Васил Найденов събра елита на промоция на клип

Големият певец Васил Найденов представи пред публика новата си дуетна песен с Катина и D'Arts "Невъзможна любов" в пиано бар "Poison" снощи.

Обратно в новината

Коментари - Васил Найденов събра елита на промоция на клип | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Б. Б. го няма и Васко смее да нарече гостите си "елит"? Тежко ти, Васе, оглеждай се за коли на НСО, докато пресичаш :)

елита ? смях,смях

Чалга имитация, просташка имитация на американските красоти. Истерично напъване да изкарат някаква мелодия и нещастни гласчета. Какво толкова са се прехласнали по американските хубости. Те го отсвириха него и много други наши "велики" изпълнители, имат черен печат, не са желани там. Те си мислят че като тук може да се лигавят и да минават между капките.

Поклон пред огромният талант на В. Найденов, но песента няма как да се запее, запомни т.н. Посредствен текст, музика. Клипа не го коментирам -ефтинко, но такова е положението ...Г-н Найденов, по-добре не пускайте нови парчета, ако са такива, не правете компромис, просто никому неизвестната Катина(току-що разбираме ,че съществува) се е качила на раменете ви , за да бъде видяна и чута. Пожелавам и на двама ви здраве и наистина добри парчета, това е ниска топка, простете.

Песента е типична за стила на Васил Найденов,нищо впечатляващо,и дикцията и на двамата е лоша-нищо не се разбира от текста.А за промоцията-Елица Тодорова да си беше съблякла палтенцето,преди да попее....

БРАВО !

Че аз не съм ходил там, защо лъжете хората, че Найденов е събрал елита ?!

Супер готина парче , леко и приятно за слушане. Васко е много голям.

Да възпеем новото метро!!! Жалко, че певец от ранга на В Найденов се доближава до чалгата. Колежката му няма нужда от коментар ;).