Виктор е силно затруднен: не знае коя от трите кандидатки за сърцето му да избере

В предпоследния епизод на "Ергенът" той ще заведе Александра, Дениз и Виктория на различни места

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пич избереш ли рускинята си свършен.

Не бих го пропуснал. Не съм спал дни на ред да мисля коя пача Ша избере синковеца. Отивам да търся новини за Андреа и Николетка.

ако имаше една украинка тя щеше да бъде ами сега........

И кво се чуди? Каквото кажат сценаристите Абе верно ли има хора дето си мислят, че гледат нещо истинско, а не режисирана сапунка??!

Абсолютно, той Виктор е с приятелка (Мария Тарашманова) още преди предаването да започне, както и повечето участнички, обаче тука си мислят че нещо не е по сценарий..... Наистина ми е странно повечето хора в България в какъв свят живеят.

Още в началото на предаването прочетох, че резултатът е известен -Виктория.

Да му те ги някой една пушка и ще разбере къде зимуват раците.

От единия крачол в другия коя ще избере

Дениз е номер 1!

а той ще избере най голямата интригантка и злобарка

Ако това е инфлуенсър е ясно защо всичко е изключително пошло… тази си отряза клона сама, пача

И трите и трите

Е коя тая с НАЙ сочните цици

Невероятно шоу, човека отдавна е с приятелка - Мария Тарашманова. Щял да избира ... накрая си остава ЕРГЕН и така свършва предаването - велика драма, велик съспенс ....

Това не е ли статията за новите голи снимки на Андреа?

не е тази статия муцка.

Отиде на Околовръстното.

я избирам ергеня

Щe избере водещия

от три стола на земята и Виктор ще си остане сам .... Ще трябва да търси сред негледалите предаването - няма да му е трудно - много са!

Вярно е, много е зле тоя зализан мухльо. И разсада по главата му е като на едновремешните руски кукли-на снопове. Както се е и нацепил пък, въобще не вярвам, че изобщо му става... Изобщо, пълна боза!

Ъхъ! Ми каквито кандидатките за ... сърцето.... Също като в чалгата- уж се пее за любов- а всъщност става дума за друго нещо...

Ваньо важното е ,че ти си много убаф, пак за тоя не бери грижа. Как то казваше един колега " да та е ба в симпатягата". Аре

По-пошло предаване, като сценарии не съм гледал през живота си! Спокойно може да го прекръстят от "Ергенът" на "Селския нежен бик"!!!

то пък един избор

И трите са отвратителни.

От трите най-противна е тая с конската мутра.

Не знам какво мъжко има в този индивид. Обезкосен, гримиран, с присадена коса, говори като гей, направо ми се повръща като го гледам. Не трябваше да премахват казармата, резултатът е на лице. И как като един истински мъж не се напи, не се държа по грубо с някой от пачаврите които си го заслужаваха. Защо поне една не му върна розата или да му откаже среща. Гледах руското шоу и освен, че жените бяха светлини години по красиви от нашите моми се държаха на положение и отсвирваха ергена. А момите са хвани едната удари другата да падне третата. Имаше само една която ставаше Гери, но трябва да си мъж за да я оцениш не неопределен мухльо.

заради гериту ти ! по тъпа пача нямаше в предаването !

пак е по добре така момчето отколкото турбо селянин от Враца или Перник. Не се бил напил, баси идеята да си мъж в България.

Гергана беше най-красивата, образована (поне по отношение на най-елементарна обща култура) там. А и имаше достойнства на характера, като например това да не скача като стадото срещу един човек, което показва, че е и силна.

Най-добре да избере туркинчето, с малките цици и стегнатия сочен задник ! Тя е много разработена и опитна разпоретина и ще го открехне на много страстен и побъкващ секс !

Дедо , нещо съвсем си объркал нещата. ххем била със стегнат задник ( как пък го прецени, като свсички казват , че задникът и е декар), хем била " разработена, което не се връзва. едно с друго. Отгоре на всичко била разпоретина , ккоето пък е съвсем друго нещо. Колко ли си гнусен , он а нир ащ старчок, изказваш се тук Гади ми се от такивва като вас, ако иимате и деца и внуци - то сте тотален боклук.

umrete kurvetini

Да играе на “онче бонче счупено пиронче…” Всъщност може би е все едно коя от трите. А и от останалите 19. Всичките са неграмотни, тъпи, без реална преценка за себе си, самозабравили се и с неистово желание да се показват. В руския език има специална дума за такива като тези - показуха.

