Коментари - Във "Вина" играта загрубява: Арестуват Владимир Зомбори, след като намират кръв в багажника му | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хайде, моля, не сме малоумни. Тези коментари, колко е хубав филмът, трябва да са само от екипа или роднините им. Филмът е посредствен. Както и другите филми на Виктор Божинов - Възвишение, Голата Истина за Група Жигули и Бягство. Слаби сценарии и ужасна актьорска игра. Имам чувството, че режисьорът или не знае как да работи с актьорите, или въобще не работи с тях.

Филмът е съвсем приличен и точен. Добър!

По принцип не гледам филми, но в този филм се загледах и то не само заради Билалов и Геро... тези по-младите играят добре, а и сценарият е интригуващ, грабва зрителя.... сега с нетърпение чакам следващите епизоди !

Хареса ни в началото, но 3 и 4ти епизод. Слаба работа. Плява, бла, бла приказки. Никакво развитие.

Засрамете се, бе! Даже нощните огньове в лозята за да се предпазят от измръзване сте изкопирали от "Страсти в Тоскана", както и целия сюжет и побългарени интриги.

Учениците соц-експертите на киното........една молба......МОЛЯ НЕ ПРАВЕТЕ КИНО!Отвратителното наследство на комунистите се предава в киното през БЕЗМИСЛЕНИЯ НАТФИЗ,в политиката през "юпитата' отгледани и изучени с НАЩИ ОТКРАДНАТИ пари и върнати...........ДА НИ ДАВАТ МОРАЛ!!!!!!