17-11-2017 20-11-2018

Коментари

С тези дрехи момичето прилича на избягало от психодиспансера ... Не съм робот, честно

Изящна визия!? Абе, вие в ред ли сте?

Изглежда в химическото чистене са и дали костюма на някой по-едър от нея...

Ne vi haresva kak e oblecena, e edno mnenie, vasce. Drugo e, ce e oblecena, po posleden pisak, ma modata. Niama losco. Mlada e.loscoto e ,kogato ne si naiasno s nesctata, no predendirasc, mnogo..(za komenta, ce e oblecena, sas goliamo sako) Poazdrav ot men i ITALIA. ILI SE INFORMIRAITE,ZA MODATA, ILI SI PAZETE, ZA VAS MNENIETO.

Ей, "модерно" пате, това, че "модата" била такава не я прави годна за носене и особено да заслужи термина "изящна". А ти последвай съвета си и не натрапвай тъпото си мнение, написано още по-тъпо на шльокавица.

На мен ми харесва! Много свежарско изглежда. По-различна е от останалите, които се появиха. Не ми допадна, че не бяха всички от екипа до нея, когато се представяше пред медиите.

,

Явно Йорданка Христова я е посъветвала с какви тюрбани да се навлече. А може и Стефчето Берова да е била.

Все едно е облякла сакото на Любо Ганев, страшно стилна визия. Излъчването й като цяло е лишено от всякакъв живец. Уж е млад човек, а изглежда страшно уморена и без грам емоция

Т

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

Визията е потресаваща! Как е възможно да я облекат така безвкусно?

Защо очаквах нещо такова ? В смисъл, удари под кръста. Кой е стилиста ? Кой е решил тия да са дрехите, и странната горна дреха, не знам как да я нарека, и още по-странните гащи, уж панталон. Кажете кой я е облякъл така, за да знаем кого да псуваме ! Дано не направят някакъв гаф и със звука по време на изпълненията и ! Защото и това очаквам. Успех, Вики ! Въпреки пречките.

Изящна визия? Вие добре ли сте? То не стига, че е пълничка, ами я облекли в дрехи с три размера по-големи. Кое му е изящното, изглежда все едно е 120 кила.

Тя от екс фактор си носеше привлечени дрехи а тогава беше И пълничка Дрехите са само скъпа обвивка. Музиката се усеща със сърцето.

Не знам какво коментират как се беше оклякла. Да ги видите другите как бяха, примерно Швейцария - стил "Царят е гол" А този от РСМ като кралица.

Визията на Виктория, ми навява стремежи към опит за пресъздавне на стила и излъчването на Били Айлиш

Много точно написано.И аз това си помислих.Дори и песента е в стил Били Айлиш

Oversized дрехите са далеч от идеята за елегантност,а още по-малко са впечатляващи!

Жилетката, ризата и панталоните, които явно е откраднала от някой много по-голям ли са "изящната визия"?

Стилистите са се съобразили с нейния стил - широки дрехи, в които да се чувства удобно. Иначе съм съгласна с един от коментарите, че е повлекана, освен това е и отпусната, леко прегърбена, няма живот в тази жена. Дано с пеенето се справи по-добре, но и там стилът й наподобява на визията.

да

Заформя се диалог.

Става да го лигави с тея татуси.

Нито е елегантна, нито впечатляваща. Пълен провал на стилистите.

Мисля, че е нарочно !

Е не можах да видя нито изящество нито визия

Повлекана