Юлиян Константинов напусна ”VIP Brother”

След сериозна битка между тримата номинирани за изгонване във "VIP Brother" - Златка, Никол и Юлиян, от къщата си тръгна певецът. На излизане той завеща медальона си на Люси, защото "тя е човек, който знае какво ще прави с него".

Обратно в новината

Коментари - Юлиян Константинов напусна ”VIP Brother” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хората видяха какъв мръсен характер има този измислен певец Юлиан.Злобата му се появи пред всички които наблюдаваха това шоу.

Доволна съм че въпросния господин е вън. Заядлив, самовлюбен и смешен в опитите си да унижава. Дори да пееше като Бочели, с това поведение и злоба в очите може да послужи единствено за Хелоуинска тиква - декор на някоя сцена.

Защо ли се гневи,черви и заяжда с Къци големият мъжкар и велик оперен певец Юлко?Получи добър хонорар за поредният си провал.Ама зависта и злобата са замъглили интелигентния му ум и дори на сцената изгоненият,потен и зачервен Юлиян продължаваше да ръси обиди,закани и лъжи.Ако има мъжка чест и достойнство поне пред себе си трябва да признае .че позволи да го победят мишки като Къци и Орлин и хитруши като Марияна,Люси и Камелия.

не защитавам Къци, но Юлиян не може да обижда публично така грубо който и да било.Естественно, че всичко е нагласено - за чалгата има много повече SMS-и.Какво викане беше снощи от миските - жалка картинка.

Абе хора, какво ревете - горкия Къци, добрия Къци? Слепи ли сте? Това русо недоразумение е ужасно досадно, егоистично и гадно чавече. Носи носии в куфара си, които подарява, свири на дудуци, поръчва си храна в огромни количества, която той харесва, прави си палатки да спи, досажда с приказки и повтаря, като слабоумен едно и също нещо. Не се ли замисляте, защо всички му се подиграват и изкарва извън релси почти всички.А не го ли виждате, как трепери, когато е номиниран. Отвратителен човек. Не си ли спомняте, като въртеше колелото, как го подиграваха.Той е уникален дразнител.

Разбира се, че ще изгонят най-читавия, най-интелигентния и най-доказалия се не само у нас, но и в чужбина, а ще оставят една хлапачка, каквато е Никол и едно нещастно момиче, което е влязло с мисълта поне малко да лъсне имиджа си. Златка е добро момиче, но за съжаление както много млади българки катастрофално неграмотна. само доброта и искреност не може да направи някой приемлив в обществото. Жалко за Юлиян, но пък се надявам скоро да го гледаме на сцената на Софийската опера. Пожелавам му здраве и късмет!

Кое точно е "логично"? Двойният стандарт ли? Оставят по-арогантния, гонят по-умния. Супер логика, няма що! Докога ще се отстъпва на простака? Довод някакъв? Нали точно това казвам и аз - хайде да сме простаци всички, за да ни е простено всичко.

Любимият ми момент е когато Юлиян беше вързан за Патрашкова и страхливо повтаряше "Кажи и ще се отвържем, само кажи и ше го направим..." :))) Тук си пролича какъв смелчага е. Чакаше от жената да се разбонтува.

Да. Ясно. българският народ харесва и предпочита дребното /във всеки смисъл на тази дума/ човече Къци пред големия/във всеки смисъл на тази дума/ Юлиян. И да не се чудим на резултатите от изборите и на хала ни като народ! Истинските хора в тази страна на неудачници нямат шанс! Да живее злобният гном Къци!!!!

какъв народ заклевам се? режисьора избира кой да изгони. всички гласуваха срещу златка, следващия пъг sms-ите ще бъдат още повече. на хората им е все едно дали ще излезе юлиан или никол. ама златка така печели и в живота - с гъ..а си и със здравето си

Резултатът снощи е такъв заради: 70 % защото вотът беше обърнат и от положетелен досега, за първи път беше отрицателен; 20 % заради недоразумението Маги Желязкова и 10 % заради Жени. Първата се изживява като красива жена, докато всички недоумяват КАК изобщо е възможно подобен екземпляр като нея някога да е бил мис??? Със сигурност още тогава титлата й е купена, а след това и всичките й напъни да е водеща в телевизиите също. За Жени - какво да кажем?!? В една нормална държава тя би била съдена и лишена от право да организира какъвто и да е конкурс, след нелепото и компрометиращо купуване на титла от човек, наречен от цял народ мис крокодил. Тоест две очевадно скромни умствено женици, които се надвикваха в студиото и дори не дадоха думата на другите, повлияха на онези - безмозъчните и пред екраните, които гласуваха за Златка. Даже не е учудващо, че нова тв кани хора, платили и прибрали пари от конкурси със смс, в едно предаване, в което "победителят" се решава именно със смс-и. Направете си изводите.

