17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Прилича на еФтина и употребена труженичка, язък ѝ за младостта.

Kато е в Тайланд, да вземе малко уроци от тамошните травестити- те поне изглеждат по-добре от нея.

Гериедикаквоси я видях на живо, минавайки миналото лято през площада пред общината в Банско. Дереше се, в опита си да пее, но не и се получаваше. Жалко, че сцената беше наобиколена от невръстни дечица, които крещяха заедно с нея "яката дупара". Та. Искам да споделя, че е абсурдно това късокрако и трътлесто създание да бъде ни натрапвано от медиите ежедневно, на всичкото отгоре "пипнато" така, че да изглежда неземна красавица. Неземна, неземна, колко да е неземна. Колкото някаква татуирана мутра, да я заведе в Тайланд, че покрай нея и тя да попадне в "лайфа".

Като стигнах до "неземна красавица" изгубих мисълта ти :)))))))))))) Честно, на мен също ми изглежда неземна, ама урод!

както и да го гледаш си е една педя парцал!

селяците!

няма да е с научен сътрудник, след като и знаем колко и е "бъбрека"!

Не мога да повярвам, че е само на 21. Няма нищо младежко и свежо в това вулгарно, долнопробно излъчване. Не ми се мисли на какъв изрод ще прилича след 10-15 години. На снимките се вижда демонстрация на задници, конски зъби и цигански татуировки. Лошото е че 12 годишните деца ги следяд в инстаграм като пример за подръжание.

Гладиаторчето с една мозъчна клетка поне е осъзнал , че дожкато го ритат в главата , никой няма да иска да му я вземе !!

Ами правилното място е заела. Което и се полага, на колене със свити джуки упражняваща професията си. Кво се чудите.

Гнусно е!

Скоро не бяхте качвали снимка на Американска тракориска от началото на 70 те.браво

ужаст

Татуирани простаци! Срам!

Господи, тази наистина ли е толкова грозна или е от фотошопа!?!

Надути силиконови цици, огромен задник, силиконови устни като на надуваема секс кукла и някакво човече , женче, скрито между всичко това.

Това е сигурно платена публикация от тия парцали на снимката. ;))

Ако беше платена, дирниците нямаше да объркат името на "кикбоксьора" в статията и в самото заглавие...

пародия

Шаблонна ПР статийка от бездарен копирайтър, насочена към простолюдието.. героите са типичните клишета, среден спортист и кифла

Гериту е кат калинка - голям * и къси крака. Иначе пича кърти - с гадже в Тайланд е най- простото нещо и даже кикбоксьор трябва да има поне малко акъл да не го прави. Фотошопа е брутален и ако наистина смеха лекува г-жа Никол е заслужил доктор на науките.

Много шамари и шутове в трътката

Гери-безНикол, и кажете да обработва снимките с adobe photoschop, без толкоеа филтри и смаляване на талията! Че съм я виждал на живо, и е далеч от това което показва по снимките ;)

самите тайландци - добродушни работни хора с хилядолетна история. За намиращите се наблизо световни гиганти Индия и Китай. Едни от най-старите държави с днешен елит на световно ниво. Китайските и индийски филмови звезди са изключително интелигентни и далече от натрапващата се простащина на бг VIP.

taka azkracheni be..... V poza za No. 2....

Дани! Браво! Ти си егати смелчака! Аз издържах до 5-6 снимка и то набързо ги прецъках. Сега ще пия нещо за кураж, че няма да заспя.

Ти как мислиш, той защо все е с питие в ръката? :)

На доста от снимките яко са прекалили с Фотошопа. Толкова много, че на моменти имах чувството, че гледам Sci-Fi. Разбирам тая мания на Гери-Никол да иска да я направят непременно слаба. Какво ще прави като се появи наживо? Млада е все още - няма нужда от толкова много грим и Фотошоп. Може просто да влезне във фитнеса и за 4-5 месеца да е в супер форма. Така ми се ще естествената красота да се върна като норма в България.

Няма да е с някой математик, физик или инженер, жената си има ниво и не може да го надскочи.

Само определението "жена" не отговаря на истината. Това, че се докарва на 37-38 годишна на външен вид, не значи нищо. Нали като си отвори устата и започне да бълва малоумствености и разбираш, че отсреща стои самовлюбена пикла.

37-годишните изглеждат по-добре

малиииииии каква грозотия

Не мога да повярвам, че в 21 век има млади момичета с толкова карикатурно схващане за женска красота. Това го е нямало дори в пиратските кръчми преди 500 години (освен някои карикатурни картини в същите заведения по онова време).

Имало го е... в бордеите и други подобни според епохата

Такива карикатури не вярвам да са били оборотни дори в бордеите.

през ТРАФИКА от пияни руснаци през този месец? Добре че се продават свободно банани в България....че да ви правят от ДИР на маймуни.

Да ви имам ценностната система да ви имам

от "новини" за псевдозвезди!

Добе де, Кондьо е по-известен от Гери и дори от Никол, а за него нищо не се пише. Просто казвам.

Тва някъв майтап ли е!!!???. Фотошоп от първокласници, може би.... Таз мяза на неква нескопосана анимационна картинка... Вие ебавате ли се с нас ве...

класика! преди бяха фолк певици и футболисти само

Arcadium

На кой му пука къде са тия парцали?

Откраднал и бил сърцето... А дупето, а лицето кой и открадна?

Поредния изографисан.

Лошото е, че обикновено много изографисаните са свързани с престъпността (което е стара световна практика).

Бело Гето ..

Докарала се е баш като лейди бой..

Спортист с Шампанско и Пура !? - Простак !

Тая ще сере ли!?!

Ужас...филтрирали,поправяли, че чак не прилича н себе си

Е, и? Ние какво да направим?

тия хора живеят да качват снимки в тъпите социални мрежи,където разни олигофрени си мечтаят или злорадстват. какъв е смисъла от всичко това??

Суета. Но и пари, защото от Инстаграм явно се печели.