Вили Марковска показа прелести в турски курорт

Виолета Марковска публикува куп снимки в профила си във Facebook от почивката си в Турция.

Обратно в новината

Коментари - Вили Марковска показа прелести в турски курорт | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Без да е съвсем ясно с какво тази Дама е интересна на публиката, освен на тези които са поръчали/платили тази публикация остава тъжния въпрос защо се хаби пространството с тези "куп снимки".А всички които предпочитат да показват някакви мъгляви снЕмки със слабички измъчени и съвсем неизвестни клети момичета от поселища в Турция е най добре да си останат там за постоянно.

- Хе, не сте ли виждали момичета по бански, не ходите ли на плаж ? Какви прелести са това . . .

Марковска е талантлива артистка но си мислят че щом е женена няма да им пуска....не се дава момичето доста учудващо хем хубава хем сериозна тя е диамант в го на но е надута

Марковска е талантлива артистка, но си мислят, че щом е женена няма да им пуска....Не се дава момичето! Доста учудващо хем хубава, хем сериозна тя е диамант в говна, но е надута!

Марковска е талантлива артистка но си мислят че щом е женена няма да им пуска....не се дава момичето доста учудващо хем хубава хем сериозна тя е диамант в го на но е надута

Тя си е била винаги изящна и умна..... ноо за родила преди 4 месеца браво

БатИ яката е виждал съм я в Марая с детето й пиченце е

Така си написал изречението, че ме главозамая! Съвсем ни объркахте с вашите неграмотни познанства! Коя е пък тая Мария сега? Какво значи " БатИ яката... детето й пиченце е" ?

много си изпразнила горнището, па и долнището... яко трябва да заиграе съликона

Тя освен, че е йога е и дервиш - турски дервиш!

Б.ò.Л.и. М.е. Ф.а.Р.ъ.Т. !!

И от къде ги е взела, че ги показва?

Вили беше една от най добрите в курса по йога не можете на малкия пръст да и стъпите ....страшна е

Jeni

Е и какво общо има това с кифленското позиране и демонстриране???

Кикито не можеш дори и да го похвалиш, веднага всичко изчезва! Кики, ти да не си самият модератор или банкера ти звънна?!

Тука дядо Боже е гладил с екстра пара, като е почнал от мозъка, а после направо е забравил ютията включена. Досега не бях виждал нито една грозна и фалшива жена, която да се занимава с йога, тая позьорка е някакво неприятно изключение и недоразумение.

Правя един проект и едно диферициално уравнение не ми се получава. Като видях Вилито, и най-вече Месечков всичко ми тръгна, като по масълце. Хвала на таквизи учители по йога.

Малее колко омраза. Викам си я да прочета днес кого са плюли колегите и какво да видя? Абе няма страшно - много я мразят и завиждат значи - ако не посестримите й "актриси", то елементарни хорица без други занимания - бол. Вили, карай напред, готина, млада и щастлива си - хич да не ти дреме за анонимната злоба!

жена ли си ама друг път .с тази от снимаката дето се хвали ставате 2

Ти не питай за лудо, то само се обажда...

А бе , само за яздене си е кобилката!!!

Пиян да черпиш , умрял да кичиш и вили морковска да показваш- файда няма .

Вилиту е супер маце гроздето е кисело щото е високо.....

То пък едно гроздеее, жива стафида си е , ако питаш мен..Скелет с претенции за женственост...бляк...

ха ха

да си я гледа мъжа и тая пръчка, ние кво да я правиме?

Защо не видях до нея момченцето,което е родила преди няколко месеца........?

да показва прелести по калифорнийските курорти или по Копакабана, например!?Все ми е на ума, че дори и упадналите там, често и полугладни цветнокожи господа, ще и се назлъндисат за "прелестите"!?

ти благодари Марковска, за споделеното.Отдъхнахме си!Жива и здрава си!Следващия път, колкото по - малко, толкова по добре.И на по- ярка слънчева светлина, че то нощем и на тъмно всички сме перфектни.

