Коментари - Васко Кръпката дава легендарния си бус в музей | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

..постоянно се чуди как да влезе в полезрението на публиката щото с музика нито може мито му се отдава,дори чалгата има по-големи стойност

Яко прости хора пишат за неща дето нищо не разбират.

е никакъв музикант

Явно тук не пишат, разбиращи музиката,а злобни изкуфели комунета

Ако е голям музикант ще го поканят в зала Олимпия Париж като Емил Димитров,Лили Иванова Богдана Карадочева ,Йорданка Христова

Синът му е още по голям некадърник

Не знам кому е нужен този боклук! Но, явно тоя си е направил добре сметката, че е по-добре да го пробута на някой музей, отколкото да вземе 100лв.!

Докоснеш ли се до политиката ставаш осраН мозеен окспонат.

Васко Трътката е ...

Когато бях на 15, Васил на 45-50 г. ме сваляше усилено на една пейка в Казанлък. Ако бях подала, щеше да ме мине без да му мигне окото. ТОЛКОЗ ЗА МОРАЛА на този човек.

Повервахме ти!

че вие там от казанлък се ебете за капачка от буркан, само и само да се измъкнете оттам бе? По-скоро си се бутала при Софиянеца ама те е отрязал и сега хулиш :)

в музея на социалистическото изкуство.

е собствен мавзолей , като жоро тарабата !

Пълни боклуци като тъпите демократи ликвидирали България

МУТРИТЕ И БЕЙОВЕТЕ ИЗПИХА БИРАТА НА КУЧКАТА НА СИНИТЕ ТЕМЕНУГИ В БЪЛГАРИЯ :)) ..... ЗАЩО НЕ НАПИШЕ МУТРА БЛУС ИЛИ ПЕСЕН ЗА СВИНЯТА ДЕЛЯН И НЕГОВИЯ СВИНАР ? .... ЗА ДА Е АКТУАЛЕН КРЪПКАТА ?

Невиждана отрепка е тоя! Какъв музикант е тоя по-точно не знам?!? Създаден от сдс да реве по площадите долу бкп!!! Ей с това е известен тоя прошляк!!