Ти мислиш ли, че това е верният резултат?! Всичко е нагласено или т.нар. сценарии! Така,че не се ''хабете''.

"Спасението" в България е да си прост! Златка беше в пъти по-арогантна от Юлиян към Къци и то многократно!Още повече, че може да й е баща по години. Но на нея това й е простено. Интелигентният Юлиян е мразен, това е ясно. Трябва да си прост, за да оцеляваш сред прости хора. В този смисъл - изгонването му е комплимент за него при такава среда и зрители!

Защо повечето хора са обявили Юлиан за злия човек, който тормози горкия Къци? Къци е тарикат, който умира да се прави на жертва за да трупа девиденти и да го съжаляват хората. Вярно, че понякога доста го бъзикаха Юлиян, Ники и Фънки, но той ги предизвиква с поведението си да се държат така с него. Цялото държание на Къци е едно представление! Жалко, че Юлиян Константинов напусна играта - той беше моят фаворит!

Къци никога не ми е бил симпатичен с тези негови тъпи предавания и тъпи шегички. Но сега разбрах, че Юлиян е не по-малко противен. "Голям мъж", който бие хората по улиците и си въобразява, че е някаква световна звезда. Световните звезди не седят в къщата на Биг..., а пеят по световните сцени и графиците им са запълнени с години напред. След като е такъв голям талант не ми е ясно какво прави тук и води някакви тъпи предавания? И да не ми излиза с номера, че е тук заради семейството си. Ал. Пендачанска също има семейство, при това е майка. Но пее по най-големите световни сцени.

А Златка , която също просташки обижда Къци - какво за нея ?

И сега какво стана?Големите мъжаги и велики стратези Ники и Юлиян са изгонени,а в къщата останаха мишоците Орлин,Къцко,мазния Фънки.Ооо разбира се заобиколени от чаровни мишанки и хитруша Люска с любимката си Ками.Много хитро Големият брат възложи мисията на мъжкаря Юлиян да се прави на плеймейт и той с удоволствие прие(нали не е като да се прави на прасе).

Какъвто и да е Юлиян - егоцентрик, арогантен, с високо самочувствие, пак е по-добре от една жалка, хленчеща и егоистична шушумига. Тъй, като в къщата всички мразят това русо гномче, очаквам съотборниците му в сряда да са умни и да му спретнат провал в състезанието и да бъде автоматично номиниран.Такова нещастно, посредствено, мрънкащо мъжленце малко жени биха изтърпели.

Koй втълпил на този простак ю лиан че е ВИП - отвратителен тип.По добре че го изгониха.

ТОВА Е БЪЛГАРСКАТА ФИЛОСОФИЯ-колкото си по-голям мухльо,по-посредствен,по-прост,повече съгласен с всички и за всичко,да нямаш собствено мнение,да не устояваш собствени позиции,си по-толериран,защото...си по-удовен,по-безопасен.

И аз го харесвам, всеки си има своите недостатъци. Изненадаващ факт е, че именно той излезе, но вероятно много хора са гласували с положителен вот и това обърна резултата. А снощи в студиото Желякова и Калканджиева не бяха наясно, че викайки не стават по-прави в измислените си доводи. Успех на Юлиян. Той сам каза - участието ми не е на всяка цена.

е сега вече съм повече от сигурен че всичко е нагласено. то не че не знаехме де! от ясно по-ясно е, че златка беше изгонената. но явно режисьора има някаква цел - да видим. то от седмица на седмица става все по-мразена и все по-болна

брутален комплексар и селяндур!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Какъв мъж е пъл тоз? Репчи се на къци... Да се изрепчи на багата или ники - тогава ок. Ама тоз- на умряло куче нож вади - комплексар и самовлюбен женчо...

юлиян е страхотен пич и всяка нормална жена би предпочела да бъде с мъж като него отколкото с оня нещастен плашипу...ник къцко.очевидно форума е пълен с изказвания на лилипути,които чакат колелото на късмета да им тресне някоя хубавица, защото такива като юлиян ги депресират и тотално сдухват оскъдната им ерекция. жалко че го няма-сега ще си гледате бате къцко и кака мариянка, която до дни ще го отбие.

Много хубаво ,че го изгониха.. това е един простак.. Къци е друг тип ,кои е той че ще го съди че нее мъж или е еди какъв ..просто има различни хора..това ,че той не го харесва не му дава право да го обижда.

Kalin

Смешни коментари.Къци който го познава и си е имал работа с него много добре знае че всичко казано по негов адрес е вярно.Юлиан се държа така като винаги се е държал.Мъжки и не цепи басмата на никой.никви преструвки никви тинтири минтири.Общо взето шоуто губи много след като го няма-останаха мижитурки дето се правят на това което не са.