не я насърчавай, че не е приятна за гледане. ама от тия патки!

Не мога да повярвам че няма силикон в гърди и уста евалата вече и в гЪзЪ Си слагат

Кой нормален човек си прави снимки като влиза с СПА-то. Не проумявам защо тази "информация" се появява в link. Всъщност коя е тази особа и с какво е заслужила нашето внимание?

Tъпо !!! Абсолютни кифленски снимки.Тъмни( в сянка) или от 10 метра правени.Само стойки нищо друго.На по-голяма част от жените снимките им са такива- половината тяло е отрязано или липсват краката, или пък нищо не се вижда.

Ами не всеки си води професионален фотограф на почивките ... жената си е направила лични, семейни снимки /ние също не ги правим перфектни/ и ги е качила в личния си профил. Оттук на сетне, кой журналист и потребител на инфо ... какво е направил, казал, помислил - не е нейна работа!!!

Като си правиш лични снимки не заставаш в кифленски пози, снимаш се със семейството си. А да качкаш във фейсбук снимки по бельо или бански си е чисто избиване на комплекси!!!!

да, само дето тя си е платила снимките от профила и случайно да се появят в дира

саучениците на иво, твардят че е бил доста глуповат но с нагло поведение пред саученици и преподаватели. все пак кое е това кривогледо састество вили и кои е иво ...? текста е транслитериран !

- През март Виолета Марковска роди момченце от съпруга си Иво, син на банкера - Как пък една такава не се омъжи за шофьор, учител или айде обикновен служител от НАП (примерно)...

....щото са кифли всичките до една! Независимо от претенциите си да бъдат интелигентни и оригинални! Да каже тази примерна съпруга какви ги е вършила с Жан Клод Ван Дам....че се много ми дреме.

Някой ще ми каже ли наистина коя е тази и какво е толкова важно при нея

Как не знаеш, това е една некадърна актриса.

прелести, прелести, ама май си ги е забравила в къщи....

Банкерът и е заключил "прелестите" в сейф!

е б ила студена. Това под горната част на банския и е май само настръхване:)))

поредната хвалипръцка

Учете се от вилито,любов до време,виж парите са друго нещо.Много кадърна на колко се над.на.Намери точния човек.

Това, че е родила наскоро, не значи, че трябва да е разпусната и да прилича на тюфлек. Много жени си връщат бързо формата след раждане. Браво на такива!

Това е тя българката, млада, красива, елегантна, умна, можеща, и ако ражда поне по две деца, цена няма да има.

Сашо Младенов я преследваше още не може да я прежали....изпусна ти момичето убавооо

Учете се от Вилитуууу щото е умничка не се показва много ......

Ххаха, нали ? Изобщо не се показва...само колкото е по абонамента- на всеки две седмици по една статийка и няколко снимчици ( 10-20 )....то иначе голяма скъпотия, а нали свекъра плаща...

Много сладко момченце има Вили гледах снимки успехиии

Да я пази Ивчо....че много и се точеха

Миро, какво да я пази Ивчо, аз като гледам какви снимки и е нащракал- май гледа да я пласира на някого...позичките едни такива....не знам какво да мисля...

Радвам се за нея че успя талантлива е и работлива не разчита само на хубостта......

Аз пък не съм си кръстила детето на банкер, а на бабите. Бях на почивка в Турция в началото на август /върхов сезон/, през втората половина на август бях на почивка в Испания - Коста Дел Сол / пак топ сезон/ родила съм преди година и имам мерки 95/65/89 ама dir.bg не ме отразява, може би защото си изкарвам парите с програмиране, а не с ..................

Под оная работа аз разбирам смартфона, какво ли разбира модератора с мръсното подсъзнание, та трие коментара

Тази излъчва скрит сееееекс не е вулгарна кво я чака.....

Най -красивата БГ актриса ще я......

Не мога да повярвам че няма силикон и че е родила преди 5. Месеца евалата мацуранкко!!!!!