Мариана Попова напусна ”VIP Brother”

Къци и Златка се спасиха от поредните елиминации в шоуто. Най-малко от гласовете на публиката тази седмица получи певицата Мариана Попова.

Обратно в новината

Коментари - Мариана Попова напусна ”VIP Brother” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

намирам шоуто за бездарно нагласено. Вътре все още са хора, които дори няма с какво да запомним. не ми казвайте, че безличната и лигава Никол е интересна някому. Вероятно е интересна само за майка си и за някой, чиито чаршафи топли. Или двете хомосексуални създания, очевидно объркани, изкуствено приповдигнати и опитващи се да се приспособят към иначе така чужда тям среда. Камелия е просто трогателна в незабележимостта си, а Люси не е нищо повече от "скандална" л....а, за характерна песен или шеметна кариера никой няма да се сети. Отвратителния Фънки, който едва ли има жена, която би го избрала се въргаля в собствените си слабоумни и вулгарни словосъчетания, показва какво е да си дебел, противен икомплексиран от осъзнаването на тези си недостатъци. Нито е чак толкова голям музикант, нито е продуцент - всички знаем, че всъщност СМЕ е собственост на Денис Ризов, креатив е Амебата, а дебелият е само фигурант. И върха на целия този апотеоз на глупостта и безделието - Златка, която сякаш е расла в джунгла. Груба, невъзпитана, ограничена, неграмотна, вулгарна, евтино предлагаща се и същевременно негодуваща срещу възприемането й от околните като евтина, празноглава, арогантна, изумително първична и посредствена жена. Била на 25, а аз мислех, че е над 35, честно. Очевидно живота я е подхвърлял от един креват на друг, но тя и друго едва ли умее да върши. Гледам, скъпи приятели и недоумявам как живеем в държава с такива "Випове" и какво ли чака децата ни, щом Златка е окичена с подобно определение....

На стената виси портрет на отдавна забравен президент. Мариана е с порасналото детенце.......и така...

Най-накрая някой да се сети! Близнаците наистина са такива - изглеждат лицемерни, а всъщност са двойнствени по природа, не им е лесно.:))) Има хубав глас и е смела, макар да пресоли манджата като "богиня", но поне се извини. Нека са живи и здрави цялото семейство!

Къци ви предлага лошо подготвената програма (за която е отделил много време и старание предварително) "Аз печеля, аз губя". Въпреки усилията му е противно жалък. Той трябваше да си тръгне. Или позлатената от Патрашкова.

Явно хората, които пишат тук не са ходили много по клубовете в София. Допреди 3-4 г. все още се появяваше. Пее страхотно!!! Много е добра! ТЯ И БЕЛОСЛАВА - само те в BG!!! А в къщата останаха хора, които си правят дребни сметки! Надявам се да спечели или Орлин, или Люси.

И какво пееше? Нейни песни или....Имитатори много. Това не я прави певица. А за звезда да не говорим. Колко диска е продала? Двете с Белослава има ли 1000 диска да са продали. Пеела по кръчмите....голем праз.

За Гоцевица ли иде реч?

Стига с глупости, да са живи и здрави и много любов за двамата с мъжа й. Тя много загуби от участието си в BB, дано поне парите, които ще вземе да си струват. Дразнеше с присъствието си, но имайте предвид че всичко е едно шоу, и продуцентите ни показват "избирателно" кадри, за да раздуват една или друга тези, с цел да гласуваме "за" или "против". Трябва да се генерира негативен или позитивен вот и това е. Няма как. Предполагам че Марияна нито е по - добра, нито по - лоша от другите. Гледайте шоуто, ядосвайте се, мразете, ревете, псувайте ако щете, но и ГЛАСУВАЙТЕ :) Това се иска от нас.

Браво за избора на М.Попова за капитанките на отборите. Интересни и забавни бяха "уроците" за звездите Злати и Къци.Но и големият брат как изпрати "съдбата" Юлиян като клиент,за да се погаврят за пореден път.Е,ще изтикат докрая набедените финалисти Багата,Златка,Люси и разбира се циничния дебел рокаджия Фънки.На Марияна-Щастие,здраве и любов.

