17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Че то с тези дължини на полите какво остава под тях? Ами ако е седнала съответната жена? Трябва сериозно обсъждане на този важен законопроект.

да издават абсурдни закони - има списъци на какви ли не парадокси, гласувани още навремето в САЩ и ГБ, които си действат до днес. спазват си тая традиция. в тая връзка - как ще санкционират вятъраа, който вдига полите? има още за доизпипване, желая им успех.

да се задължат съдийки и прокурорки да ходят с килоти с крачули и ще им мине мерака да съдят

Тази на снимката е обута с Лобутен... Поне 600 евро чифта.

Евала :) Червената подметка, нали :))) И тук имало значи хора, дето са светнати. Щото като цяло повечето са....мани, мани...

Нали трябва преди да стане свалката, да се провери под полата да няма топки

носят нормални гащи, а не ненормални прашки, никой няма да иска да снима. Сами са си виновни, както винаги. Провокаторки...

Basi... sa az kvo she pravq?

Какво снимат? Епилирани ментета. И на нищо не миришат.

Снимане под полата на жена ? Това го могат само простаците наречени английски папараци, не новинарите. Новинара е професионалист, не се занимава да види това, което жената крие под полата си !

ами това си е мода и на изток - миналата година имаше огромен митинг с искане да се криминализира подобно деяние в южна корея. и в япония много пубери, а и не само правят подобни снимки. както и клипчета докато правят секс, без знанието на жената. има си организиранеи групи за споделяне на подобни неща.

носене на поли? и узаконено носенето на панталони? а с шотландските гвардейци какъв е случаят?

А под полите на мъжете може, така ли?!!