Деян напусна VIP Brother, Моника иска да си ходи

ММА боецът Деян Топалски не успя да задържи зрителския интерес и е поредният изгонен от къщата на VIP Brother.

Обратно в новината

Коментари - Деян напусна VIP Brother, Моника иска да си ходи | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Чудно защо Здравко, Катя и Кичка Бодурова до този момент не са участвали в други формати по-подходящи за способностите, житейския и професионалния опит. Участието в кухненски скандали е срам за продуцента и тях самите. Дали това, което демонстрират си струва хонорара?

И тримата участваха в музикално реалити по ТВ 7 - Здравко жури, Катя ментор, а Кичка участник...... и там бяха същите панаири....... и Здравко, и Кичка перманентно бяха в истерия ....

сте ги обсъждали тримата, това са възрастни хора, които трудно преживяват, че са демоде и отдавна са слезли от сцената - вие какво очаквате, поведението им е нормално и очаквано.

трябваше иво да излезе,деян можеше да излезе малко по касно *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ернестина е единственият интелигентен човек там, а и добре си играе ролята за хонорара. На господин Гъмов обаче мога да му кажа да се запише в листа на чакащите за влака на интелектуалците, след като си извади просташките псувни от устата и си изчегърта не по-малко просташките татуировки.

Абе що бъркате интелекта с външността и поведението ?

защо разделяш външността и поведението от интелекта???

А този Джино Бианкапана, говори доста добре български... Какъв е по народност ако не е тайна?!

Българин, това му е псевдоним!

Български ром емигрирал в САЩ.

Какво означава ММА боец, знае ли някой.Работа ли е или нещо друго?

Същотото като тенисист, ръгбист, плувец.

Не са добре подбрани участниците и този сезон. Не мога да приема плей- девойките за ВИП. Това, че си тунингован, макар и неуспешно , това ,че спиш с известни мъже, не те прави ВИП. Обидно е за истинските звезди вътре, че ги слагат на равна нога с такива.

Не очаквах Бодурова и Здравко да слязат на махленско ниво.

Определено мазния Иво Танев трябваше да напусне. Мисля си, че е човек на екипа.

няма по долно предаване от вип брадур.махнаха това момче,което е добур пример за подраяние на подрастващите,а оставиха пулните олигофрени и нещастници ,за да могат да се карат и да има сеир.толкова сум вузмутен от сценаристите на брадура,че сус сигурност няма да им гледам предаването.кои са примерите????? здравко ли,кичка ли,катя ли,луната ли ония хеликоптери плеимеитките ли???? на това ли учат булгарското общество???!!!!медиите носят отговорност за сузнанието,манталитета и деградиралият морал в обществото..... за мен предаването приклучи с излизането на това момче деян

Пример ?!? Това предаване е направено за да печели пери, за да печели пари трябва да има интерес към него, а масовия интерес се синтезира в една дума - "сеир" !

Някой познаваше ли го този ВИП преди брадъра?

Ми познато лице е в средите на хората, които се интересуват от кик бокс и ММА, ясно е, че извън тях няма как да го познават при положение, че нито е правил "золуми", нит е гей, нито има гадже фолк певица.

я помисли малко за гаджето - чалгаджийка, чиято разлика с фолк певица е само, че не е певица, иначе е фолк-чалга.

е този Деян?

Това пердаване е отврат, а този така и не разбрах с какво е известен...всъщност половината вътре не мога да разбера какво правят там С какво са известни, какви са? А другата половина са - хвани единия, удари другия

Не мога да разбера какво означава да си инженер по индустриален мениджмънт. Нещо като инженер по бизнес администрация. Но в България какво ли няма вече? Бих посъветвал Деян да спре вземането на анаболи, защото не се знае до къде може да стигне агресивността му.

Ми 21 век .. кат не знаеш, "цъкни в гуугъл" , тамън, че видиш у кои чуждестранни университети го има тоя мистериозен "индустриален мениджмънт". Дека виде агресия, само не моем да разберем? П.С. Един съвет, преди да се правите на интересен в и-нет, се подгответе по-добре.

Икономист с леееека техническа насоченост. Не знам обаче защо се водят инженери, като техническата им подготовка е на ниво СПТУ. Демек ни са инженери, ни са икономисти

а баба кица кога?

Престанете да правите простите хора популярни!

Две теми за размисъл: 1. Какъвто народът, такива му и В.И.П-овете; 2. Кой идиот позволява на един пишман-продуцент да събере гладници от кол и въже и да ги представя за елит? Наблюдаваме поредната представителна извадка дегенерати - изваждайки Ритонците, Гъмов и Люси - които ни показват колко далеч може да стигне деградацията ни, ако не внимаваме!

1. Мислиш, че на другите народи "виповете" са по-различни? 2. "Пишман продуцента" предлага това което се търси ..следователно май не е "пишман" 3. Да извадиш Люси и Здравко от кюпа на дегенератите не говори добре за твоите критерии

мила моя, майнольо!

Ама това "предаване" още ли го има? Тъкмо няколко дни нямаше драсканици за него и сега пак. Даже се изненадах, че продължава, защото се "информирам" от заглавията в дир-а.

гъмов иска да си го обвие със силиконова подплата, какво лошо съм казал?

Кичка, Ритон.... Не знам дали тях искам да гледам или Криско, Дивна, Михаела.... Май звездоманията няма възраст. Млади стари, всички искат да са под прожекторите. Дайте си хонорара от тези безумни предавания, драги " звезди" в един старчески дом, или детски такъв, и ще ви гледам. Иначе, май..... ми се драйфа от вас.

Отдавна никой не го интересува българският "Хай-лайф" , който се състои от несбъднати принцове и принцеси. Гледаш го човек добре облечен а в душата животно.

Напълно съм съгласен с написаното, но да си татуиран, като пигмей и да си облечен мутренски е по-скоро липса на елементарен вкус към красивото!

"Татуиран като пигмей" , това сериозно ли :))))

За безобиден коментар под статия за "Биг Брадър" получих БАН в дир.бг. Бях един от най-верните ви последователи - ставах и лягах с вашия сайт, който ми беше начална страница откакто съм се докоснал до комп. БЕШЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Има ли някой да се интересува от това "предаване" :)

Този човек имаше заявка за добре възпитан и интелигентен човек а се оказа точно обратното - нито блести с интелект , нито е възпитан да не говорим за скучното му и невзрачно присъствие в шоуто и най-резонното нещо беше да напусне къщата ,

Не може да се сравнява по нищо с Георги Веселинов. Даже и не е секси.

Джон Брейн: "Път към висшето общество" "Живот във висшето общество" Ама ако са те били много по главата ?

Умните хора не ходят в някаква измислена организация да им издава измислен документ ,че с амного умни. А и тоя е ходил няколко пъти. Показателно е , че ако беше поне малко интелегентен нямаше д аходи д аго блъскат по главата.

Гоше за него не знам, но съдейки по лексиката и грамотността ти, стигам до извода, че ти нямаш нужда да те блъскат по главата - на дъното си брат.