Коментари - Варненката Марианна Александрова спечели “MasterChef“ | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

От самото начало я избрах за победител,харесвам стилът й, нейната креативност, бих желала да се чуем... 0887 57 67 37 Имам какво да й подскажа за развитието.. Обучила съм стотици шеф готвачи ..

"Спечелила ли?" Глупавото жури я избра с морските и фантасмагории. Срам ме е, че съм от морето и тази ме е представлявала с морските си ястия. СРАМ И ПОЗОР ЗА Т.Н. ЖУРИ, КАТО ПОЧНЕШ ОТ ТАТУИРАНИЯ РАЗБИРАЧ НА ВСИЧКО, НАГИЗДЕНИЯ КАТО КОЛЕДНА ЕЛХА "МЪЖ" И ОНЯ ОЧИЛАРКО КОЙТО НЕ ЗНАЕШЕ ЗА КАКВО Е ТАМ!

е да не забравяме, че имаше доста режисирани в момента, целия сезон - Петя как така изведнъж намрази марианна, когато през целия сезон беше добричка и позитивна? Просто и спуснаха, че е до тук с играта. На Лорчето шимпанзето Кустев все и помагаше, но е разбираемо защо я търпяха толкова дълго... но защо задържаха малоумното същество Тоби, никой не може да каже А тримата водещи -много слаби, в началото се надъхваха със Зеро Уейст, демек нищо да не се хаби в кухнята, пък после участниците почнаха да си правят резерва на резервата и пукаха по 3 бутилки олио. И все се чудеха как да пробутат Шуменско и пикливото вино

Участниците няма да коментирам, имаше и други достойни за финала. Обаче в журито как липсват Михалчев и Точев (взаимно се допълваха), та дори превзетата Силвена Роу. Сега клоуни :).

,, тикварката,, Марианна има много неприятен и дразнещ вид . Странни вежди , издигащи се до средата на челото

Не ме занимавайте с глупости, моля!

Осман беше най добрия той трябваше да спечели,а не тиквата Мария на много завислива и надменна

Най-накрая и една Варненска курветина да спечели.Поне трима знам дето са я мушкали докато Капитанчето пори вълните с кораба.Не си го вади ама това е сърби я постоянно......

И АЗ ЧУХ ,ЧЕ БИЛА СЕ РАЗДАВАЛА НА МАКС С МЛАДИТЕ КОЛЕГИ ОТ ВИНСА..УЖАС

Обичала уйя повече от хляба

Няма моряшка съпруга, поне веднъж да не е сгазила лука, даже има рима:).

Безлично! Като журито, което я " избра". А те всъщност наистина ли се занимават с кулинария, защото единия е г-н Сарафов, другия май придава хамбургери по улиците на Лондон. За Кустев и това, че е измамил бизнес партньор и е фалирал ресторант, оставяйки го със задължения е ясна историята. За да го има това " кулинарно" предаване първо условие са кулинарите .

Вие да чухте нещо конкретно цял сезон. Аз не. Единствено и само много ми е кисело, няма сол, много меко, много твърдо. Всеки един от коментиращите може да го каже същото.

Биляна бе смела и нестандартна, но допусна грешки. Осман бе достоен за наградата - предястието и десерта бяха на ниво, но десерта не бе за мастер-шеф, а за предаване по TLC. Марианна беше последователна и безупречна в изпълненията, макар и скучна с линията “ тиквички”, които бяха за текстура , не и за вкус. Шеф Кустев - махленско поведение, стил гамен “ тука има - тука нема” , Таралежков - бързорек и фъфлещ , последният - без присъствие. Мастер Шеф не е това предаване, което беше. Мисля, че му е достатъчно.

Осман беше най-добрия през целия сезон. За съжаление, точно десерта го провали. Извън водопадчетата и пушилките, това си беше една домашна пастичка.

А каквоо трябваше да бъде, щом ,,домашна,, е лошо? Ти какви пастички правиш? Има ли обществени пастички, магистрални, и др.?

Не, няма нищо лошо в домашната храна. Всеки си готви в къщи и си харесва определени неща. Когато обаче оти да на място, където плащам не малко пари, очаквам да получа нещо повече от това, което мога да си сготвя и сам и то за не повече от 10% от цената. Пак ще кажа. Осман беше поне ниво над останалите.

тримата кашавари Осман дълго време ще тежи на съвестта им .

за сметка на тикварката от Варна .

