Всичко е дрън,дрън.А и като известни лица им се разминава,ето на Ваня Щерева ще и върнат 40 лв.за включване на ток,а на нас?Кервана......