Фънки заплаши Влади Данаилов с бой

В шоуто "VIP Brother" стана напечено. Фънки каза на Влади, че би могъл да го набие във всеки момент, защото го дразни с поведението си.

Обратно в новината

Коментари - Фънки заплаши Влади Данаилов с бой | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като е толкова голям отворко защо Фънки не се заяжда с Багата?Толкова ЖАЛКИ випчета има в къщатата на ББрадър.Големите "мъжкари "(без Багата засега)се подиграват и заяждат с Къци,Влади и жените.Марияна пък е влязла в шоуто,за да пуши на аванта,да се цупи .клюкари и мърмори непрестанно.За пореден път Виповете показаха истинското си отношение към по слабите,болните(Влади и Ирен),лакомия ,лицемерие и алчност.Заради добри хонорари разкриха истинският си образ и като напуснат шоуто ще ни лъжат с лицемерни усмивки и тон,че играли роля?!

ВЛАДИ Е МНОГО ДОБРО МОМЧЕ, ИМА НУЖДА ОТ БАЩА СИ ДА МУ ОБЪРНЕ ВНИМАНИЕ.ПОСТАВЕТЕ СЕ НА НЕГОВО МЯСТО, С ИЗВЕСТЕН БАЩА КОЙТО НЕ МУ ОБРЪЩА ВНИМАНИЕ.дА УВАЖАВАШ ЖЕНА СИ ДОБРЕ, НО ДЕЦАТА НЕ СА ГРЕШКА ТЕ СА ОТГОВОРНОСТ КОЯТО НЕ ВСЕКИ МОЖЕ ДА ПОНЕСЕ ЯВНО.

Стига сте размятали сополи заради тоя Влади, бе! Да не е на 5 години, та сте го залигавили??? "Имал нужда от баща си"! Има нужда от шамари, за да се освести. И майка му има нужда от шамари. Аман от проститутските й номера! А и сина си учи да е лигава пиявица!. Като го е искала когато баща му не го е искал, то сега да си го носи на гръб и да не мрънка колко е лош бащата! Тя с кво е по-добра?

свинята фанки е украшението на кочината "биг бротхер", която нормален човек би отминал с погнуса.

Тези които хулят Владо са много по- долу от него! Уж интелигентни, а не усещат, че той им се подиграва с действията си! Той е добро момче и има време да съзрее. И Памела го оцени, че по струва от останалите пияни сиви мишки!

Подпръцкваш ли лелче?

kakvo nedurazumenie e tozi funki?zna4i vseki e vip v bg ha ha uraaa

za6to vzemate za vip sve 6to hodi po sveto a toa pa funki??? Kakvo nedorazumenie vip ha ha Zna4i vseki moje da bude Vip ura!

Фънки изобщо не беше пиян. А Марияна много добре го каза на Бони. Имах добро мнение за Бони, но не съм я гледала в сървайвър. Явно си е голяма интригантка.

'Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита' - Писано е от Ботев за България. Не се е променило твърде от тогава.

м.п е една от малкото, които говорят смислено и умно,а бонка се мъчи да се прави много народна ама не се получава.мнооого е прозпачна с ограничени умствени възмоzности.

Фънки е толкова противна 'МУТРА',че незная изобщо защо са го поканили това гнусно животно!ДА РАЗБИЕ СВОЯТА МУТРА,КОЯТО И БЕЗ ТОВА Е ОТВРАТИТЕЛНА!НЕ МОЖЕ ДА СТЪПИ НА МАЛКИЯ ПРЪСТ НА ВЛАДИМИР-ТЪП И НЕДОДЯЛАН ГРУБИЯНИН!

М. ПОПОВА , МАЙ СИ ИЗПЯ ПЕСЕНТА!

Бони може и да е циганка, но има достойнство, а Марияна е една долна интригантка!

Фънки е най-сериозния пич. Владко е млад тинейджър, две различни поколения две различни бази.нека има и малце кютек.

Разочарована съм много от Марияна Попова, тази жена е толкова зла , не се съобразява с пушенето, а иска от Влади да не пърди. Първо да оправи поведението си при пушенето и след това да държи сметка на Владимир-не го оправдавам, но за да искаш нещо от друг човек, то ти трябва да си изряден! Що се отнася до Фънки-той е добър човек, но се влияе от Марияна и Иван Ласкин-ТОВА Е!

