Нико Тупарев: VIP Brother няма да е скандален

Нико Тупарев споделя, че в момента се водят активни преговори с около 80 знаменитости, част от които ще влязат в Къщата на VIP Brother.

Обратно в новината

Коментари - Нико Тупарев: VIP Brother няма да е скандален | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В къщата на Бай Брадър ще влезнат позакъсали материално псевдозвездни персони.Целта ще е да се сдобият с лесни пари (хонорар,че са приели да участват)и да напомнят за себе си.

Не се наядоха някои хора!

тупарев има много още да се учи!трябва да поживее в лондон 10 годинки *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Тотална интелектуална недостатъчност на селски пръчки с претенции. Които след излъчването на поредната си вулгарна оргия сядат да се напият, мърморейки колко е прост българинът. Не че не е така...Но защо ли...Когато по челата на набедената ни интелигенция не могат да се разминат две мравки, какво да очакваме от останалите.

,hubavec' ne-4istopluten niama vreme ot piene da se okupe otvrat,tvorci' v bg radvam se angliisja tv-;) slava Bogu!

Не е луд този дето яде баницата, а тези, които му дават правото да ни тормози с тази отврат......

Нямам търпение да почне!

то бива простотия, бива, ама се оляхте...какви "вип"ове, какви сеири. Умишлено пиша всичко с малки букви. Друго не заслужавате от това предаване, че ще .../повърна/

Тъпарев, то и предаването ти като и визията ти - тъпи и скучни. Изчерпа се от всякъде, ако щеш да събереш на едно място Мадона, Елтън Джон, Папата, Бербатов, Барак Обама, Путин и камикадзето, пак няма да си интересен. Само дето си много алчен, изчезни от екрана.

mnogo al4nost na cialata taia mizeria!!!nahalnik

Nina

а казват, че телевизионнтото време е много скъпо! струва ли си тогава да го хабим за такъв телевизионен боклук?!?

Знаменитости ли? - откъде пък знаменитости...?....

последния ББ не съм гледала. Предишните частично гледах. Имаше само един с интелигентни жени в него- този със самолета. Но публиката не го хареса защото нямаше нищо скандално и демострации на ниска култура. Честно казано тази група която се проектира не предизвиква любопитството ми.

Веднъж гледах две серии от това предаване и щях да повърна буквално!!! Най-голямата помия на света, тя тв като цяло е помия, но това нещо надмина всякакви граници! А, този хубавец наравно с чалгарите дължи обезщетение на цялото общество за морални вреди от опростачване!!!

А бе, Тупатев вземи се с Големия брат и ходи се забавлявай където искаш.На народа му омръзнаха такива просташки "забавления". Ама си алчен,и нещо позитивно не можеш да измислиш та само копираш.Хайде вземи се скрии.

ша си намериш някой, който не е скандален, а не да ми квичиш на мен, оти ти откъсна циганската глава

Крайно време е да спретнете SEX Brother с тези "знаменитости", че иначе сте скучни.

да гледаш сеир е едно, да пускаш смс е друго. аз се забавлявам да правя пурвото

VIP Brother няма да е скандален, защото ще е банален. Не мога да се начудя как някои хора го гледат? Толкова безсмислено и глуповато предаване.

Напълно подкрепям, направо ще повърна от това предаване....

не го гледам, така че да кани когото си иска