разбрах тая тъпа варненска звиска какъв наУчен работник е ? Толкова глупава жена се съмнявам да е наУчен работник , освен да е метачка в някой наУчен институт :))

Вервай ми, перфектно си се вписва в определението бг нАучен работник. Не случайно им викат “работник”, а не просто “учен”

х.ас.д-р. Преподава по две дисциплини във ВИНС-а

Най-слабият сезон от всички. Тези тримата щяха да са отпаднали някъде около средата. Журито стоеше като резерви турени в последния момент. Особено Кустев, говорещ на противен диалект примесен със селски акцент и никога не казващ нищо конкретно.

Защи баградат не се раздели ба две, по 50 хиляди за всеки, да бе е малко, цяла кола, а и пи справедливо би било. ИНАЧЕ и журито, и финалистите, и победителката са си в реда на нещата

На Осман няколко пъти бе направена забележка от журито, да намали количеството на порциите . Освен това, трябваше да прецени , че след като сервира еленско, добре би било десертът да е по-лек. Биляна сгреши, с използване на някои продукти в комбинация в предястието. Марианна не си позволи да сгреши.

Марианна си заслужи победата с голямата си дисциплинираност, отговорност и амбиция. Много подредена, изпълнителна, стриктна . Тя предпочете да не рискува излишно, а да заложи на перфектност и завършеност на своите ястия. Липсата на грешки на финала, я доведе до победата .

От гледна точка, че е преминала през цели 7 елиминации си личи, че са я бутали напред! Това стана от доста време видно! Ама Лорчето, беше и тя в пъти по зле! Е на Цици, дето не помръдват го докарваше, ама май беше объркала предаването! Тя беше най-зле, ама така или иначе няма да готви! Доста добри готвачи си заминаха заради тия двете! Журито - абсолютен провал! Педераст, Фитнес-маймуна и Г-н Сарафов! Дори алкохолика Андре ми беше по- симпатичен от тия тримата! А ония педераст дето прави баница с боза не искам да го коментирам! Абсолютен провал! Могат да си го видят и по рейтинга де!

Финалът трябва да се преиграе ! Турчина трябва да спечели !!!

Доброто винаги побеждавало. Да, ама друг път, тук определено доброто не победи отново

Десертът на Осман беше страхотен като идея, като изпълнение, имах чувството, че тримата от журито се изядоха от вътре, че те не могат да измислят такова нещо. Мълчаха и се споглеждаха като мишки, чудейки се какво да измислят, за да го изкарат, че не е както трябва. И първите две ястия му бяха страхотни. Другите два десерта бяха общо взето две плюнки в чинията , малко повърнато и половин смокиня.

Изкефих се на коментара на Осман след десерта, как го отсипа на ония тъпаци Журето - "Бил им много. Ми като е много, изяще половината, другото го оставете...". Браво момче! Готви манджи за пълни чинии, а не буламачи от тиквички...

Радвам се ,че българка спечели българско предаване.А то в последно време Алексовци, Османовци...ай сиктир:)

Каква българка е тая гагаузка?

Аре стига с тоя Осман, бе! Егати кичара. Освен това е някакъв зле прикрит сексист. Не спря да се самоизтъква, комплексарче. И накрая с тоя шоколадов бълвоч си направи харакири. Кво всички са позинали по тоя еднопластов герой, не знам.

Объркали сте човека...Абе, МариаННа ти ли си ма злобарке?

Ами отговорът на въпроса ти е ясен: Щом толкова много хора харесват Осман, значи е по-добрият.

Изключително неприятна жена, много позиране, театралничене и злоба. Жалко за Осман, който е пич. Какво като е тежък десерта! Не всеки хубав десерт е нужно да е гурме за п.... и!

Първо Респект пред Осман...Шапка му свалям -късмет в живота момче! Второ това жури този сезон НЕ става за нищо.Голяма ГРЕШКА на формата!!! Хубав ден.

Марианна , заслужена победа ! Достойно представи най-хубавият град в България, Варна !

Тикви избраха тиквичка

Този сезон никой не беше чак толкова добър. Десертите на финалистите не бях кой знае какво. А разкошния десерт е едно от най трудните ястия .

Осман беше феноменален, той изкачи най-високия връх на Пирин и наблюдаваше всички отгоре със своя творчески замах, а не беше дооценен, защото отдолу трудно се вижда кой е на върха. Младият мъж ще спечели милиони пъти по 100 000 със своята креативност, а тази ще си остане в света на тиквичките.

Ужас... Срамота! Най-незаслужената победа! Биляна беше класи над нея и всички останали!!!!

И с кое точно беше класи над нея?? Със злобата и пренебрежителните коментари към всички участници?? Или може би с гъбките със шоколад?? Или пък скумрията с ягоди?? Суровият гълъб?? Не заслужаваше финал въобще. На нейно място трябваше да отиде Лора!