НЕ МИ Е ЯСНО КАКВИ ВИПОВЕ СА ВСИЧКИ -ОСОБЕНО ОТКАЧАЛКИТЕ МАЙКА И СИН ИЗПРАЩЯЛНИЦИ-ДЛЪЖНИ СМЕ ДА ИМ ТЪРПИМ ПОМИЯТА...БЕЛИ КНИЖКИ-ТА ТЕСА СИ ЗА ЖЪЛТИ КНИЖКИ И БЯЛ СВЯТ ДА НЕ ВИДЯТ -ГАТИ НАХАЛНАТА ЖЕНА ДА ЗАБРЕМЕНЕЕ ОТ СТЕФАН ДАНАИЛОВ-ТОЙ НАДАЛИ Е ЗНАЕЛ ЧЕ КРОИ ТАКИВА ПЛАНОВЕ? А СЕГА ТОВА ИДИОТЧЕ КОЕТО НИЩО ЧЕ НОСИ ГЕНИТЕ НА БАЩА СИ НЯМА НИЩО ОБЩО С НЕГО-ИЗЦЯЛО Е МАЙКА СИ-ОТКАЧАЛКА.ДА ХВАЩАТ ГОРАТА И ДВАМАТА ИЛИ В ЩАТИТЕ АМА ДА НЕ СЕ ОКАЖЕ ЧЕ ОТТАМ СА ГИ РИТНАЛИ ИЕТО ГИ ТУК ВИПОВЕ-БЕЗ ПУКНАТ ЛЕВ....ДА ВЗЕМА ДА СЕ КАНДИДАТИРАМ ЗА СЛЕДВАЩИЯ СЕЗОН АЗ ПОНЕ НЕ СЕ ИЗРАЗВАМ-СРАМ И ПОЗОР ДА ИМ ГЛЕДАМЕ ПРОСТОТИЯТА! ПРАВА Е МАРИЯ ДАНАИЛОВА ЧЕ НЕ ГО ПРИЕМА -МАЙКА МУ МОЖЕ И С ЛАЖИЦА ДА ГО Е СЪБИРАЛА....САМО ДА КАЖЕ ЧЕ Е НЕГОВ СИН

Не знаех,че има хора длъжни да гледат тази мизерия,но ако е така въпроса ми е как са те задължили,защото това предаване може да нанесе непоправими щети на един интелигентен човек в развитие,въпреки че четейки по-нататък поста ти,ти определено не даваш индикации за такъв..

ТОЗИ ВЛАДИ МНОГО СИМПАТИЧЕН ИЗГЛЕЖДА БЕЗ ТАЗИ УЖАСЯВАЩА БРАДА И КОСА! ЕВАЛАТА НА СТИЛИСТА!

Евала на баща му за това, как изглежда. Но това, което е развалила майката се страшно! Влачичила го е от мъж на мъж, докато се получи напълно неорентирано нещо. Язък за Стефан Данаилов, да го изиграе точно тая, да го ползва за баща на детето си и после да го обезобрази като характер и мислене с имигрантското й влачене да слугува по чужди краища. Е, откакто, тия, на които е мила чиниите, ни направиха тяхна територия и ние си станахме чужденци и "имигранти" в собствената си страна, тая може да прави същото и у нас - да се чуди как да изкара някой лев чрез безличието си.

И аз, и като гледам тук писанията-нищо не съм загубила.

влади е неприятен като поведение, НО момчето е болно, затова е влязъл с майка си, за да има кой да го наблюдава и успокоява. това, че останалите се държат агресивно и неадекватно е по-голям проблем. ако всеки си пие редовно хопчетата, ще цари мир и любов. /дано нямат ограничения в ползването на хигиенни материали/

Особено ме вбеси заключението на Мариянка, ЧЕ Ламбо ОБЕЗАТЕЛНО ЩЕ СЕ РАЗКАРА СЛЕД НЯКОЛКО ДЕНА. тОВА ПОКАЗВА , ЧЕ ТЯ ИМА НЯКАКВИ ПО-ОСОБЕНИ ОТНОШЕНИЯ С ПРОДУЦЕНТИТЕ И ЕДВА ЛИ НЕ ОТ НЕЯ ЗАВИСИ КОЙ ЩЕ СИ ХОДИ И КОЙ НЕ.

