Венета Райкова пристъпва с проходилка след операция вследствие на сгрешена диагноза

Бившата водеща на "Папараци" разкри каква е причината за четиримесечното ѝ отсъствие както от публичното, така и от виртуалното пространство

Обратно в новината

Коментари - Венета Райкова пристъпва с проходилка след операция вследствие на сгрешена диагноза | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

С тия прекомерно напомпани джуки и тъп поглед прилича на изстрадала труженичка. Пък не беше грозна жена, напротив. Направила се е на нищо. Гнус тотална!

На кой пък са му изпотребвали твоите книги, небивалици и измишльотини

Кой се интересува от застаряващата кифла от Попово?

На снимката гледа много странно...това нашата Венета ли е ...не можем да е познаем

Ква е тая отрепка бе? Това лице не го познавам...

Добре бе. Защо е нужно да си надуваш устните за да станат на кокоши г@з? Толкова е гнусно и отвратително.

ЗАЩО МЕ ЗАНИМАНАТЕ С ТАЗИ.......??

Това били "творби" хахаха! Горкото дете, взело е физиката на баща си и ще вземе морала и интелекта на майка си...

Трябваше да бъда по къси панталони и без лак на краката и ръцете, заради упойката. В. Райкова стайл хахахахахаха

Да не са я ръгнали в грешната дупка, че ходи така

Дано като проходи, не тръгне по улиците на София, че ще тръгнат слухове за появили се чудовища, които плашат хората.

Мамето е станала красавица почти като Мерилин Менсън !

:) Дааам. Освен това виж колко функционално си е оформила устичката - за по-голяма ефективност в "духовната сфера".

Това е двойниска, не е кака Венета

Грозна история брат. Каква е тая мания да ти инжектират силикон и да те режат само и само да скриеш годинки. Някой хора не знаят как да остаряват.

за толкова време се е пристрастила към fellatio я гледай каква джука извди само. това може да се постигне само с орални упражнения и то интензивни като съдиме от резултатите

Дамата добре ни дава инфо за себе си/от което едва ли всички се нуждаем/, но защо ни дава инфо за лак на ноктите и на ръцете, суета или простотия.???!Какво общо има това с общото и състояние, лакът ли е най важната процедура при една операция????

Хлопат й дъските сериозно

венетооо, стой там и не мърдай! На никого не липсваш! И като гледам колко пластични операции си си направила, нищо чудно че си в такова положение!

Абе тази Венета, онази Венета Райкова ли е, че нещо не я разпознавам. Ако е същата....голем тунинг, големо нещо - кат на Лада да и сложиш джанти от БМВ.

Бахти, не е за вярване как ми олекна като разбрах, че пак ще се активизира ...

И ксенон, и аларма с централно заключване ... Друго си е :)

Мила ми Венето......, знай после пицата ,нищо друго нема значение !!!

Бря , бря , бря !!! Нямах време да чета цялата публикация , но тази особа нарича писаниците си романи , творби и пр. Че и издателство щяла да отваря ! Ти да видиш - талант колкото за Достоевски , Шекспир и Маркес на куп и бизнес заложби , Ей от Нобеловия комитет - я направо по една нобелова за литература и икономика . Ами тъй де , то това е най-малкото , което жената гений заслужава . Апропо - щях да забравя и един Пулицър за цялостен принос в журналистиката.

Простотия

Тоз джендър кой е, Венета е друг човек

Тези снимки в близък план се тунинговат с програма, която увеличава размера на джуки, очи, скули и смалява носа. Снимката в цял ръст, полусянка е действителното ѝ лице и черти. На който му е интересно, да си я увелици и да я види.

Абе какво става…. Лош вкус или некадърни доктори , не знам причината, но в последно време дефилират смайващо тунинговани дами. Венета Райкова, Антония Първанова , все хубави жени, а в момента изглеждат комично като надуваеми кукли.

Тази се е обезобразила....Не успях да я позная...Кой ги дяла такива, все еднакви крокодили. Като мумии са. Жалко, беше хубава жена. Иначе, бързо оздравяване.

При операции под упойка, цвета на ноктите ( без лак ) е един от критериите за състоянието на оперирания.

Тази и Андреа вече са като близначки в лицето. И това не е комплимент. Плюс това тази е оранжева.

Това на лявата снимка е Венета Райкова ли? Не прилича на себе си вече. Майка ѝ дали може да я разпознае? Тия жени нямат никаква милост към лицата си, тотално са се побъркали.

фотошоп пич.

Оранжево небето, оранжево морето, оранжева Венето

Уфф Венетке, ма то си страдала верно. Чак ме хвана срам какъв първосигнален простак съм, да си помислия, че интервенцията е било нещо от сорта на вагинопластика..

Душа, няма как 2 часа след операцията да ходиш. Упойката просто не излиза за толкова време, знам от личен опит. Иначе виждам че си нахъсана , успех!

Абсолютно си прав. Този вид секс в повечето случаи се прави на колене. От дългото стоене на колене идва и тяхната повреда, водеща до операция!

Дългото стоене на колене води до тяхното увреждане и от там операция.

Изобщо не прилича на себе си. Тази лъже като мангасарка

Уфффф, камък ми падна от сърцето... :)

Kalin

Какво падение на професията Журналист щом и тази така я титлуват.

Това извънземно на снимката тя ли е?

ЯМР се прави след като консервативното лечение (физиотерапия) не даде резултат. И аз съм така - лятото вероятно скъсан частично вътрешна странична връзка (MCL) за която нито рентген нито ЯМР беше назначен - само физиотерапия. Уж се оправи, продължих да тренирам джиуджитсу и на 28ми декември малко завъртях коляното под тежест и веднага болка и се сгъна - спешно - рентген - няма счупване - патерици и пробиране в къщи да го държа на високо и да му слагам лед. На 4ти януари ЯМР - скъсана предна кръстна връзка скъсани задни рогове и на двата менискуса. За две седмица от патериците минах на бастунче за две седмици оставих и бастунчето, в момента ходя нормално (не мога да бягам нито да скачам) и карам стационарно колело за да възстановя сила и свобода на движение преди да се видя с хирурга на 31-ви. Дори и в САЩ.

Новите техники са с местна упойка която дори не е в гръбнака. Седиш си буден в съзнание и виждаш какво става. Не е като едно време да те успят целия

Но защо кучето е поставено в гипс под масата и му стърчи само муцуната

Е има нови кифли, голям праз

Като прохождаща в срещите 20 г хлапачка много се кефех на Венета. Мислех, че е мъжкият идеал - красива, умна, руса и почнах да я копирам. Така бях лапнала по един, че даже щях да сменям и университета и специалността си заради него. И хоп! Покани ме на среща. Втора такава не последва. Беше достатъчно честен да ми обясни, че съм се държала точно като "онова курве Венета Райкова" и такава не му трябвало. Изводите оставям на вас.

Тя имаше специфично лице, и то беше красиво и запомнящо се. Сега - безлична порцеланова маска.

Хората много повече ги интересува да няма кучешки изпражнения по тротоарите, от колкото какво става с това нещо

На кой му пука, бе лельо???