Викарий разгадава убийства в "Гранчестър"

В ролята е Джеймс Нортън, спряган за новия Джеймс Бонд

Обратно в новината

Коментари - Викарий разгадава убийства в "Гранчестър" | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Патер Браун ряпа да яде ...

Сега пък Бонд - викарий! Само още не е бил джендър с пола...... А стига повече де, поне да се учат от нашите "капитан Бомбов" и "майор Деянов", да видят какво е истински умни и успешни борци където и да ги сложиш по сценарий на пробните снимки......

Криминалните филми и книги- романи са ВРЕДНИ.. Може да накарат някой от затвора да върши ОЩЕ престъпления, след като излезе от затвора.. ПОЛЕЗНИ СА ДОКУМЕНТАЛНИ филми, показващи как са хванали някакви престъпници и са ги ОСЪДИЛИ или разстреляли( нашественици- араби )

на мен Шетланд ми харесва повече, не мога да приема свещеник с такава визия, на всичко отгоре се налива постоянно с алкохол и е голям коцкар, за задължителната хомолиния да не говорим, след третия сезон артистът в главната роля е сменен.

Като всичко английско - много потискаш, много тегав сериал. мрачни картини, мрачни къщи, мрачни хора, неприятен главен герой - просто ме потиска да го гледам. Единствено ми харесва хахото инспектор.

Казват, че за всеки влак си има пътници. Явно това не е твоят влак! Аз гледам много английски криминални сериали, американските ги избягвам, че при тях се залага на ефекти и психарии, а в английските все още водещия мотив е добрата стара алчност, причинила множество беди.