Много е неприятен този Фънки . Какъвто и да е Владо ,въпреки ,че момчето си има проблем не може Фънки да обижда с такива епитети .А отгоре на това Мариана го подкрепя . и се оказа доста голяма клюкарка . Не я познавам но тука се видя на живо .

nai nepriatni i murliavi sa mariana i funki...da si odat...

Гадна е тази Марияна - самочувсвие без покритие........ Злобарка!!!

Стефан Данаилов е достоен човек и сме сигурни, че утре при Кеворкян ще им даде да се разберат. Има прекрасно момче, което за съжаление има пропуски във възпитанието, но иначе е толкова сладък и първичен, нищо общо с Марияна, лукавата Бони, злобния Юлиян и т.н. Данаилов е баща и няма да позволи да се подиграват с неговата кръв , никой истински родител не би го позволил. Мария също е добър човек от това, което сме чели за нея и тя трябва да помогне на Стефан да упражни родителските си права. А и не забравяйте, че Влади е бил прострелян в главата на 12 години, това също може да отключва понякога необяснимите му действия.

Не съм фен на този формат, но снощи подаднах на едни спор в къщата на "ВИП" персоните - 15 мин.спориха как трябва да се "пърди" направо УЖАС! Явно няма друго за какво да си говорят, или просто това им е нивото. Всички са пълни откачалки.

ами има толкова хубави филми за гледане,интересни книги за четене,че дори и есента е прекрасна,за да си губите времето с тези VIP интриганти и алчни хора

чудесно казано

Не съм фен на предаването , но успях да забележа, че Мариана Попова е мърлява , мързелива интригантка. Съжалявам, имах друга представа за нея.

мърлява и мързелива, защото и тя е циганка. Не виждате ли?

и аз мислех ,че е само играчката на гоце ,а тя се оказа долна интригантка абе соцялистка отвсякъде :д

Мариянче, хич не ти трябваше да влизаш, направо си изяде хляба и събуди неприязънта на хората, много си зле, с всичко си дразнеща, с високото самочувствие - без покритие, с гадното ти пушене и със съшкащото говорене, което в повече случаи не се разбира, ааа и с алчността, която прозира от теб .....

Прекрасна характеристика сте и направили! Напълно споделям!

Подкрепям! "Личностите" се проличават какви са точно в такава обстановка. Мариянка е типичен пример на зависима от никотина....нетолерантна,мрънкаща особа, която не може да види себе си и осъзнае, че с нищо не е по-различна от Влади. Не е важно от кой отвор на тялото се изхвърлят отрови, важното е, че не се съобразява със желанието на околните, защото с действията си прави други хора пасивни пушачи и им причинява зло. А самата тя на какво смърди, не искам и да си представям. ВИПОВЕ...УЖАС!

тая Мариана голяма надувка и превземка! предполагам че ако излезе на номинация и ще издуха супата :))

Ами тоя тумбак пък за какъв се мисли ??

Тоя прост тъмбак за какъвто си иска да се мисли, докато си е една ТОРБА С ЛАЙНА! Фъфлещото му мърморене мога да оправя от раз- мачкам му гнусната дебела муцуна, и ще спре да фъфли, изобщо.. пфу да е*ба боклука торбест...

Бе я кажете, ФЪнки мандахерца ли вече Къци или още се дебнат?

Няма по-неприятна личност в къщата от Марияна Попова. Тази жена е изключително злобна, двулична, интригантка и злопаметна. Мърда и половина. Бони има много повече предимства от останалите, които "парадират" да са по-образовани от нея. Трябва да се обясни и на Златка значението на думата "ерудиран"...Според нея всеки в къщата е...

VIP, майката ... Някой ни прави на по-големи маймуни, отколкото сме ... Защо?

защото имат нужда хората да им показват - щом вип им са такива значи всички са отрепки в обществото

ФЪНКИ ДА ХОДИ НА КУ-КУ ДОКТОР!

