Венсан Касел замени бившата си жена с нейно 27-годишно копие

Красавицата Нара Баптиста е от бразилски и австралийски произход

Обратно в новината

Коментари - Венсан Касел замени бившата си жена с нейно 27-годишно копие | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тоя удари и Леонардо ди Каприо! Браво !

Абе проберма не е в остаряването и импотенцията, сега порноиндустрията предлага колани с дилдо- електронни пениси с различен размер, които могат да шибат 24/7 и анално и вагинално и да се празнят…

Жените са кучки, храниш ли ги, ебеш ли ги са твои, на ако други дават повече и ебът по добре са техни

И вашата майка ли?

И неговата, и неговата. Обикновено говорят за жените К , но имат в предвид майките си.

Мда. Колко странно, че десетилетия по-млада от него жена го е изоставила. Ми,това е,деденце, колкото и да си известен, остаряваме всички.

Един мъж, колкото повече пари печели, от толкова повече жени има нужда. Една жена, колкото поеече печели, толкова по-малко демонстрира нужда от мъж, камо ли пък да ги сменя често

Поне да бехте цитирали источника ами не руския журнал, товарищи!

На стария вълк,агнешко му се хруска,тва е! Щом може да си го позволи,защо не,един силденафил и яко.

Не съм много по-млад от тоя, ама отдавна не търся къде да си го вкарам. Имам по-важни и по-интересни неща за правене, пък и там КПД-то е по-голямо :) Е, ако изпадне нещо такова, няма да си бъркам в носа, ама не ми е приоритет.

Просто си беден.

Все едно си е изгубил котката, и не го казвам като подигравка. Защо пък да не си вземе пак черна - все някаква утеха е, щом изпитва носталгия. Иначе, също както при котката, постепенно с времето ще се появят любов и привързаност. Стига тя да е съгласна да е неговият домашен любимец, естествено.

Добър актьор е, но изперка и той.

Че, кой не иска по-нов модел

Аз.

Аз не искам по- нов модел! Аз искам по- нови моделки! Поне три!

Така и не разбрах какво му харесват на тоя. Явно не се вижда на снимка. Иначе , момата е от боята и ползва момента да издрапа по-нагоре. Инак за какво да се събира с такъв дедек.

Как ще разбереш, като си прошляк и мисленето ти е елементарно?

Той комплексар, тя амбициозна...Да имаш Моника Белучи и вместо да остареете двамата красиво и в хармония се потиш над тия "екзотични" безлични момета.

Ти мани тая работа. Младото си е младо, лелки никой не иска. Проблема е, че не всеки може да си го позволи.

Да, ако искаш само с*кс най-вероятно значително по-млада жена ще ти пасне. Но ако имаш 2 грама мозък ще искаш жена дето може да подържа разговор, пука и за теб и най-важното не е нужно да я учиш какво е да си жив. Младите жени са за младите мъже за да могат да израснат заедно. Разлика от да кажем 5-10г не е от значение но 20г и повече си е цял живот. За какво ще си говориш с една 20 годишна ако си на 60? Нея са и купони в главата а последния път когато ти си си легнал след 22ч е било през 1995та. Не си е работа това, рецепта за всеобщо нещастие е.

С Тина бяха интересна двойка. Той ми изглежда динамичен тип, а Моника ми изглежда малко мудна за него. Тина като огнена мацка му пасваше според мен.

на нея пък явно и е рано за улегналост, която с възрастта е неизбежна и май и е доскучало.

не е прежалил Тина. Тази мацка също е сладка и яка, но не ми изглежда толкова магнетична като Тина. Изглежда ми все едно компенсира и прави "показно". Да се влюби в копие, хм. А до скоро изглеждаше истински влюбен.

това младо момиче с този изпърцан старец? Пари? Егати парите ,гнус.

По-скоро този е ракета носител към артелита във Франция и Европа на тези моми от бившите колонии. Аутсайдер е трудно да пробие в света на модата и киното, но с подходящ мъж, любовник нещата коренно се променят

А някой спомня ли си Ан Никол Смит? Ако това е гнус, нейното какво беше?

Ti si sliap/a!!!!!

старец на 56..ти добре ли си

черните жени като родят много се променят..та така...с винсентчо..

Ама, той е много грозен бе. Какви са тези жени бе?

До външен вид, този има отвратително излъчване.

Грозен, но известен и популярен, става за малко и за билет за просперитет

Кралев, гущеров, делян, рачков.... Са все първи красавци.... Ама....

От сексуална гледна точка добре си е постелил, подбира си ги. Ама като цяло, като оставим това на страна, какво е другото свързващо с тия 30 години разлика. Той изглежда нелепо до момичето, просто ги делят 1-2 поколение. Мъжете, че и жени понякога, направо изглупяват около 50те.

Това е част природата на човека - опитните и зрели мъжки индивиди подсъзнателно търсят млади и фертилни женски такива и обратното.

Търсят ги да, намират ги и след време младите и фертилна момичета започват да се забавляват с млади момчета, което е съвсем в реда на нещата. Това също е част от човешката природа.

Дошло му е и на него времето за кризата. Не може да му се отрече обаче, че има вкус. Мацките са много готини. Иначе Моника се държа супер през цялото време на неговите глупости и накрая си хвана и по-яко гадже от него. Класата си е класа!

На заглавната снимка гледа надменно сякаш другите са с една, а тя с две.

Не го харесвам този човек, и от външния му вид лъха на студенина и самовлюбеност. Имаше една от най-красивите жени за всички времена, роди му две деца... и като "остаря" по критериите на мъжкия свят... я заряза! Сега сменя млади нереализирани черни момичета... и пак ги зарязва, и сменя, като нощни кърпички!

да добавя че и тази ще я забремени и толкова..

Противняр е.

Когато почнеш да изглеждаш като бащата или недай си боже дядото на девойчето, може би трябва да се замислиш дали е толкова голяма тая любов... Стига с тия стари души в млади тела, а? :))))

Не е ли обрАТното - млаьи души в стсри тела

Това е по-добро от всяка виагра. Съветвам всеки да го опита поне веднъж в живота си - ще подобри сексуалния ви живот многократно, прочетете го сами----- https://urlis.net/biocom

Че тя бившата по-млада от настоящата :)

Браво! Има вкус тоя...пендел

Тия черни женички...

ма тя по-бяла наща НиКло изглежда бе..:))))