Тейлър Суифт обра видео наградите на MTV

Певицата от САЩ спечели четири приза на церемонията за видео музикалните награди на MTV, в това число и топ отличието за Видео на годината (Bad Blood).

Обратно в новината

Коментари - Тейлър Суифт обра видео наградите на MTV | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Най- ме кефи Рита Ора - все едно дядо ми е казал "рита хора"...

Като ги гледам имам чуството че са ги снимали всичките със затлъстяващата камера ...

То бива то може ма толкова много кич не се е видяло,имаше време когсто Майли Сайръс беше в классция за най стилно облечени знаменитости- сега ....нямам думи,Ким Кардашиян е откровенно дебела,Бибър с този перчем все едно е от другия бряг,Селена Гомес милата в траур ли е някакъв-така се е почернила пък и другите облекли прозрачни тюлени нощници-няма стил в тоя Холивуд

Ким Кардашиан е бременна. Нормално е да е дебела, като се има предвид, че е склонна към напълняване.

И може да пее и изглежда добре...

Реших да видя какво пее тази млада дама. Доходи ми се до тоалетната. Бива повърхностност, бива копи-пейст от всичко, което е минало до сега, бива евтина идея и глупава реализация, но чак толкова не бива. До там ли стигнахте, бе тийнейджъри? Така ли ще я карате до продънването на човечеството?

Може би предпочиташ чалгийка, а?

И на мен ми е лигава и посредствена, но сигурно това се ядва там. По-изумително е, че Минаж е взела награда за идиотска песен като "Анаконда". "Грамитата" явно и за подпиралка на вратата не стават вече.

В първия момент ми се стори, че не е снимка ами анимационен образ.

Или кукла! Все едно!