Биляна никога не се е държала злобно и арогантно към участниците, за разлика от Марианна. Просто Биляна знае, че е по-добра и го доказа. Падения има всеки - никой не е съвършен. Въпросът е, че тя винаги успяваше да се стегне и да довърши нещата докрай. А онази Лора изобщо не искам да я коментирам... отдавна трябваше да си е заминала. Още преди Петя и Даниела.

Както се казва, Варна не е България. Завистта към Мариана си личеше през цялото състезание. Тя приемаше всичко това, много достойно и с благородство, типично за жените от Варна. Не обиди никого, държа се на положение и ставаше все по добра в готвенето. Браво Марианна, всички варненци се гордеем с теб.

Варна , Бургас все тая - посредствена жена с свръх амбиции - няма значение откъде е - абсурд е че заради нея прецакаха двама други които горят в готвенето

Истинският победител е Осман!

Поредният цирк, завършил с предварително свирен мач! И съдийска бригада, тип подпирачите на Лудогорец! Мачът завърши много грозно - нахокаха пловдивчанката и се скараха на Осман за дързостта да мисли. Разбирам ги - те са "шефове", а не готвачи! А оня дребния съдия с маймунската мутра въобще не е за коментар. И както казва Джеймито Оливър - аз не съм "шеф", аз съм готвач и храня хората! Гледах само финала и ми беше достатъчно да се погнуся. Още от началото ми стана ясно кого гласят! Жалки телевизии, особено БосфорТВ! Победителят е Осман, който ще остане в сърцата на хората! А оная нагла, грозна и злобна комплексарска с квадратния череп ще отиде в мухъла - да продължава да изучава що е то Тиквичка и как се обработва. Ми това е България - кьораво, куцо и сакато се самообявява за "ВИП". Останалите сме обявени от ония за НИП. И с премиер, стал "АКАдемик" с дисертация "Дилмано, дилберо, кажи ми как се вари сапуно"...

ФБ профила - Варна на финал сме, победата е наша - харесано от 400 човека само. Извинявайте, ама моят хамстер събира толкова лайкове без проблем. В профила на тази жена освет едни кексчета и едни бисквитки друга кулинария няма. А, да, има и една снимка полугола в кухнята. Толкова. Повече няма какво да се коментира. Жалко, че това бездушно същество прецака жестоко доста много талантливи и готвещи с голямо желание хора.

Я публикувайте вашия хамстер, да видим колко харесвания ще получи

Вероятно повече от нея самата. Няма начин да не е жена "истината", жлъчта ѝ се процежда от всяка буква.

Жената си има друг профил, където публикува кулинарните си умения..

Научен работник, а? Само да кажа на Марианна едно нещо - образованието не те прави интелигентен! И това си личи много ясно при нея.!

Какво образование? В икономически Варна се завършва без да стъпиш и на една лекция. Моля ви се, вижте и фейсбука - тая жена не работи нищо, вечно е по някакви екскурзии и освен силикон нищо друго не показва. Нагласили са я на работа така, както и спечели - по втория начин.

Осман беше 10 нива над нея. Човека направи десерт приказка и понеже нямаше, какво да се каже, му казаха, че било прекалено. Нагласена работа за пореден път в това предаване. Още помня предишно издание как добутаха до финал и победа една ромка, която си бършеше потта в кърпа и после с кърпата работеше нещо по храната. Хубаво се бях зарекла да не гледам, само се ядосвам. Победителят е нагласен от самото начало. Тая готви колко седмици само тиквички. Сега накрая чинията и приличаше на избухнала бомба - мацаница. Но журито така направиха, че зорем да я изкарат най-добрата. Даже другата жена беше в пъти по-добра и се представи много по-добре .

То се разбра вече, други участници разказват - съгласила се е на половината награда и за това са я дали на нея. Другите двама са искали да се борят за пълната награда, защото зная , че са достатъчно добри да си я спечелят честно. Да, ама тука няма честно!

Прецака двама участника които наистина готвят и влагат душа и сърце в нещата които правят, ай сиктир оттука …

Браво Марияна, гордеем се с теб !

За съжаление това е нивото на всички научни работници в България.... Затова нямаме наука и сме на такова дередже.

Завиждаш , нали така ?

За кое да завижда - че разни научни работници живеят на гърба на хората които плащат данъци в България ли от години - ма то си е за уволнение не за завиждане. Всичките институти на БАН и филиалчета по места и към ВУЗ кат работата на чучелото от снимката са за закриване - требва да останат тия дето наистина дърпат обществото напред - с какво калканът от дисертация на М. ще дръпне напред някой - с НИЩО - тогава ЧАО и на борсата

И на кое по-точно да завиждам? На това, че у нас има няколко хиляди "учени", които и те са самите не знаят какво работят? Плащат им се някакви мизерни пари, но продукция - никаква! Живуркат си до пенсия, някак, ходят на работа за по 2 часа на ден, колкото да се запишат и толкова... Файда от тях - никаква. И всичките имат висше образование... Както винаги съм казвал - образованието не те прави интелигентен! Марианна е самото доказателство за това! И като гледам нея и такива като нея, ами то образованието по-скоро те прави тъп!

