17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Днес снимки по бански, утре без бански :) Такива статии трябва по-често да се пускат , защото писва от това да гледаш как мангали и наркомани блокират кръстовища а милиционерите си бъркат в ньоските .

Ми писва от блокиращите, полицаите,и голите каки!!!

Много си самотен и лишен от някои неща!!

По-добре сам, отколкото зле обгрижен!

Не стига,че те обгрижват дето си такъв противен пък и претенции. Гади ми се от такива.

Я стига с минусите. Толкова Ви е корумпиран мозъка от порнографията,чее...

Остани си сам :-)

Много си се объркала моЙто момиче, наистина много, но щом това те кара да се чустваш жива си мисли какво ти изнася :)

и тук го обърна на политика...

АКО ТРЯБВА ДА СЪМ ОТКРОВЕН ! ОТ ТОЛКОВА МНОГО "КРАСОТА" КОЯТО НИ НАТРАПВАТ , ИМА ВЕЧЕ ЕДНО ПРЕТРЪПВАНЕ КЪМ ТАЗИ "КРАСОТА" ... ЛИЦЕТО РЕШАВА, А НЕ ТЯЛОТО! А ПЪК В ЛИЦЕ СТАВА САМО ПЪРВАТА, САМО ТЯ Е С "ИГРИВО, ЖИВО" ЛИЦО ... ВСИЧКО ДРУГО Е ... "НИЩО ОСОБЕНО" ... ТРАШ !

2020-08-08 17:04:15 Хамъре (нерегистриран) Остани си сам :-) -- води до най-нисък разход на енерегия (във всичките и аспекти), а значи и природосъобразно ... ))

Мойто момиче ще викаш на жените от плаката

Някои от тях са прави като кремвирши - нямат никаква талия. И това ми били красавици. Други пък горе са като дъски за гладене. Трети от толкоз слаби тела зорлем, главите им изглеждат огромни и несъразмерни за телата им...

Дуа Липата може да опърди кочана

Само Хилари Дъф няма извивки.Много са си хубави момичетата/Дженито Лопес е лелка/.Основно природни дадености и стриктна поддръжка.Няма как да е иначе,защото с това си изкарват парите.

на маяма

Грррррр. Няма да вържа на нито една от тия уроспии.

Ти се явяваш феминизирана бабичка казваш ?

Бар Рафаели е дърта, но по-важното - грозна. Има и други възрастни в подборката но не чак толко грозни. Адриана Амброзио е ангел! Дуа Липа отвява всички с композиция на снимката. София Вергара е разкошна жена.

Гроздето е кисело ?