17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Имат всички Венетки, Гали, Екимови, Гуркови, Бакалови и т.н., но ние не сме набор 95, София е малко пространство, всеки е спал с всеки, дето се казва и за всяка една от тези ''примадони'' се знае ''професионалната'' траектория...ясно е, че не всеки би издържал на издевателствата и униженията, на които тези са устоявали, драпайки за мястото си във ''висшето общество''. Наистина трябва да си нечовек, т.е. без идея за достойнство, за да минеш през каквото са минавали тези уж много успели образцови дами сега...т.е. бивши буквални изтривалки на най-уродливата форма на мутрите... И ръкомахат и менторстват тези кикимори от екрана, учейки младото поколение как се успява в България...резултатът е налице. Така ли, госпожо Гала? И вие ли по любов с ''красивия'' си първи съпруг?

Шпертплат! Отврат!

Сега като си спомня онези години и валящи предложения от мутри, въпреки че заобикалях свърталищата им, имало е и страшни моменти да слизат от колите и да те дърпат от тротоара както си вървиш след театрална постановка. В телевизиите също се влизаше хоризонтално през тайни тавански стаички... Много от образцовите съпруги и майки за пример сега търсеха и се навъртаха нарочно в полезрението на мутрите. Така се става водеща, бизнес дама и най-добрата майка, която да разказва как раждала при Гала... Реших да ги пропусна всички тези моменти и да не плащам с онова, с което тази жена навремето си купи стола на водещите. Има опция една красива и образована жена да постига без да се продава, като начало си купуваш еднопосочен билет и с ясната мисъл, че няма са ти е лесно. Но ти ако си образована жена с достойнство, а не Венета, Ивайла, Николета и идвашите след тях - терминалът е изходът.

И тази е просто поредната, селска кифла, която се мисли за френски... кроасан:)))!!!

има само една друга дропла, която се равнява по "ум и интелект" с Винетка и тя се зове Никлозета Лозанова :D Но все пак Никлозета е плеймейт и при тях да са тъпи е важно. Докато тая уж журналистика, уж претенции. Хаха

Усети се дроплата, че си губи времето и остарява до готвача-бидон. Защо винаги хубавите жени се вързват на посредствени тикви? Може да е устата, пиперлия, на моменти провокативна или даже рязка, но е готина и не случайно е била "Мини Мис". Още си личи. Жалко, че се е въргаляла в евтини постели.

Ще ти отговоря :) Дроплата бе с готвача-бидон просто защото е глупава. Хората се раждат с различна сила на ума, проницателност и интелигентност, тя просто има ниски заложби и абсолютно никакво образование не може да замести глупавостта в даден човек /макар че именно образованието е силно нужно на такива човеци и в нейния случай това само й е помогнало/ . На мен лично тя не ми е и красива като външност с тази змийска физиономия и глупаво опулени очи. Гледал съм чат-пат инцидентно "Горещо" и то най-вече ако има интересен гост, но помня че тая адски ме дразнеше с неадекватни реплики, неадекватни реакции и простотия. За мен това е глупав, нетактичен, нахален и злобен човек. А, и нещо последно. Глупавите хора не бива да влизат във "Вип брадър", защото там най-много им лъсва глупостта, но пусти пари и его как изкушават...

Една Ернестина Шинова например е пример за готина, изключително умна и колоритна дама, която ти е приятно да слушаш как разсъждава... тоест точно обратното на Райковица.

Отгоре на всичко дроплата е и травмирана от баща си, че имал любовница някога си и беше достатъчно тъпа да пропищи орталъка в тогавашния вип-брадър колко затова не понасяла леките жени, как затова не правела свир.., с извинение, как сега зрителите щели да изберат семейната жена (нея демек) пред не помна вече кого, и по тоя начин въобще не си създаде добър имидж, постигна вместо ефект - дефект. Ма тя как да осъзнае защо такива неща не би трябвало да излизат от нея пред широка публика, като е тъпа.