За съкращение са всички такива кат тая кака - аз не съм ОК да ми изтичат очите от бачкане и да плащам данъци за да може държавата да плаща на такива кат нея нищо правенето и развяването по тв шоута. Требва всички научни работници да им спретнат един ассесмент - от чия работа има финансова или изобщо полза за обществото и парашутчета като Марианна навън да я храни мъжът и

Пълно падение да изберат най-злобното и неприятно същество. МАРИЯНА- ТИКВИЧКАТА.ЖАЛКО ЗА ЕДНО ТАЛАНТЛИВО И СКРОМНО МОМЧЕ!Но така е в България, нагласен работа

Кое е това скромно момче, че не разбрах?

Честито на победителката! Спорна, но постоянна и борбена! Всичко в чиниите и ставаше за ядене. Нямаше излишни неща . Не харесвам украси и пр. в чиниите, които после ще хвърлиш. Да е жива и здрава! А Вие, моля не злобейте и не завиждайте. Направете си предаване и оценявайте! Журито тук беше на супер ниво....

Честито на бТВ че спестиха 50 те хилки :) а за тая женица не ми се коментира - прецака хора които влагат сърце в готвенето , ма тя така си живее явно - с помощ от някого все, борбена дръжки по-скоро супер истерична

варненката... някоя си спечели... дреме ли му на някой че е от варна тази??? Или драскача на дир също е от варна? Варненци са наййй големите комплексари даже тук от коментарите се вижда който нещо напише за тях те веднага отговарят с "а вие в софия сте селяни".

Много неприятна жена. Нищо креативно няма в менюто и - приказваше глупости на кило по време на цялото шоу. Очевидно нагласена работа.

Това което разправят зрители на финала е че менюто и е съставено от съдружник на мастър шеф и по време на снимачния ден са и го подсказвали да не го забрави. Другия слух е че тя единствена се в съгласила да вземе половината пари. Което е ОК за нея тъй като явно няма да отваря ресторант или каквото и да е - ша ги папат вкъщи

Изключително неприятна, с тъпи еднообразни манджи, на светлинни години зад Биляна. Научен сътрудник по нищо правене , явно е че мъжът я храни, дръпна след като изгониха Петя, нагласена работа явно

В България няма нито един готвач със змезда Мишелин. Отново сме на последно място.

Може би, когато се научите, че не е Мишелин, с Мишлен, ще има напредък.

Manufacture Française des Pneumatiques Michelin, в Германия официално [mɪçəˈlin])

И все пак е МиШЛен. Откъде изкопа тази транскрипция на произношението

Знаейки варненците какви селяни са, сега ще разправя за това 30 години и ще се фука с варненското си его.

..

Всички сме от село!

Ех, Грую, стига грухтя бе кака!

Всички финалисти бяха много добри и заслужаваха да спечелят, все пак Осман ми хареса малко повече, в интерес на истината това което представи като идея вече е било правено в предишен сезон. Победителката наистина прекали с тиквичките, още повече че последното й ястие тя не се осещаше. преводачката допусна по-сериозна грешка с първото ястие, което и в гурме вариант си остава невероятно клише. Всеки труд заслужава уважение хора, не прекалявайте с критиките, финалистите и другите участници дадоха всичко от себе си, въпреки някой грешки.

Човек...това си го написал в сайт където нон стоп се плюе по българи и се възхваляват сърби, руснаци и северно корейци

Точно тая пък си заслужава критиките - да се напъваш цела година да готвиш азиатско за да вземеш 100 000 лева. накрая да се разбереш с бТВ и да прецакаш така хора които го правят от сърце готвенето ми то си е не за критика ами не знам за кво. Беше очевидно че нищо извън рибата и тиквичките не го умее у че има проблеми с главата - и сеа недейте я критикува ъъъ ???

И все пак е МиШЛен. Откъде изкопа тази транскрипция на произношението

Забавления за кредитния пролетариат.

Препоръчвам на колегите много много да не се обръщат с гръб...получавам ерекций

Ще ти дам един тоти даже 5

В тази егоцентрична система наложена от англосаксонската култура, човек като тази госпожа заслужава званието, но недай боже наистина да стане готвач - гозбите й ще са токсични.

Сега да не кажеш че Русия и те са евролиберали а?