Коментари - Николета и Валери подновиха обетите си | Лайф.dir.bg
назад

Николета и Валери подновиха обетите си

Николета и Валери Божинови си устроиха тайна втора сватба в Бора Бора.

Обратно в новината

Коментари - Николета и Валери подновиха обетите си | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Hahahahahhahaha!!!!! Sme6kovci!!!!

Уфффффф....

ох, стига вече. не издържам!

От тия ми накръти като от блажнЪ баницъ.

Наистина вече прекаляват с простотиите.

Каква Бора Бора? Това е тук край Марица, а този шаман е някой циганин от Столипиново :(

ХАхаха,е този път вече тия двамцата ме разсмяха от сърце!Николетка докато си е седяла в Пловдив хич не си е представяла,че жениха и ще я вземе с кану!Хахаха!Прекалиха!

Докато футболистите играят, Валери се жени :) Като не може да играе, да се жени :)

имат пари.отишли в бора бора!защо не отидем ние ,които работим зяла зима и лятото пак!какав пример даваме на нашите деза като рекламираме само николета и валери!между другото тя е станала като зиганка!колко по хубави момичета има.... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

сега какво ще измислят дръгите 'творци':))))) ци-ски мъ работи:))) *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Само едно ме притеснява...като се женят вече втори път ...дали после и два пъти ще се развеждат ???

Браво. Сега остава да живеят заедно с певицата и вратарчето. Нали били с общ апартамент. Или да отидат заедно в Тора-Бора при талибаните.

Луд умора няма

Да вземат да си подновят пак мозъчните гънки, че тези от жегата отново се изправиха, а сивото вещество е на път тотално да се изпари:)

ОМРЪЗНАХА НИ ТЕЗИ ДВАМАТА ШМЕСНИЦИ. НИКОЛЕТА ДА БЕШЕ СИ ГЛЕДАЛА ДЕТЕТО ВМИСТО ДА СЕ ЧУДИ КАК ДА ХАРЧИ ПАРИТЕ НА ВАЛЕРИ.

е-е-е тия вече прекалиха! омразнииии, чухте ли омразни сте на хората!

И къде е любовта във всичко това?! Иначе "страхотна" реклама си правят, но най-вече преиграват с цел да дразнят явно бившата (и тя не е от умните - чалгарка, родила дете на треторазряден футболист). Плоско като ход, но няма как да бъде нагънато като и мозъците на двамата са полирани. Футболист и моделка - класика в жанра! Едно време класиката беше военен с медцинска сестра:)

Аййй... ваййй... алелеее Най-известните "светски" черни дупки на земята са си устроили атракцион на Бора-бора за 75$ на човек!? Леле каква световно безинтересна новина! Хора, а се спрете да се опитвате, да създавате елит.

Може би читателите трябва да почнем да си плащаме, за да спрат да пишат за тях ;-)

Toва платени публикации ли са ?

сигурно местните жители са им направили фотосесията

Извинете ме за невежеството, но кои са тези?

Прекаляват вече! Много са смешни наистина, само позират и ми се струват изкуствени.

Всячески се стремят да запазят интереса към себе си. Смешни са вече! Омръзнаха много ...

Ц И Р КА Д Ж И И .

Валери идва с кану до брега, където любимата му Николета, сияеща от щастие, го чака заедно с празнично облечени местни жители, които са и единствените свидетели на тайната им сватба... Това изречение спокойно може да замени таблетките против запек. Тичам в белия дом...

Тези като ги гледам как харчат пари за щяло и нещяло, и като се има в предвид западащата и неясна кариера на Божинов, може би е крайно време да започнат да поспестяват някой-друг лев за черни дни. Тази "новина" и любезно предоставените им лични снимки на медиите, е насочена само и единствено към другата съперническа двойка - Алисия/Михайлов. Сякаш на тях им дреме...

...които са и единствените свидетели на тайната им сватба." Утре да направят тайна сватба и на стадиона дето рита топка, но моля да го запазят в тайна.

И като е толкова тайна от какъв зор сега тръбят наляво и надясно и разпространяват снимки. Смешници, представят сценки от изгорелия театър. Дето са казва цирка изгоря и клоуните се разбягаха.

АААААААААА, досадни са вече!

"Тайна сватба" ? С фотографи? УАУ!

Най-хубавото е, че младоженецът е полугол :)))) еееее, така се женят в Таити. Понякога дори и булката е гола

На тези не им ли омръзна да дразнят Алисия?

Църквата, ако е на мястото си, трябва да отлъчи тези двамата заради езическия ритуал.

То бива то може ама от лигаво по-лигаво -семейство Божинови...Обърнахме се на латиноамериканска сапунка -това Николета онова Валери...стига писахте за тия глупаци..Чудят се къде да се развяват...колко трогателно направо човека да се разреве-"любими" пристигнал с кану...боже каква романтика....хахахах повръщи ни се вече от тези.Сигурно си плащат всеки ден да пускате материали за тях.Я да си ходи Валерчо в Лясковец да играе в Я окръжна а Никито на магистралата... СПАСЕТЕ НИ СПРЕТЕ С ГЛУПАВИТЕ ИМ ИЗПЪЛНЕНИЯ -да си живучкат там