Виктория получи награда за най-добър артист от европейското радио ESC Radio

Това не е първото международно отличие, което изпълнителката получава тази година

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво, много е талантлива. Дано на следващата Евровизия да се представи подобаващо. Не че е кой знае колко важно, но там е шанса за пробив на голямата сцена.

Екипът на Виктория вече работи по кампанията на България за Евровизия 2021. Това включва и провеждането на международен музикален лагер за създаване на песни за Евровизия на Българското Черноморие през август. Защо пак данъкоплатците трябва да плащат някакви изгъзици?! Защо? Да си намери спонсори и да си прави каквото там си прави... всичко друго но не и авторска музика. Айде холан!

Какъв вкус! Кои критерии е покрило това шепнещо дърво?

"Може би по снимката си личи щастието ми от това, че спечелих наградата на ESC Radio за най-добър артист (жена) от Евровизия 2020!" А, ма, Вики, от тва радио да не дават и награди за най-добър артист(джендър)?

Всички гении са така дори и барба ганьос, в България никой не ги оценява, въпреки че всевъзможни ефирни и онлайн мисирки ни ги навират в очите и ушите денонощно.

Малиииииии, изобщо не ѝ личат годинките,все едно не е мръднала изобщо! Изглежда като на 20, а е поне на 40 и кусур...А какво става с "Мастило"? Не съм чувал нищо за групата от поне преди 4 години! Надявам се, Виктория да не е решила да сложи край на групата и да се захване само с индивидуални изяви!

яко бъркаш Викториите...добре че не пита кога ще отварят ресторантите...

Светът съвсем пропадна!