Тризначките влизат във ”VIP Brother”

Шумните сестри Вяра, Надежда и Любов, спечелили третия сезон на "Big Brother", ще изненадат VIP звездите в къщата с присъствието си, стана ясно в "Здравей, България".

Обратно в новината

Коментари - Тризначките влизат във ”VIP Brother” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кефя се на Гошо СФ. И в друг форум го видях. Младитееее, къде ви отиде чувството за хумор. Нямате ли, що ли... Само СФ трябваше да ви говори нещо. Явно сте от Перник.

Много умно, няма що! Явно си изкуфяла, та да намесваш Перник в темата.

Бате Бойко е прав - "Такъв ни е материала". Да бяха само тризначките такива, а ми то в безбройните чалготеките с лопата да ги ринеш.

ЗАЩО?????????????

В България е така - влизаш в биг брадър и после ставаш вип и съответно те канят във вип брадър. Простотията е характерна за нашата малка държавица. Много жалко. Хубава страна, но населявана от племе.

И кое им е ВИП на тези слабограмотни момичета?

Супер идея!То нивото и поведението на виповете в къщата е като на тризначките.(на моменти и по зле).Интелекта и знанията на Юлиян не са му помогнали да владее емоциите и агресията:Марияна също ни смая с цветист език надминаващ този на тризначките.Злати също е" достоен съперник" на Вяра,Надежда и Любов по знания и агресия.Тези тризначки са си огледален образ на много от нарочените български випове(чалгарки,миски,артисти,спортисти и т.н)Очакват ни весели и тъжни случки от живота на Виповете в къщата на Големия Брат.

Тъпа, по-тъпа, най-тъпа = тризначките. Това шоу не го гледам и се оказва, че имало защо.

малееее , тея диви селяндурки пак ли ще гигледаме *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Очаквам титаничен сблъсък между интелекта на Златка и тризначките. Дано направят подходящо състезание (напр. по математика за 1 клас), че да се посмеем от сърце!

Тъпотияяяяяяяяяяяяяяяяяяя

Това стана ПРОСТОТИЯ БРАДЪР!!!!!!!!

ужааааааааааааааааас

Тия са екстра-супер-хипер-мега-гига простакеси !Липсва им само ония селяндур пацата.....и другия "От икебана дървесата ги боли",струващ м/у 30 000-100 000 лв.,ама се обидил че му давали само 15 000 лв !Ама да заповядат в къщата та дано съвсем се срине рейтинга на тая тъпотия !

До сега гледах, но сега вече няма да гледам

Предаването ще стане още по-оникално. Учаквам го с огромен интерез!

Уникално, бе тъпак!

Да те вкарат и тебе вътре. Бая грешки в две изречения. Слаб 2!

Господинът е подходил с ирония. В трети клас няма как да направиш разликата! :)

Ако тези три момичета, поделили си един мозък влязат, то всички останали трябва да излязат веднага!

Големият брат - ей-й-й, гадюха такава, защо искаш да строшиш нервите на съквартирантите, бе?! Пък и нашите. И гигантско чувство за хумор да притежаваш - тези тричките приматки трудно, ама, много трудно се издържат ... а като имам пред вид, че ще са и с мисия ... стой, та гледай какво меле ще настъпи

E,щом и тия моми са т.н."VIP",трябва да влязат.Няма как!

глупост,по-голяма глупост,най-голяма глупост,биг брадър,вип брадър.

Това са типични кокошки. Сега ще вземат да кудкудякат!

Прекаляват, защо не влезнат и Христина и Здравко?

щото ще го спечелят *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Е, Христина и Здравко! Явно, искаш да повърна! :)) По- добре ВИП кокошчиците! :))) Отсега почвам да се забавлявам от мисълта какви "бисери"ще бълнат с влизането си! Ще трябва да си направя речник с техните думи, повечето, от които ще си останат непреведени, разбира се! :)) ОЩЕ ПОМНЯ КАК, КОГАТО ДЕТЕТО МИ ГИ ЧУ, МЕ ПОПИТА НА КАКЪВ ЕЗИК ГОВОРЯТ, т.е. изобщо не можа да разпознае, че говорят на родния му език!:))))

На това ли отдава внимание българинът?Жалко,че има хора които се занимават с такива първични неща.

