Коментари - Венсан Касел за новата си любима: Исках да съм щастлив... и съм | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Още един чичак в криза на средната възраст - искал да бъде щастлив, еми чудесно разваме се , че си щастлив. Дано и мадамата да е щастлива като останете сами и голи , ама надали:))))

направо да повърнеш

Недей да завиждаш.

Онаа с голямите дояци беше по-яка :)))

Те сигурно и бившите му жени и създадените деца искат да бъдат щастливи... но той щастливо ги зарязва да се оправят. Този ми изглежда завършен егоист и нарцис, то просто е изписано на челото му... вземам каквото ми харесва, докато съм щастлив и после изхвърлям!

Венсан Касел ми напомня за следния виц Когато бях на 16 години си мечтаех да си имам русо гадже с големи цици. На 18 най-после си намерих. Но нямаше никакви чувства. Затова реших да си търся сантиментално и много чувствително момиче. На 21 си намерих. Тя беше толкова чувствителна, че се разплакваше от най-малкото нещо. По цял ден плачеше за какво ли не, а от време навреме заплашваше, че ще се самоубие. Затова реших, че ми трябва темпераментно, динамично момиче. На 26 си намерих. Тя кипеше от енергия, започваше едновременно десет неща и без да завърши нито едно на другия ден започваше нови десет. Отначало беше много интересно, но после започнах да се чувствам като идиот около нея. Много енергия, но без посока. Реших да си търся умно и практично момиче. На 31 я намерих и се ожених за нея. Тя беше много умна и здраво стъпила и с двата си крака на земята. Беше толкова практична, че се разведе с мене и ми взе всичко което имах. Сега съм стар и мъдър. И си търся русо гадже с големи цици! :))))))

Похотлив старец.

какви са тия жени бе? Тоя има толкова противна мутра, издаваща и гаден характер, че колкото пари да има, една средно интелигентна жена не би трябвало да му обърне даже и внимание.

Като Моника няма втора.

очите са големи... ама пакета като е мек си е пущинява работа... Тоя направо да си присади един чифт еленови рога...

И още не са го осъдили за изнасилване?

Е , нормално е да е нарцист и егоцентрик - в тази индустрия 99% са такива, а сред успешните и статусни мъже -около 60% по статистика са с нарцистично разстройство на личността. А тези негрета милите и те искат място под слънцето и то докато са млади к стегнати все още , защото след 30 и няколко хем черни, хем елементарни и семпли като мислене, хем тялото на газела бързо ще се скапе ( за тяхната раса това е доста типично )

На кого да завиждам бре, нито съм трансджендър, нито лесбийка:) На момата мога да ѝ завиждам единствено за плочките на корема , а не за чичака, пък и на всичкот отгоре грозноват и непостоянен чичак, още по-малко ..Ако кръголика пръчка като Джиджи Хадид може да се продаде на сносен и по-известен чичак като Брадли Купър, то тая мадама направо се е прецакала.

бива. Има вкус този момък...

Грозен е! Но с много пари!

не се крие в другите, а в теб! И това ще е ден до пладне с 40 години разлика във възрастта!

Има ли как да видим тая прословута статистика, или си говорим наизуст?

е голямо нещо - а Бре хора, какво му харесвате на това мулатче, че то има рамене колкото неговите и тяло на боксьор! Ха, да е честито!

Щастието винаги е краткотрайно. Дори да живеш със "сродната си душа" пак живота не е вечен купон, а основно мъка (първата будистка истина). Затова е по-добре за кратко да еб@ш нещо с 40 години по-младо, отколкото да слушаш мрънкането на нещо дърто и да се заблуждаваш, че си много морален. Истината е, че дедо ти нема пари и затова еб@ квот има, а не квото му се иска.

Тоя и Лео превъртат играта, така се живее, а не в панелката и дирник.ру

дай да я видим твоята панелна убавица.

Е то момичето какво е виновно , че до нея Венсан стои гърчав и сбръчкан като миналогодишно джибре. Я я сложи до Джейсън Момоа, дали ще ти изглежда като боксьор до него?

Чета тук, едни казват, че тя била мулатка а други, че той бил грозен. Пичове, Венсан не предполага, че съществуваме за да се "трогне" от написаното.