Коментари - Венета Райкова стана на 44, чака голямата любов | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Докато чака голямата любов 2-3 по-малки дали ще приеме?

Ти пък.... Нали преди няколко дни тук показаха нейни секси снимки от времето, когато легнала си е вадила хляба. Ще поеме и още как

Търкай билетчета. Друг шанс няма вече.

чака голямата любов - всъщност, големия портофе

Пълно е със стари моми, а стойностни мъже не искат да ги спасяват!

А защо другото девойче от първа снимка така си държи устенцата? Може би и свири хепибърдей? Или се рекламира нещо?

Хваша к'къвто и го подадът щото е почнала да кабардисва...

Преди 20 години много я харесвах.Засичали сме се няколко пъти в Югозападния.Беше много красива.Разбира се тогава имаше твърде много възможности и от "терикати и баровци" не можеше да се дореди дето се казва човек.Когато една жена цени мъжа само заради това какво има,кои са родителите му или какъв пост зеама, като постоянно се сравнява по "успех" с другите жени на "футболисти", мутри и деца на "бизнесмени" е обречена да остане сама и никога да не познае истинската любов.А тази любов е дар божи и както божията любов е БЕЗУСЛОВНА.

Щом си харесал тази селкса пръчка преди 20 години (за справка виж снимката й от преди 1-2 дни разчекната с визия на ман-ка от столюпиново) значи вкусът ти за жени е на ниво чалготека и то селска!

къде ги "стойностните мъже"???? По-скоро т.н. "стари моми" не им се ще да си равалят комфорта с боклуци с претенции, шкембе и без пари и мозък.

Sm3hurk0

Ако някой знае къде живее Венета Райкова да ми каже, за да направя пред дома и един коневръз... Ако случайно мине принца с белия кон, да се подсети да спре.... ... че ако я подмине.... , може тя да не дочака следващия. :)))))))

Стига хейт, и на 44 си е готина дама, тя си знае грешките, не я съдете!!!

има да я чака и за кога супер неприятна жена невйрвам някой да се излъже

Венета е хубава и палава. Така си е много добре, за какво и е мъж. Така може да се плющи с който си иска и да събира за нова кола и пари за колеж.

Да пробва в тиндър? Там пада голямо любов :)

Да бе, жените си боядисват косата, шпакловат лицето, мажат грим с тонове и след целия този фалш търсят истинския мъж... Моооже, няма проблем... Кой е истинския мъж обаче? Оня, напомпания от фитнеса, дето яде 5 пъти на ден като малко дете и виси там по 5 часа всеки ден, за да не спихнат анаболните му мускули, или въпросния 40 -45 годишен с коремче, който няма време за глупости, защото го отделя за семейството си? И това с парите е толкова временно, че нямам думи... А случайно не си ли виждал/а някой с корем и доста пари? Само питам...

ВИнеткееее! За да получих любов, трябва да можеш и да дадеш любов на човека до теб... А ти, можеш ли?! Съмнявам се..., май дълго ще чакаш, ако изобщо дочакаш. И най-важното е да разбереш, че мъжете не са длъжни да те носят на ръце... Щом ще има еманципация на пола, значи всичко става на реципрочна основа, разбираш ли го?

Най-противния парцал на всички времена и вселени!!! Няма по-противно и просто създание дано не се обърка нещо и вселената да "роди" друго такова. Едно ни стига да отрови всичко за хилядолетия. Който я 'аресва - акъл няма

Да, щото не ти пуснала на тебе едно време и затова сега се надяваш да е "обречена да е сама". Ха-ха! Ако е искала мъж с пари, власт и род, щеше да се омъжи за такъв, а тя взе Тишо, който реално й е под нивото. Ако искаше да е като златотърсачките и жените на футболистите, нямаше да има телевизионно шоу, в което ги прави на смях, щеше да е на хранилка при някой Шиши...

Каквито са иван и андрей, такава си я помним, по-точно забравили и тази винетка. Сакън, да не я сбъркате с вседоходите по всички пътища.