Чудя ви се защо го гледате това предаване и толкова го преживявате. Със сигурност никой стойностен човек не би участвал в него. Как сте сигурни, че публиката решава чрез SMS-ите, а не режисьорът с цел да се пускат още повече SMS-и?

каци е един гол охлиов нищо по вече

че фъфли така е, че е злобничка също, но има глас и характер..не е някакъв плужек. наи ме дразни че е като комин и пали цигарките една от друга..горкото и детенце! но ако тря да я сравнява с двете лицемерни геиши-по добре да бяха изгонили тях. едната е известна с това че спи с другата..и незнаино защо за тях се гласува по отделно. продуцента доста некоректдавам дава предимство защото си помагат и играят заедно а останалите са всеки за себе си.

какви качества трябва да има победителят?Или си гласува по симпатия?Какво значи ВИП?Някой,който да служи за пример ,или просто е харесван от много хора?Мариана не беше такава личност.Златка е по-интересна с невежеството си,отколкото Мариана с претенциозността си-според мене.Така че-кой ще победи е като лотария-хората ще гласуват по своите критерии,като приемем,естествено,че всичко е честно и тези,които плоот зо шоуто ,не са предрешили всичко.

Изключително неприятна като човек, въпреки номерата си от селски вечеринки, посредствена певица, която пее даже фалшиво, /последната вечер го доказа/, пускаща слухове, за да си оправя реномето, с уличен език и просташко възпитание, мърлява като жена, способна само за пушене и пиене. Но по правило такива се женят за добри мъже. Горкият...

Поздравявам Мариана за смелоста и готовноста да се изправи срещу "големите мъжкари-интриганти"в къщата:Да се извини на хората ,които в изблик на гняв и емоции е обидила:Поздравявам я заради смелият и точен избор на двете влюбени Люси и Ками за капитани на отборите в поредните игри.Дано е искренна,че вече е вън от къщата и пожелавам много щастливи дни с любимите Ханес и малката дъщеричка.

То вече не се издържа вътре от "вип"-ове, "вип"-ки и "пат"-ки. Хвала на таквъзи телевизия, която заради единя келепир вменява на народа, че точно такива и така изглеждат нео-важните персони! Г-жа Попова наверно вътрешно съжалява горко, че се е съгласила да жертва имиджа и таланта си за такава простащина, та затова излизането й се стори направо като освобождение. Браво на нея, да си гледа кариерата и личния живот и никога повече да не го подлага под светлината на прожекторите в държава, където нездравото любопитство е издигнато в национален култ! Честито, "Горчиво" и напред!

Уфца

Пише се УФСЪ

В грешка си, пише се УФСЪ!

Аз харесвам Къци,защото е по детски добър и наивен и това ми допада.През неговите очи всичко изглежда по друг начин.Повръща ми се от Златки, Фънкита,и др подобни индивиди.

представям си колко си невзрачна и комплексирана

По какво се познава комплексираният човек - по агресията, нападките, злобата, заяжданията, подигравките, истерията /начин на избиване на комплексите/. Докато този, който е добре в кожата си, е точно обратното - спокоен, възпитан, умерен, знае си цената и не се нуждае да се доказва пред никого, за да му отвръща със същото. На дразнителите се отвръща с безразличие, а не с махленски спор. Мисля, че е ясно кои са комплексарите вътре.

"по детски добър и наивен ' - и това казваш за човек на 50 години? Този гном е пълен инфантил. Защо сте толкова заблудени и защитавате това дребно досадно човече? Това, че си кротува не значи, че е интелигентен. Просто е търпелив и страхлив и си плете кошницата - най-малко отново да е водещ, което е основната му цел. По досаден, по лицемерен, егоистичен, своенравен и с огромна самачувствие човек няма. А за хумора и смешките му да не говорим.Връх.

Защо да е лицемер? Каза си го на лайфа човекът, че иска да спечели и за какво мисли да употреби парите. Вътре споделя на глас същото /напр. с Надежда, Люси и др./ А останалите за какво са дошли, те сигурно не се спотайват. Я виж колко са изнервени вече. Златка даже и на бой налита. Голям срам!

