Любов пламва между Весела Бабинова и Руши в нов сериал

"Мен не ме мислете" започва днес по bTV, Графа с роля в първи епизод

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не мога да кажа нищо за филма - гледах само първия епизод от любопитство. Не ми хареса вида на актьорите - жените изглеждат изхабени и уморени, а и мъжете донякъде. Нямат ли гримьори и осветители?

Това си е тенденция в българското кино - жените, а и мъжете да играят някакви изхабени очукани от живота персонажи, борещи се за оцеляване в условията на българската действителност. Супер депресиращи, затова и избягвам да гледам, освен ако изрично не е посочено комедия, ама и в комедиите ги бутат такива персонажи.

откакто е този Кикимян шев на не знам какво си в тази медия, нарочно се махнаха всички турски сериали, ако е той разбира се, но тази българска недоклатена боза, както и много други отказвам да гледам, предпочитам румънския сериал, даже има и хубави сръбски и италиански пред нашата псевдо актьорска "индустрия", нашите друсалки и актьорчета абсолютно НЕ, ще го усетите по рейтинга, ако спрат и този турски сериал от 20 часар категорично отказвам да гледам тази семейна медия на Дикови, Еврото и тем подобни!

Смени си името от аз на турчин

АМИ, ДОБРЕ ЗАПОЧВАПО ДОБРЕ ОТ ТЪПИТЕ РЕАЛИТИ, АКТЬОРИТЕ ПО ЕСТЕСТВЕНО ИГРАЯТ, ОК Е ЗАСЕГА

Serialut e strahoten!!!!

СЯ ОСТАВА ДА НАМЕРЯТ КОЙ ДА ГЛЕДА ПОРЕДНАТА ПОЛЮЦИЯ....

Руши се е разхубавил. Някои мъже с възрастта изглеждат по-мъжествени и привлекателни. Така беше и с Ален Делон. Не, че сравнявам двамата, де.

върви леко, актьорите не рецитират, появяват се неочаквани лица

Казсх, че жените изневеряват и коментара е изтрит. Мръсна продажна медия

То щото мъжете не изневеряват. Хайде стига с двойните аршини! И от двата пола има предатели спрямо партньора си.

Тц, не съм доволен. Да върнат турският сериал в четвъртък и петък (този, който е в 20:00 в останалите дни от седмицата).

Ще му дам шанс. иначе другия не знам си какми лъжи го изтърпях до вторите реклами. някакъв изкуствен драматизъм, кофти говор, поне едни субтитри да бяха сложили. клиширани сцени - гробове, шалчета, потопи...пълна тъпотия.

"В днешно време повечето жени сме не само домакини и майки, а следваме и своя професионален път. Отдавна е изчезнало възприятието за съпругата, която стои само в кухнята и се грижи за уюта в дома." От коя планета пда Весела Бабинова? Специално обикновената българската жена винаги е работила и преди комунизма и по време на комунизма и сега, никога не си е стояла в къщи само да се грижи за уюта на дома - или е била на нивата наравно с мъжете или сама, ако мъжъ й го играе хайдутин по балкана, или във фабриката, ТКЗ-то, сега е по офисите. Претенциозни и смешни са сапунените мехури и клишета, в които плуват такив кокони като тая псевдоинтелекуалка.

Не си прав. Преди комунизма градските жени обикновено са били домакини.

Ти не си прав. Аз съм израстнал в комунизма, майка ми е живяла активно в коунизма , а бабите ми са живяли и по царско и по комунизма Бабите и двете са ми градски и двете са работили и по царско и по комунистическо, майка ми също цял живот е работила , затова и по комунистическо обикаляхе със съседските деца с обесени на врата ключове от вкъщи на ластик, щото ако го изгубим няма прибиране в къщи до 6-7 когато се върнат родителите от работа.

Аз също съм изрюснала по соц. време, но ние ДОРИ НЯМАХМЕ КЛЮЧОВЕ - никой не заключваше. Родителите по цял ден на полето, ние се връщаме от училище, отворено , на масата ни оставили обяд и ТЕ ТАКА.

Във всички бг сериали играят едни и същи. Два приятелски кръга заедно с жените, любовниците и децата им са окупирали и големия, и малкия екран.

Дори не различавам вече кой сериал дават. При толкова актьори - едни и същи лица, едни женици с квадратни мъжки лица, Орлинчо и още няколко.

Мамин Сашо Кадиев, мамин Ники Илиев и мамин Руши Видинлиев.

Мале, изпаднах в състояние на себесъзерцание гелдам се в отражението на запалката и осъзнавам Одъртеваме , бавно нуесетно дори, щом Руши ми изглежда чичак, значи и аз изглеждам чичак на околните..

Иска се растеж на ментално ниво и осъзнаване, че етикетите на обществото свързани с възраст са ограничение по избор. Идеята, че след 40 си мъртвец е не само смешна а и не почива на реални данни. Всъщност след 40 осъзнатите индивиди могат да изпитват наслада и да преживяват качество. Ма това е далече от масовата психоза, която винаги е имала за цел да сте слаби, объркани и лесни за манипулация. И да не забравя: СПРЕТЕ ДА ГЛЕДАТЕ ТЕЛЕВИЗИЯ. Вредна е за здравето:)

Е аз не говоря за възраст , а за време и пространство. А и съм доста повече от 40г, гоня 65, когато за първи път се сблъсках с явлението Руши, беше покрай щерка ми и странните й музикални вкусвое, е да тогава и аз бях в разцвета на 40-така, бях млад напет, напълно осъзнат, а Руши беше някде в низините на неосъзнатата младост. Аз все още съм си осъзнат , да чукна на дърво, че никой не е застрахован, но в никакъв случай не съм млад, а и съм по-малко арогантен и смирен :)

А, Руши няма да го пипате!