Дека са ти пръстьенитье, ма? Т'ва баца, ма. Сички искат да са като нашите причьески - на стълби.

Е, след тях и Сашка Васева да вкарат, че да си гледаме само FOX CRIME!

Супер :) Поне ще се посмеем малко, че то сега само сълзи и сополи. Тризначетата са сътворили толова 'култови' реплики от сорта на 'бедна ти е фантастиката', 'дека са ти пръстените'...Чакам с интерес новите простотии

Мдааам... Има колективен разум, ама има ли колективна тъпота...?

Накрая ще влезат Здравко и Христина и ще вземат наградата.

Точно те трябва да са вътре! Простакеси в просташко предаване.....

Тупарев да не се побърка? Или хората ти се побъркаха! Какви са тези близначки? Ти явно или не можеш нищо да измислиш или целиш, пълно самоубийство.

Не се ли досещате , че Фройд е прав ? Нещо подсъзнателно винаги е свързано с размножителния процес на организаторите ! В случая сигурно им се иска четворка ! Няма какво друго да е ! Питали радио Ереван как се влиза във ВИТИЗ, а то отговорило , че на сексуални въпроси не отговаря !

Те са VIP , точно колкото и наглеца-сървайвър Мартинов! Доно си получи заслуженото довечера! А тия "VIP-ве", които са вътре, освен простащина, подмолност, злословене нищо не демострираха! Типично по български!

Че не са ВИП-ове не са, но Ники поне показва характер и имаше куража да не остава длъжен на самозабралилата се циганка Бонка,която се беше нагло и подло развихрила да реди играта, а останалите "толерантно"/ха,ха/ се ослушваха.

Голям характер ли - по-скоро голям заядливец, но все пак на второ място по злобарство след досадника Юлиан. Не са приятна компания.

Други са тия дето редят играта вътре, не беше Бонка. Не си проницателен, а май и ти страдаш от същото като този, дето го защитаваш.

Митьо Пищова се хвали с "питон"

Не ги гледам. Но четейки такива новини става ясно, че се търси рейтинг, който нямат и няма да постигнат.

Това не е ли "VIP" ? Какво ще правят тези там? Може би и те са VIP

Извиняавай, но грешиш! Те са изобщо без гънки!

Изглежда, че целта е кочината да се напълни с максимален брой КУХИ ЛЕЙКИ! Ура!

Уви, ще трябва да те разочаровам. За да имаш поне една гънка ти трябва мозък, а то вътре куууухо, куууухо..........

Ъъъ!?

Щом на такива простачки се отделя толкоз внимание, да не се чудим що сума ти народ пътуват до София и оттам до терминалите на летището.

Е какво им е VIP на тези кифли. Съвсем изпростяхте. Май рейтинга ви съвсем пропадна!

Ако тия тричките са Випаджийките на България (със сборен коефициент за интелигентност, клонящ към минус безкрайност), то май става ясен отговорът на въпроса "защо ли наистина сме на тоя хал...?!"

напълно подкрепям- без тях турлю гювеча в къщата няма да е на ниво.

Хайде хаирлия да е! Пък дано точно "тризначките" да вдигнат нивото, че да заприлича поне малко на "ВИП" ... Те определено му липсваха ... Щото иначе то си прилича на най-обикновен "БИГ" ... Шегувам се, на нищо не прилича.

Аааа откога я чакам тази новина! Тъпотията във VIP-a ще достигне нови висоти. Ще пусна по 33 SMS за всяка една от тях, само и само да останат.

върха на простотията,---виповете на БГ

Ужас.Един Айнщайн в къщата и сега още 3,няма ли да ни дойдат в повече.

Ужас

поредната простотя,вкаражте и митжо пистова за да е пален цирка. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.