Виктория Бекъм зашеметяваща в Ню Йорк

Дизайнерката замина за Голямата ябълка, за да представи новия си бюти бранд

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

tonk11

Странно зашеметяване.

Зашеметяваща? Ама Вие сериозно ли? Тази вечно вкисната физиономия отблъсква. Роклята не е нищо особено, а с тези леопардови ботуши прилича на нашенска чалгаджийка!

Вие се шегувате :)))

Не споделям вкуса на хората, които харесват тази вечно вкисната, отблъскваща, нелицеприятна, черна и грозно слаба жена. Колко трябва да е заблудена, че да си повярва, че като се усмихва е по-малко красива. Усмивката разведрява и най-грозното същество на света, дори и да е крокодил.

Нещо ми се вижда зашеметена?

Уважение към Виктория Бекъм за това, че си е изпълнила природният дълг и е многодетна майка, това е зашеметяващо.

Доста се различава от представите ми за защеметяваща жена. Зашеметяваща може да е Синди Крофорд или някой от нейното поколение, пак около годините на Бекъм, но не и този противен ходещ, начумерен скелет.

Ако някоя обикновена жена се облече така - всички ще ахнат от безвкусицата да съчетае ярко червено с леопардов принт /жълтеникаво-кафяво/. Но, когато го направи някое преекспонирано модно величие, всички трябва да са шашнати от новите модни тенденции. По същия начин винаги ме е удивлявала оная Анна Винтур, която облича кожени палта с неизменните си сандали на бос крак!!! Шарен свят!

Зашеметен съм!

дааа ама говорящ!