Веси Бонева на екзотична романтична ваканция

Много родни звезди използваха зимните месеци, за да се насладят на топлите слънчеви лъчи по екзотични почивки. Веси Бонева също не пропусна.

Обратно в новината

Коментари - Веси Бонева на екзотична романтична ваканция | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Млада и що-годе хубава родна випка си прекарала добре с настоящия любовник. Да се чете - чукала се е като разпрана. Ама не, тя не прави такива неща.

Дирници, де да ви пратя снимки и от моята ваканция. Има интересни неща. ;)

Дукеса Веса от село Бонево.

Поредното младо и хубаво момиче, което вместо да прави нещо смислено, осребрява младостта си с екзотични екскурзии, скъпи вещи и луксозен начин на живот.. Само че, уви, на повечето такива момичета животът им е луксозен само в Инстаграм.. Всъщност живеят по трички под наем в апартамент в Лозенец и си сушат прашките на лирата в банята.. За да вдигат цената си по-хитричките са се провъзгласили за "певици", "моделки", "плеймейтки" "актриси" и т.н.

А и младостта и красотата имат срок на годност.

Не мога да ти опиша колко си прав/а С бившата бяхме до тайланд. Като и отвориш ФБ-то ще си кажеш "егаси работата", а то нещо съвсем нормално и обикновенно си беше. Дори, мене ме радва това, си хапвахме на улицата в мизерийката, ама у ФБ-то нещата ги беше представила все едно е била....в друга галактика. Та като се разделихме продължи да живее под наем със съквартирантка :D

Всички тези граждани, като поостареят ще започнат да пищят за държавни пенсии, щото ,видите ли, дали много за туземска та култура.

май е забравила чантата с циците да си вземе детито!

А Яна на Петко върна ли се от почивката да ни информирате, ако може.

Много кефиш

искам вътре до макарите!!

е стареца на снимките дето я спонсорира

Вероятно наследник на някой комуняга.

Препечатвайте направо списъка с пътуващите извън страната, може би всеки ще открие някое познато име. Ама с фамилиите, че за явор освен че е хубаво дърво, друго не се сещам.

Кой?

Красиво и талантливо момиче, което, обаче така и не успя да направи нито един хит. Дали заради творческо безсилие, дали заради невъзможността да се сработи с правилните хора, кой знае... Но да ни се натрапва къде била на почивка - айде, нЕма нужда! Като изкара някоя свястна песен, тогава ще се поинтересуваме за нея и без статии в "Лайф" секцията

Трябва поддръжка, младият талант няма сили сам да се пребори ! Трябват композитори, текстове, костюми, конкурси, някаква, макар и малка заплата все пак да тече, премии, награди и много, много концерти. Иначе не става ! Не вирее в "пазарна икономика" културата. Сам да си намери спонсори, да записва, да издава дискове, не е работа. Прочетох за нея - упорита е била, но няма резултати. А има визия, сигурно има и глас. И какво да прави - евтина еротична реклама на границата на пошлостта. Имаме нужда, страшна нужда от певци, изпълнителни, композитори. Но при капитализма си е пълно загниване ! Загива нацията - културно, езиково, творчески.

Имаме изключително талантливи изпълнители, че и композитори се срещат. Известни са на малцина. Практикуват други професии, за да се изхранват. Просто масовиата аудитория си иска чалга. Не е като насила да й натрапват чалга, иска си чалга и цици, това е. И това е най-конвертируемо в момента. Търсенето определя предлагането. Не е черта на капитализма, а на сганта, дето се вика.

СамърОф69

Е, щом има или й дават 5-6000 евро за двама до Филипините, за да си почива след като няма от какво да се е уморила, не е до липса на възможности, а на желание за работа и развитие. Така че, няма какво да я жалим скромната и добра девойка в суровия свят на шоу-бизнеса.

Веси Бонева има много хубави и смислени песни. Да продължава да прави нови !

Поредната "певица", известна само на роднините си. Помислих, че и тя отишла на Бали, че всичкото миндил и мутра минаха от там да попекат кълките, ама тя оригинална... Боракай ли, Себу, къде?

Готини снимки! И аз искааааам ваканция!

Айше с екзотична полова инфекция Много родни неизвестности използваха задните части, за да се насладят на екзотични позиции. Айше също не я пропуснаха. Жрицата замина за Филиповци, където се радваше дълго време на невероятни пози с любимеца си. 9-годишната професионалистка с неестествена ориентация изглежда си е прекарала страхотно с парите на Яшар. Много от българските неизвестности също споделиха кадри от екзотичните си инфекции в асоциалните мрежи. Шушана, Зюмбюлка и Вирсачи, Джесика-Дуда, Василка, Джофранка също не пропуснаха да се похвалят пред авери и дебили.

Новините такива каквито са

Тия новини ги чета само заради теб ;)

"българските знаменитости"! Да перефразираме един бивш министър: "Егати и държавата, щом това са и знаменитостите".

Коя е тази бабичка?

Интересно дядото с какъв "бизнес" се занимава.

Тази Веси и този Явор по-известни ли са от онази Яна и онзи Петко?

Да

"Много родни звезди използваха зимните месеци,.." От родни звезди не остана място на небето, нощем.

Who's that girl ? Да се направим и ние на модерни, щото, убий ме, не съм я чувал тази звезда ! Какво точно е огряла ?

Помислих, че е за Деси Банова и ми скочи кръвното налягане. :) Сега пък и тази ли трябва да я знам?

да отидеш с дядо си на море и да понакиснеш кълките...

Умират да се показват..на сравнително бедния българскш народ .То е въпрос на елементарно възпитяние....

донеси едно кило пудра захар да избиеш почивката

Да ме застреляш не мога да кажа тая с какво е известна.

Е ти пък сега ... Явно с .. "почивки" е известно момето ...