17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Как не ограничиха достъпа до снимките на ВИП-ката!

Всички певачки раждат дене на някой чичко паричко и са си осигурли бъдещето

Всички певачки раждат дене на някой чичко паричко и са си осигурли бъдещето

Красива и естествена както песните й!

Много е лигава, но е по-симпатична от Мария Илиева например

сеги, след като се върна в станцията за обедния порцион мисля да си направа тъпанарка на снимката преди следобедния сън и после пак на плаж!

Положението е кифленско- козуначено дори. Почти щях дя повярвам на твърдението за голямата лИбоф,ако не бяха" никло" снимките на викито, която задължително държи да покаже каква чанта или обувки и е купил дЯда. Моля ви , интересно ми е, ако беше шофьор на такси щеше ли да е толкова харизматичен? А гущеров е мечо защотооо има. пари.

Прекрасна е. Естествена ,женствена и мила. Жива и здрава да е и все така да изглежда. Не я познава,но мисля че и като характер е много качествен Човек. Единство между форма и съдържание. Д-р Чезаре Ломброзо.

Като не я познаваш как така смело твърдиш що за човек е? Щом си юрист ясно защо сме това дередже.

Ако имаше съдържание, нямаше да е с чиче. Обвивката е мачкан лак вече. Извод: изветряла кифла

Симпатяги изглеждат. Рядко срещано, но нормално семейство на фона на гущерови, коковци и др.примитиви, които показват по тв

Уважаема Вики, Много е жалко, че един човек като теб, уж дистанциран от чалгата (поне не правеше чалга) не прави нищо по-различно от всяка силиконова чалга муцуна в България. Ти си едно ОГРОМНО разочарование - много добре знаем какъв вкус имаш за мъже и те нямат нищо общо с този човек до теб. Но какво - и ти се умори от купони, понавъртя ти се километража, годинките и понеже не си Лили Иванова ли Йпрданка Христова след определена възраст да можеш да се изхранваш сама с пеенето си, а и пичовете, които харесваш са секси, но безпарични, та по примера на всички чалгаджийки се надъни на този чичак. Не че имате кой знае каква възрастова разлика, но човекът си е просто смотан чичак с банкова сметка. И ти сега като всички безполезни чалгаджийки си седиш вкъщи, ходиш на масажи и чакаш чичо да те заведе на екскурзия. За ''ослепителните'' ти снимки няма да говорим, можеше да ни ги спестиш. Жалко, оказа се поредната чалгаджийка.

А защо не?

Юбава е Викиту :) , както и дедо и с бялата брада. Майтапа на страна. И слепите виждат, че провансалката не изглежда както на времето. Остаряла е вече и съсипана, но поне успя да си продаде навреме мушмулата на чичо с парички. Другите карачки и това не успяха, след скарване с поредния чичко-паричко, издават инвентара и идва следващата кака да застъпи.

Имат малко над 5 години разлика....ако ти си на 25 може да ти е чичо, но за нея си е тъкмо.

Остави го, той си е решил да плюе, фактите няма как да го спрат.

Всъщност са 8 години разлика, и да - не е дядо, но изглежда точно на "чичак", че и по-зле, нищо че е "само" на 47. Дали годините им са таман, никому не пука. Но не е случаен факт на сродни души по-млада певачка да взема петролен бос с поне 2 големи деца.

Ако се беше омъжила за някой ватман дали щеше да е " страстен почитател на пътешествието" ..?

Ослепителна ли?! Тази тотя не бих е докоснал и с триметров въдичарски прът! Моля, тази статия е за 50+

Тя пък ще си разплете чорапите, че някакъв си шмугльо не би я докоснал...

Като знам Викито едно време с какви пичове ходеше, стройни, красавци. И изведнъж.. Но, признавам, добре, точно в 12 без 5 смени курса и ето на, осребрена слава..

"Семейството е страстен почитател на пътешествията." А па моето е страстен почитател на бачкането от сутрин до вечер за без пари. Язе коги ше вляна в лайфа на тоя Дир!?!

Бе дайте я без бельо!

Много е хубава, да е жива и здрава и тя и семейството и.

Ъъъ, ослепителна? Дир, вие сериозно ли? Аз съвсем друго видях на снимките. Има изморен вид, малко подпухнала и поувяхнала, даже и поостаряла ми се струва. Пък и с тоя дядка около й. Дир, големи шегаджии сте.

"Семейството е фен на пътешествията" Абе то и аз съм фен, ама никак не ми се получават. Къде от грижи, къде от безпаричие...

И какво ѝ е ослепителното, невзрачна женица позабравена от медиите.

Радвам се, че все още не плащам, за да търся внимание! Надявам си никога да не се случи!

Тази има толкова посно лице, че винаги съм се чудел как има хора, които я смятат за красива. Да не говорим, че вече е и стара.

И майкя ти е стара,но добре го лапа!

Не ми е ясно с какво певците носят повече полза за обществото от обикновения работник. Ама работника не ходи по цял месец в южна африка а е на Ахтоппл за 1седмица.Така че той не е интересен. Интересно е да изпееш една боза и 20г. да седиш на нея

Чак ослепителна не ,но много симпатична.Просто младост!Вие смо тани от дир само епитети ли знаете

Младост е, да-днешните 40 години се броят за вчерашните 30. Щото въпросната "певица" отдавна удари четирийсетака-пееше единствената си песен някъде около 2000-та година...

На 39 години е. За някои хора е млада, за други които са на до 25 години може да кажат, че е стара. Зависи от гледната точка.

и кое и е ослепителното.....

обикновено лице със сутрешно подпухнали клепачи. но не това е важното, а фактът, че смътно се сещам за една песен от преди 15 години-"подпухналите клепачи над кафЕвите ми очи" или нещо подобно и все още се води "звезда" тази жена...имаме ужасяващо нисък стандарт и при звездосването.

Чак пък ослепителна... Бих казал - Става.

Някой май наистина е ослепял. Няма нужда от четки и превъзнасяне. Все пак всеки си има очи и собствена преценка за това кое е хубаво. И докога ще ги иазравяте от нафталина разни набедени звезди само и само да има нещо за писане в рубриката "хай- вип- лайф"?

Вики, Вики и ти с дъртак, а???!!! Отивам да повърна

Даа ослепителна, особено когато слънцето свети в очите на гледащия!

Коя беше Вики от Мастило,че не се сещам?1-2 песни и ВИП за цял живот?"Голям"принос към българското певческо наследство,може би.

????? Ослепителна?

А дядото, как е без грим.

Тя по принцип е симпатяга.

"Хубавицата" е в отлична форма защото си има богат спонсор и съответно никакви битови грижи. Толкова ли нямате новини, ДИР?!