Атанас Месечков и Вили Марковска отново заедно

На 18 февруари на сцената на Рейнбоу плаза в София е премиерата на танцовия спектакъл - авторски дебют на хореографа Атанас Месечков, който е шампион на България по латино танци, двукратен шампион по спортни танци, познат с участията си в телевизионните формати "Dancing Stars", "Bailando" и "VIP Dance".

Обратно в новината

Коментари - Атанас Месечков и Вили Марковска отново заедно | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Наскоро гледах Виолета Марковска в театъра. Игра в пиесата "Имам нужда от теб" заедно с Искра Радева, Мария Статулова, Георги Кадурин..... Не съм експерт, но като зрител смея да твърдя,че Виолета се справи доста добре с ролята си. Но разочарованието ми дойде накрая. Когато артистите се поклониха на публиката и приемаха заслужените аплодисменти, доста хора се качиха на сцената с цветя за Искра Радева и Мария Статулова. А Виолета все едно я нямаше. Беше много грозно и нечестно. Хвана ме жал за милото момиче и нейния талант. Хвана ме яд и,че не купих едно цвете, което да и поднеса.... Иначе им пожелавам успех с Атанас и спектакъла,който са направили.

РАДВАМ СЕ КОГАТО ИМА ПОЗИТИВНИ КОМЕНТАРИ!А обикновено е голямо плюене и негативизъм,защо? ЖЕЛАЯ ИМ УСПЕХ И ЛЮБОВ!

Те са нещо, на което никой в България не прощава - млади, талантливи, красиви. Желая им успех.Нека бъдат все така професионални и креативни.

Няма друга бг актриса,която да може да танцува така...невероятна е(мисля 4е Нети само дансише)но няма тази грация и финес

Много ги харесвам и двамата, особено когато са заедно! УСПЕХ и КЪСМЕТ

Вили Марковска талантлива?! Оксиморон! Посредствена рецитаторка с креватни връзки е правилното определение за нея.

да толкова е прекрасно наистина :)

Чудесно!!! Успех!!! Само дето сега ще завалят едни негативизми до Бога. Ако прочетат някои хора нещо за Брат и Ангелинка започват неистово да хвалят и поздравявят. Когато се пише за български успехи и таланти-само омраза и завист. ...После другите ни били криви...За съжаление българинът обеднявя духовно и емоционално с всеки изминат ден...

Много талант, още повече труд и невероятен хъс. Прекрасни млади хора, обединени от желанието да сътворят нещо красиво и вълнуващо. БРАВО, НАСЕ!

красиви и талантливи, Атанас и Виолета , успех в това което правят

Голям праз, като са заедно.

Марко Тотев си ти, нещастник?!?!

Винаги е приятно когато виждаш млади хора да правят нещо смислено и красиво. Успех!