Коментари - Виктория Бекъм дебютира на Парижката седмица на модата с необичайно поведение | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

То пак хубаво, че спря да "пее", че сега нямаше да ни има.

Виктория за нищо не става. Издаде един диск и писаха, че са продали само няколко хиляди и приходите били малко. Плаща толкова големи наеми за магазините, в които продава дрехи, че излезе на загуба и трябваше Дейвид да плати. Не е никаква дизайнерка, а плаща на дизайнери да работят за нея.

Та тя ,Виктория винаги е била боклук,нищо ново. Ако не е името на съпруга и никой няма да и обърне внимание! Неприятна жена!

Черна рокля с дантела и маратонки::)Пернишко официално облекло за сватба.Ако и Бекъм е по анцунг и черен потник с ланци Евала..

С какво е известна Виктория? С това, че е бивша Спайска със скромни гласови данни и че е жена на мъжа си. Ако не бяха парите на Бекъм, досега светът да е забравил за нея. И тя си го знае това, затова си затвори очите за изневерите му, които станаха публично достояние. Трай, бабо, за хубост, както е казал народът.

Всичко е ДОБРЕ... Само да НЕ се домъкне някоя изродка да им РАЗВАЛИ празника, като онази Ана Сорокин, измамничка, лежала в затвора... Тая била роднина на онези крадци- Иванчева , Веска Меджидиева и Шинка Манова.. Ако имаш такива приятели като тая, НЕ ти трябват врагове... С тая може да те ОГРАБЯТ, или да стигнеш до ЗАТВОРА.

за мене тя има излъчването на ограничен човек, за мъжа ѝ да не говорим, и двамата са продукт на оглупяването на белия човек. Гащи, чорапи, финтифлюшки, пълна глупотевина, но .... пари и т.н.

Ето пример как парите правят всичко. Некадърна, з самопровъзгласила се дизайнерка , въпреки че разполага със средства , не успя сама да създаде нищо и почти фалира. Тогава многото пари на мъжа и и наетите дизайнери и менажери оправиха работата. И как това е нейно дефиле?

Много правилно! Гола вода и мокра кал по Ушите е!

НАЛИ ПРОБУТА СИНА СИ ЗА ЗЕТ НА ЕВРЕИТЕ МИЛИАРДЕРИ ПЕЛЦ.ПРОСТАКЕСАТА БЕЗ КАПКА ОБРАЗОВАНИЕ,КАКЪВТО Е И МЪЖА Й И ДЕЦАТА ИМ,СИ МИСЛИ,ЧЕ Е ХВАНАЛА БОГА ЗА ШЛИФЕРА КАТО СЕ СВАТОСА С ЕВРЕИ МИЛИАРДЕРИ...ТЯ САМАТА НЕ ЗНАМ ОТ КОЯ КОЧИНА Е ИЗВАДЕНА-ТОВА ДА Е АНГЛИЧАНКА ПО ГЕНИ,КАКТО Я ПРЕДСТАВЯТ И БЛИЗКА НА КРАЛСКОТО СЕМЕЙСТВО-ЕВРЕИ СЪЩО...ЕДВА ЛИ....СМЕЯТ СЕ НА МЕГЪН МАРКЪЛ А БЕКЪМОВИЦА ДА НЕ Е МНОГО БЯЛА... ПЪЛНА ПРОСТАКЕСА!

Абсолютно невярна новина - има снимки как след ревюто и тя извървява пътеката и прегръща гостите, видимо много развълнувана

Абсолютно вярно! Гледах сторитата на Ева Лонгория. Този Стелиян толкова да си измисля новини, пък и тези гръмки заглавия... Vogue пишат, че е била феноменална, dir, че била неадектватна....

`чЕ КОГА вОГ УСПЯХА ДА НАПИШАТ? кОГА БЕШЕ РЕВЮТО , кога ти го прочете? Ами ще се хвалят, нали едни други се хранят и манипулират промититве мозъци.

Кефи ме Виктория, защото е една от малкото, които все още ползват ултра слаби модели и не са се поддали на натиска да лансират дебелани да им носят дрехите

и на кой още му харесва да гледа окачалки за модно бельо - на никого?С лансирането на тези скелити и обевяването им за неземни красавици съсипаха здравето на много млади момичета,решили да следват тези "модни икони" и стигнали до анорексията

Не са ултра слаби а са анорексия.И ако намираш това за привлекателно значи си душевно болен...

Ужасна е тази жена.

Коя от всичките??