Хубаво е да се види отстрани и да си направи изводите, защото не е това за което се представя, а е злобна, завистлива, интригантка, а най-важното, не е добра певица за каквато се мисли. Да си вземе Ханчо и да се успокои. Хората я видяха, колко пари струва.

Мариана беше единствената смела жена и човек, който се опълчи на простаците юлиан фънки и златка

Абсолютно вярно!

Абе хейтъри, той сигурно и Орлин Горанов никакъв певец не е според вас а?

Не бъркай нещата, като нищо не разбираш !

Тази на Орлин Горанов може само да му прави.....вятър! Коя песен е изпяла, че не си спомням...

Голямо самочувствие,сама казва каква голяма певица е...що за нахалство сама да го налага..Мястото й беше вън от къщата.Никакъв вип не е!!!

и така мисля за близнаците,ужас

Тази дали ще прочете какво мислят хората за нея,,Била откровена,,ужас

Има глас? Има да - фъфли и става да пее в някоя квартална дупка.

Чудесно! Тази жена защо не отиде на логопед?

Ами Любен Дилов може да й посочи някой.

Даааа!

лицемеееррррррр....... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

пълно е с лицемери навсякъде, но жената е по-умна от Златка,Камелия,Багата от които не можеш да чуеш една свястна приказка.Дано накрая останат Орлин и Никол или Люси.

Снимката е върха - "Отнесени от вихъра"

Адски неприятна и нечистоплътна личност ! И като певица е същата. Кой каза, че е ВИП !? Не искам да я пзнавам, гнусно ми е...

Ми недей бе тъпак!

щом казваш - няма, помогна ми

Отвори си очите и най-вече ушите, и тогава си показвай "културата"

Отдавна трябваше да е вън.Загуби доста от блясъка си в този"ВИП".капан за лакоми наивници..

ТОВА ,ЧЕ МАРИАНА НАПУСНА НЕ МЕ ИЗНЕНАДА ЗАЩОТО СЕ ЗНАЕШЕ ПРЕДВАРИТЕЛНО. ЦЯЛ ДЕН ГО ПИШЕШЕ В САЙТОВЕТЕ. ГОЛЯМА РЕКЛАМА И НАПРАВИХА НА ПЕВИЦАТА С ЕДНА ПЕСЕН.

Мариана беше пред нервен срив,че я изгониха. Въпреки агитирането и,че иска да напусне къщата, което беше постановка от нейна страна, Мариана се имаше за сигурен победител. Тази жена си вярва, че е любимка на хората.Как само изтереся и в злобата си излъчи за капитан най-стойностния играч Люси и респективно Камелия.Колко злоба и мъст има в тази черна грозна жена.Горкият Ханес ?!

Сигурно защото Златка е по-стойностна та остана. Всичко върви по сценарий. Публиката не играе никаква роля. А защо да не бъдат назовани двете приятелки, само другите ли ще бъдат тревожени и притеснявани? Те да не са миропомазани.

този Ханес толкова ли е изпаднал !?

Да бе Люси изобщо не е лицемерка и не се прикрива заради играта и победата.Мариана беше открита и си казваше директно каквото мисли за разлика от другите малки душици... Тези шушумиги Люси и Камелия време им беше да отидат на елиминации

маряна е от хората ,които прятно ме изненадаха в кастата. похвална е прямотата и, и това че винаги говори истината открито в очите на хората. изклучително не одобрявам просташкото подигравателно поведение на агитката сресту каци. не им прилича нито на вазрастта нито уж на нивото такива тиинежраски номера. а се тупат в гардите за мадри и успели хора,даже и в европесики план . боя какви зваеди си имаме в балгаря!!ял ми е за каци, може и да е странен за тях но поне не ги правокира, а и всеки си има право да си живее както намира за наи-добре. браво на маряна, че се усмели да им го каже в очите, а не като като повечето да клукари зад гарбовете, което между впрочем си е типична балаг.страна, за саяление!!!! пожелавам и много стастливи мигове с неиня годеник и с прекрасната им дастеричка. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ех най - сетне си тръгна.

Кога ще бъде изгонен гадният рус гном Къци? Пълен нещастник!!!!

Ако го махнат в къщата ще настане скука. Трябва да има дразнител.

Ами обичат си го хората и затова ше стои още дълго!