17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ужасни цветове на косата и правят.Това хубаво момиче направо го загрозяват-правят я меланхолична,отегчена,сдухана/вместо свежест и младост/стилистите и не стават!

тия мързеливи, бездарни чучела ще си измислят надуто звучащи чуждоезични инициативи за да излагат некадърността си да създадат нещичко красиво, стойностно на родния си език ??? И кой, и защо им плаща ? Да, нали непрекъснато реват, че Държавата , т.е. всички ние работещите и плащащи данъци Трябвало да ги хрантутим за да снесат поредното си некадърно парче !? Кажете ми през последните 10 години някой да е създал нещо - песен, роман, картина, филм, пиеса, скулптура, поне един стих..., които да са продадени в чужбина и да са донесли официални приходи (от данъци !) в хазната на РБ ?? Поне Едно нещо ??? А, иначе устите им са зяпнали, като на лами за пари, дотации, помощи .., като че ли някой им е длъжен !! Нещастни, бездарни наглеци ! За такива като тях народът е казал - я, по-голяма лопата за тях, или .. тояга !!!

Вече се твори на предварително планиране "лагери" . Кому да нужни такива мероприятия? С малко вдъхновение след 1-2 седмица сам мога да и предложа повече от едно парче, което ще е по- добро от бозите, които обикновенно измислят по тия сбирки. Навремето и без Евровизия ставаха групови изпълнения

Успех, Вики!

Докога ще ни занимавате с тая измислена певица?

Поне за дралезгане да ставаше това депресирано чучело...

Хубаво е момичето, стига да не си боядисваше косата. Ефектът на косата обаче е поразяващ! "Поразяващата коса" изглежда мръсна и стара!