Въпрос на време беше фънки да си покаже грубия,арогантен ,циничен език.Ако Влади беше в добри отношения с баща си,всички щяха да се отнасят по различен начин.ЛИЦЕМЕРИ!Добро е момчето,какъвто и проблем да има.А другите са злобни!ТЕ не могат да го разберат.Не той тях.Техен е проблемът.

Подкрепям това мнение, с уговорката, че не гледам предаването, с изключение на първата седмица. Наистина не виждам защо за един човек НАД другите, трябва да се внушава, че има проблем! Фънки е проблем сам на себе си и на жена си. То и "звездата" Дичо наричаше жени вътре свине! Нека се видят, жалко е че подкрепящите ги, са същите като тях. Владо е различен!!!

"Ако беше в добри отношения с баща си" може би щеше да има и адекватно отношение към заобикалящия го свят. Майка му със злоба и простотия е успяла да създаде един инфантил! Жалко!

Влади е изключително дразнещ вече, много е объркан, проповядва неща, за които няма никаква обосновка и когато му зададат въпрос относно това той става агресивен и нападателен. Създава впечатлението, че е много глезен и всичко винаги е ставало на неговото, което пък е много голям минус за Ирен...

Влади не е виновен-той иска контакт с баща си,но баща му е'мъж без топки'-без извинение,не очаквах толкова добър актъор да бъде толкова глупав и да пренебрегне собствената си кръв,а да отгледа чуждото!Няма лошо,че се е грижил за сина на съпругата си през целия си живот,но за отножението му към Владимир няма прошка и ГОСПОД няма д аму я даде ,ако не се вразуми!А жена му е любезна за пред хората,но тя добре си знае интереса и само говори,че няма нищо против Владимир-приказки,но душата не е толкова чиста след като Данаилов пренебрегва сина си-не вярвам да е безучастна в това!Не се отнасяйте така грозно с Владимир-той е умен и сърцат и по своему изразява възмущението си от лицемерите-за нещастие БАЩА МУ СТЕФАН ДАНАИЛОВ Е ЕДИН ОТ ТЯХ-толкова низко падна този човек,а БОГ го е дарил с прекрасен син!НИКОГА ПОВЕЧЕ НЕ БИХ ИЗГЛЕДАЛА И ЕДИН ЕПИЗОД СЪС СТЕФАН ДАНАИЛОВ-Опротивя ми и като мъж ,и като актъор!

Ако не се карат,бият и полудяват няма да има шоу,който го дразни има дистанционно

Голямо леке се извъди тоя Влади, абсолютен изтърсак! Нито учил, ни работил, дай му да се заяжда и спори с някои

Момченцето си има проблем, иначе май е добронамерен.Говори едно и също без никакъв смисъл.Душата, сърцето, добротата...Нещо бушува в него и го изважда по най-неподходящ начин пред хората.

Неподходящ начин за тези, за които е неподходящо. За които е подходящо, е по всеки начин и момент подходящо.

Ама подви опашка Гурото, като му се скара Фънки.Искам да си купя "Бялата снижка" за аристократите в която пише, че може да се пърди.Много е зле тази женица.Пускала си пръцкото "по тарлъци"...хаха а, как ли го докарва на миризма?Може би на аристократите като нея миризмичката е "Шанел 5".

Ха-ха-ха

Сигурно не ви се е случвало и на вас..Те го изкараха че непрекъснато пръцка и "осмърдява" въздуха им а не си задават въпроса чия миризма- като ги гледам какви са мърляви-надделява в къщата..Намерили на кого да се репчат пък и като ги гледам наистна си повярвали че са "вип"без дори да знаят от къде произлиза това наиленование..

Много е изкукала милата, наистина! Как изобщо може да позволи това поведение на сина си, който не е възпитала изобщо. Бяга от отговорност заявявайки, че няма да се меси защото не била участвала в дадената ситуация...А това за пърденето и бялата книга дето го позволява просто изби рибата! Няма такъв смях! Резил и позор е голям тази т.нар.културтрегерка!!!

то и двете са си циганки и двете имат сини венци. Циганска работа. Нищо чудно, че така правят.

Мариана Попова е много, много неприятна жена!

Agree

+1. А самочувствие до небето! Такава интригантка и клюкарка е, че не мога да повярвам. Пълно разочарование!