Валери Божинов на 38 - любовните истории на един шоумен

Талантлив футболист, харизматичен мъж, своенравен, със забележително чувство за хумор и самоирония, но изключително влюбчив, той се превърна и в любимец на светските хроникьори заради връзките си

Обратно в новината

Коментари - Валери Божинов на 38 - любовните истории на един шоумен | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само шоумени и клоуни, затова България е на това дередже!

Валерката като момченце имаше невероятно докосване на топката. Всичко му бе футболно, поглед, шут, нюх... Жалко, че славата и лесните жени го развалиха. Няма да е първият нито последният. На 50 таланта като него, един успява в дългосрочен план. Просто трябваше да се кротне, но никога не го направи. Да е жив и здрав Божигол. Голяма симпатяга и добряк е. На малки вратички няма равен ;)

Както се казва ,звезди посред бял ден. Да, ама не звезди, а боклуци. Голяма е ролята на жълтата журналистика, която дава трибуна на подобни недоразумения, които са най-лошият пример. Еротични модели/ку..ви/, мутреси, футболери ,все хора търсещи лесна и доходна работа,но нереализирани ,или по -точно ,единствено реализирани с древна професия…и нищо свястно.

Още един дебил като него

Парите също привършват:)))))))) , скоро ще трябва да си търси лелка от Dir.bg:))))

И аз обичам курвите. Но чак пък да се женя за тях, и да им правя деца - не. Не бих им позволил да ми провалят кариерата. Но при него нещата явно са стояли по-различно. Поставил ги е над професията. И резултата всички го знаем от Ювентус и Ман сити, до Ботев Враца. Не говори много добре за интелекта му. А изглежда е имал талант.

Браво за коментара +++++++++++++!

Може ли толкова дълга статия за тоя елементарен примат?

Лесните жени се лепят за лесните мъже

Варели, Варели, ах колко си ръб, в главата си кръгъл, а в мозъка тъп. и тва му е много

Валерката остана в европейската футболна история с това, че беше изгонен от Спортинг Лисабон, заради това, че в последните секунди на мач, при 1:1,и при дузпа, отсъдена в полза на неговия отбор, си позволи да я бие, независимо от това, че треньора я беше дал за изпълнение на друг играч. Божинов буквално избута колегата си си и изпълни дузпата, като естествено я пропусна, и беше изритан от Спортинг на същият ден. Легенда ! А най смешното е, че си позволява да се сравнява с хора като Бербатов и Стоичков , от които е на светлинни години назад. Трябва обаче да му се признае, факта, че за късата си професионална кариера, си смени клуба 24 пъти, и игра в 8 различни държави. Малко футболисти мигат да се похвалят ( ако е за хвалба разбира се ) с такава главозамайваща. “ кариера “ !

- Г-н Божинов, в квартала сме решили да кръстим улица на ваше име! - Ааа, супер, и как ще се казва!?

Ей този главанак, юноша бледен беше още, ама събра погледите на целия футболен свят. Беше обявен за по-талантлива млада звезда от...Уейн Руни. Каква тупалка имаше, не е истина - любимата му позиция беше от 20-25 метра да пуска снаряди от нищото...и вкарваше. Брутално. После нещо се обърка. Ясно какво. И останаха лафовете...и безкрайната смяна на отбори - точно 20. А иначе беше проектиран за големи неща във футбола. Жалко. "Аз не харесвам да идвам отзад, защото отзад е отзад. Имам нужда да мисля в отпред".