Виктория Бекъм: Не сме разделени с Дейвид

Виктория Бекъм отрича да са се разделили с Дейвид Бекъм, каквито информации се появяват все повече напоследък.

Обратно в новината

Коментари - Виктория Бекъм: Не сме разделени с Дейвид | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

само ги виш- типичния бритиш траш.. не разбрах кой ги беше набедил за пош и красиви...

А наистина ли се е напишкала след запой както показват други сайтове? Много е важно да знаем! Кажете ни! И дайте снимки! С увеличение! И поканете един нефролог да коментира.

Тази жена има едно зловещо излъчване. Почти не се усмихва, сурови черти на лицето. Кой мъж обича намусена жена??

На това му се вика "ботокс". Мускулите на лицето ти са парализирани и гледаш като пребозало теле. Не можеш да си изразяваш емоциите невербално. Когато за първи път разговарях с жена, подложила се на такава процедура ми се струваше, че не е добре психически.

Но пък сигурно обира всичките си приятелки на покер.

не сте разделени но не сте и заедно . на 10к км и ще ми говори че не са разделени , явно дажид си е отворил очите най-накрая и рути някое младо яре , а тая грозница да си седи у бутката в лондон

Стара е за него. Момчето все пак е футболист.

Не съм ли прав? Бекъм трудно може да се оттърве от напористи и безскрупулни млади жени. От друга страна тя също е достатъчно известна, за да й е проблем да си намери някой 20-годишен жребец, както е актуално в техните среди. Не изглежда щастлива, ще се изненадам, ако устискат заедно, бих се радвал, разбира се.

Ако се интересуваше предимно от бройката, сигурно и семейство нямаше да има, та в този смисъл си прав. Ама човекът явно няма 'честта' да има твоите приоритети.

От фейсбук, вестниците и клюките най-лесно стават разводите. Човек трябва да има ум в главата, а не бръмбари.

Аз не се впечатлявам от съвременните гладиатори,та били те най-известните в света -това е за простолюдието и пране на мъни.

та грозна,той безличен.

Ебаси... Капитан на Ман Ю и националният отбор на Англия, участващ в 10-ки скъпи реклами, основно заради външният си вид... Един от най-успелите спортисти и най-популярните хора в цял свят... Не че нещо, ама ако той ти е безличен, то сигурно само Господ може да те впечатли...

Дай твоя снимка... А иначе красотата е относително понятие

е започнала да прилича на изфирясала лелка

Поне не се напъва да се прави на малка като старата Макферсън.

да се напива до напикаване в ресторанти! Кой мъж няма да избяга!

това е било в бутика и на финала на модата в лондон, може да е разлята чаша с напитка. няма доказателства, че се е напикала.

Тия са ми мн противни, не знам защо. Тя има вид на луда, а той на женкар.

Теорията и практиката показват, че започне ли да се отрича един подобен "слух", с взаимоотношенията е свършено. В "мирни" времена подобни двойки изобщо не си правят труда да коментират. Все пак се надявам да не е вярно, защото са доста интересна двойка.