Ще му кажат в слушалката. Няма страшно.

ДА ИЗБЕРЕ ПО-ЕфТИНАТА!!!!!!

всичко е доста пошло- тези млади хора толкова ли са загубили добрия вкус и дори тръпката на истинското чуство към другия пол!?

Всчики учаснички са пълен вакум, ако е за едното клатене бих обърнал Викиту.

Да взима Наум и няма да съжалява…

Не гледам шоуто, но по малкото информация, която достига до мен съдя, че всичко, което случва е толкова противоестествено, фалшиво, режисирано...не се случват така нещата в живота, или поне не би трябвало. Жената трябва да бъде ухажвана, преследвана, мъжът е ловецът. Така поднесени на тепсия и чак състезаващи се за него, какво истинско биха могли да провокират тези жени? Някакви нахални, агресивни амазонка. Ако съм мъж ще избягам начаса.

Ако беше мъж щеше да ги пое.еш два три месеца и чак тогава да мислиш какво да правиш.

Мъжът не бяга от жени.

Зависи от жената :))))

Ти на тая откровена помия му казваш "шоу". Е, явно си много, ама прекалено много толерантен човек. Браво!

Бате коя е тая траверса вляво, тя има долна челюст почти като моята ебати. Понеже всичките са прости патки, другите две да ги провери коя е с по-стегната путка и така да реши.

Тя затова пък носи много на бой. С тая челюст никога не е излизала в knock out

Ааа тя му е най-голямата фаворитка.

Това е професионално изкривяване. От много фитнес почваш да харесваш траверси.

Почвам ги в любима позиция gorilla style (a$$ in the air), ако не издържат, отпадат. Няма цял живот да слушам мрънкания, пък и нали са уж във форма. Рускинята вика представям си да отида до офиса и да се разпоредя за 2 3 часа, докато аз се занимавам с мойте проекти....божееее ма тая influencer-ка се вижда да бачка ли? И си вярва? Всеки ден ще ми бъде на главата да иска 3лв на литър да се разхожда из София и после до слънчака

Аз щях да си легна вечерта с едната, а на другата сутрин да се събудя с другата. На следващата вечер легам с третата, една от другите две почива и така...

Виждам, че си от редовните ми пациенти.

Малее ти ще ги умориш от еб@не.

Той говори да си легне, не да ебе :)

Тогава едната от другите две от какво ще почива?

Искрено съжалявам всеки наивник, който се подлъже въобще да се ожени, но за Виктор, на когото пред очите му тези "дами" ясно демонстрираха що за стока са жените с всичките сплетни, злоба, мръсни номерца, истерии, агресия, манипулации, и простотия, въобще не ми е жал, ако все пак се окаже достатъчно тъп накрая да си свърже живота с женска чрез брачната институция, която така или иначе облагодетелства единствено жените.

Не се ядосвай заради разни женоря. Има и мъже и сега даже е модерно и престижно.

Трябваше всяка която си тръгва на изпроводяк да мине през леглото на Виктор.

Защо Виктор не изгони силиконовите джуки от които ми се повдига?

Направи ми впечатление, че тези така наречени дами, освен да злословят и да надигат чашите с вино, друго съвестно нямаше в техните беседи! Толкова ли нямаше тема ,която да коментират на чаша кафе? Иначе по историческите теми беше пълен срам да ги гледам….нищо не ме задържа пред екрана…

Кой е Виктор ?

Тази отвратителна и пресметлива рускиня мисли само за парите. Гледах само една малка част, когато казва колко обича подаръци, и как иска да чуем цъкането на часовник ,и то никакъв да е ,а от скъпите! Тази трябваше да е изгонена веднага, щом се разбира, че търси пари , а не любов.

А кой е Виктор ? От ПП ли е ?

Бой по бански в кална локва ще реши проблема, таман разбрах че една там има да си връща

И трите дядо попе и трите !

Ами да ми ги дадат,са ги онодя и трите,аз ще му кажа коя е най-добра.

Пропуснали са да им дадат по една метла на снимката с роклите. Направо трите вещици да яхат метлите и да изчезват.

Какво затруднение, каква трагедия, каква ергенска драма. Тази мега-простотия, въобще някой поглежда ли я, та ни занимавате с тия отпадъци?