Семейство Бекъм първи в класация за стил

Дейвид и Виктория Бекъм и техните четири деца бяха обявени за най-стилното семейство сред знаменитостите.

Обратно в новината

Коментари - Семейство Бекъм първи в класация за стил | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

до виеско от о.малта - ко работиш би виеско чи та глиедам се по форуимте

Виктория се облича стилно / то с тези пари ясно/.Но физиономията й е като на незадоволен урангутан. Бекъм е пич-децата са си супер.

да не се стилно облечен при завидно парично състояние е признак за откаченост. а да си стилно облечен по показания начин не е кой знае какво - не се различават от традиционните ученически униформи у нас от бяла риза/блуза и черен панталон/сако ,пола или престилка с бяла якичка. управляващи, защо отнехте добрия стил на обличане в българското училище?

А Е. Минчев, паркетният лъв, къде е?

Вескье ма ти ни бчкаш ли ма жина :) га си на смяна ? се на форумити дрьемиш :)

Е, има си хас, да не са първи проектът сем. Давид и Сие Бекъмп!

Футболът е едно от най-долнопробните и излишни зрелища на планетата, а тази щека, дето се криви пред фотографите, поне в този си вид е излишна за човечеството като пъпка на челото му. Не виждам обаче как заключиха, че облеклото е равно на стил. Толкова са евтини откъм съдържание, скрити зад платените от лумпените костюмчета и тоалетчета, че направо се чудя на акъла на феновете им. Да си фен на тези празноглавци и търговци на глупост - си е чиста... глупост :-)

айде ако обичаш за футбола само да не обобщаваш със изпълнената си със съдържание и злост глава :))) (биекъм не ме интересуват)

Семейство Бекъм са по безмислени и тъпи дори от Валери Божинов и Николета Лозанова.

\"буллшит\" тоя е пален с кич кои ваопще го е турил в класацята. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Имат стил, вярно е, но излъчването на човека е важно. Дейвид има присъствие и излъчване в общественото пространство, но Виктория е вечно намусена с вид на съсредоточен пехотинец. Четох, че тя си е избрала каменното лице, но за нежна жена може би е по - добре, да показва доброта и лека усмивка. Като я видя на снимка, тръпки ме побиват. Естесвено, че това няма значение, но...

Ако намусеността, заменена от усмивка може да пормени звука на куха лейка, който кънти от тази персона, мога да се съглася. Повечето хора си остават лумпени и приемат за стил дрехите, както и муцинката - дали е нацупена или усмихната; дали джуките са изплюти навън (като след бясна едночассова свирка), или са тънки... Този критерий едва ли би могъл да бъде приложен от друга медия, освен от в-к Сън (повторен от срамно жалките сестрински вестници по света) или някакъв дрсливо жълт сайт. А лупените се лепят на дрисливо-жълто като мухи на л. И почват да жужат по темите: намусена или усмивка; джуки или не; счупена вв кръста на въпорсителна, но с пубиса напред (Виктория) или по-изправеничка (Джоли). Като леко миризлив на евтин индийски парфюм се добавя към безвкусицата име като Ромео. Баси циганията! Много долнопробно!

страхотни са.БРАВО.