Помня един път как в "Горещо" беше поканила Наталия Симеонова и изведнъж изтърси - "ми аз съм имала еротичен сън с руса водеща и всички ме питат кажжжжи бе, кажи коя е." И Наталия гледа въпросително и Винетка изплеска - "еми ето го отговора! пред мене седи" :))))) Жената се чудеше как да реагира и кво да каже, хахахахахахахахахахахаха

Първа нощ с Виньетка в леглото. Спонсорът пита: - Виньетке, ти какво обичаш да ти правят? Виньетка: - Най-обичам да ми правят банкови преводи!

Тъжна история.Направо трагедия.Можехте и да ми спеститите това.

О тези смешни рисунки и усмивки от старите ленти е добре да ги прожектират в Попово родно място на тази дива и изобо да не се забозава пространството с нея.Интересно Кой и Как ви внушава да пишете подобни интересни новини.

И защо е толкова тъпа тази жена ??????

Хахаха 90-тарска работа

нищо сексине намирам в тази снимка а напротив доста посредствена е.А и показва ясно че въпросната яко се е възползвала от услугите на разни пластични......

не, тая няма пластични операции, поне каза, че си била само ботокс във физиономията. Сигурно затва се пули така тъпо. :O Виж че устата си й е тънка и гримьорите я удебеляват с молив и червило, виж че циците й не са големи. Са дано гъската да не чете какво съм написал и да не се юрне към доктор енчев да си слага цомби и маймунски гъз под носа. :D

Още оттогава й личи, каква е. И как ще си изкарва парите.

Не знам дали тази снимка е секси, но от цялата статия става ясно, че със секс може да стигнеш далече!

Никога не е късно да станеш за резил. Сега вече и родените през 95-та те разбраха, откъде си тръгнала, а иначе спонсорите на тогавашните бедни селски, но амбициозни момичета ги знаем всички - и ти и Калкана през една школа сте минали - дълбоки съчувствия за онова, което е трябвало да правите и да ви правят.

само където Калканджиева в сравнение с Райкова е просто титан на мисълта. Много е глупава Винетка.

Не виждам нищо лошо, нито скандално, ако някой има нещо хубаво, да си го покаже за радост на околните... Момичето си показа всичко на времето, не беше никак зле. Кофти е само за комплексари и завистници, които зяпат само на картинки такива работи...

Идглежда така, сякаш не може да си събере краката.

И какво му е сексито ?

Баба ми Венка показа своя снимка от 1936 година -първа красавица на Бургас и желана булка от всякъде .....

Нищо общо със сегашния и изглед. Не я разпознавам.

ВЕНЕТА ИМА ДАЛЕЧ ПО-ХУБАВИ И НАПЪЛНО ОТКРОВЕНИ СНИМКИ В "ПЛЕЙБОЙ" ОТ ОНЕЗИ ВРЕМЕНА.

Невиждам на снимката нито ягоди нито хайвер или чаша с шампанко... Просто е взела една празна бутилка от съседното кошче за боклук да се снима...

Е не това просто ме разби от смях :)))))))))))))) То повечето коментари направо къртят, де :)))))) Голям смях

Труженичка от селското стопанство на ускорен курс за компаньонки. Момето беше от някакво градче от селски тип и това явно е по-силно от нея. Проверих - от село Попово е... Трагедия!!!

stankow

А обещаната секси снимка, къде е ? :)

Ти какво ще бориш приапизма си ли с тази снимка!

Хич да не я беше показвала ... Потвърди най-скептичните ми предположения.

Прилича ми на снимка в градска баня през въпросния период :::)))

на 21 години и тогава1995 в бедна България как стана да е на покрива на хотел в Малта с шампанско? Нещо понамирисва на ранен разврат с богат чичко?

С фотошоп, или много много пари.

Той един колега по -горе го каза! Снимката е правена в турската баня в Исперих

ХАХАХАХХАХАХАХА

"Секси" ли чух ?!?

Супер естествени пози

Муахахахахахаха, честно разчекнах си устата от смях и от платената дописка и от снимката...е не, то като няма какво да каже госпожата почва да вади снимки от архива да се посмеем. Чер хайвер и шамоанско, Джаки Колинс ....а ще падна. Вижда се каква литература е чела голямата "журналистка".

Леле ква намръщена и никаква ПРЕДИ тунинга.

Така изглеждаше след като беше прелъстенеа и изоставена (по -точно започната и недовършена!)