Истински ме разсмя изненадата на Юлиян, че именно той е изгоненият. Това е човек, който не е свикнал да губи, а се озова в игра, в която не той определя правилата. За всяка игра трябва тактика, Юлияне, не ми разправяй, че не си искал да спечелиш. Стига артистизъм! Просто твоята тактика не успя. Приеми го по мъжки и стига с този Къци (харесван, нехаресван - той устоя на пуберските ти номерца, нали, а и е още вътре..). Много лицемерие в това шоу, ей!

Съгласна съм с мнението на Лазар, по-добре доказали се професионалисти с по-високо егои мъжкари като Юлиан, отколкото мижитурки с никаква кариера и страхливци като тоя смотяняк Къци. Жалко, че излезе, сега вече не ми се гледа заради тоя мухльо Къци.

Може да е много велик ,но за съжаление ние не го разбрахме.Ние видяхме един злобен, дребнав, заядлив,мижав човечец.Нищо велико и съществено и талантливо не видях в този "50 годишен ученик".

Докато "мъжкарите"в къщата на ББ предвождани от баш мъжкаря Юлиян се гаврят с Къци славно до финал ще стигне Люси и нейната нежна половинка Камелия.Умната журналистка Патрашкова вместо да посочи Люси и Камелия за водачи в играта ,тя отмъстително избра Марияна и Никол.Лошо е когато егото и балканският нрав надделяват над разума.Юлиян може да има талант,но също като Къци се държа в къщата като пионерче в пионерски лагер.

Учудвам се колко злобни и неграмотни хора пишат коментари.Само от няколко реплики може да се разбере,че Юлиан не е тенор,а бас.Впрочем поведението на Къци в къщата е много дразнещо-човек трябва да има мярка в стремежа си да покаже,че той е най,най,най......

По-дразнещо от това на Юлиян ли?

...по-по-най

Радвам се, че това самонадеяно леке излезе!

Ами много се радвам,че напусна!Такъв рафиниран простак,че не е истина!Комплексар!Много ми падна в очите,направо изпитах облекчение,когато си тръгна.Ако искате ми се смейте,но симпатизирах сто пъти повече на Къци,отколкото на този селяндур.

Юлиян Константинов напусна VIP Brother - добре че, го изгониха - злоба, жалко че толко много го харесвах - в "Аз обичам България"

Хора, има надежда.... Българина показа, че не е загубил чувството си за справедливост, и във времето на сбърканите ценности показа пътя на един "голям мъж" с дребна душичка. Заслужаваше си да се види на сцената пред Кънчев как се потеше и гънеше,но продължаваше да излива злоба и сипе закани. Жалък... много жалък. Ех Константинов..., набедиха те за умен, но питам се кой умен човек прави от жертвата си герой? Да не забравя, за сведение имам добра професия, прекрасно семейство и не завиждам на "великия бас" Константинов. Това е мнението на една майка, която учи сина си да бъде мъжкар, но и добър човек, защото за мен тези две неща са съвместими.

От снощи вече ВИП-брадър се превърна в гнусна железария от селски тип. Пълна с кухи лейки, кофи, кюнци и сапове за прави лопати. Ега ти и ВИП-а, ега ти и държавата!

Тоя е абсолютен нещастник, пълен гамен, неуважаващ различните от него. Ако бях в къщата на местото на Къци, такъв бой щях да му хвърля, пък нека ме гонят. И тоя ще ми се прави на мъж за подражание! Аман от нагли същества, с мутренски манталитет!

Обичам операта, но мисля, че големите български оперни певци са оценени и пеят на световните сцени. Те са с натоварена програма и нямат възможността и времето да участват в развлекателни телевизионни формати. Гледам понякога "Аз обичам България", но и там Юлиян е нападателен комплексар, който не приема, че и друг може да спечели. Къци не бил мъж, защото се храни по различен начин, не обижда, не напада, не клюкарства. Твърдението му - "Единственото, с което превъзхождам Златка е, че моята гръдна обиколка е по-голяма с около 10 см.... и е естествена", е вътрешната му самооценка, колко е посредствен.

Злобен, нетолерантен човек с голямо его. Подиграва Къци, но при обърнати роли, когото той е от страната на този, който е в неблагоприятна позиция за неговото его се обижда - двоен стандарт. Всички други могат да участват в някаква мисия, само той не. Голямо мъжество и пример за такова е да нападаш и то индиректно човек и да се опитваш да накърниш човешкото му достойнство и лични качества като заявяваш личната си необходимост да стъпиш на нечий гръб, за да изпъкнеш лично, а другия да не съумява да се оттърси, няма що. Предаването не било пансион та този или онзи да има изисквания и претенции, но вероятно не е и концерт по желание спрямо мисиите, въпреки че решението на всеки един поотделно да влязат в предаване с подобен формат е личен и по собствено желание, но е и в комбинация с възможните последици произтичащи от него.

Като чета постовете тук и разбирам защо държавата ни е на този хал. Явно предпочитате комплексирани нещастници вместо лидери, пък било то и с по-голямо его. Както е отбелязал един единствен човек тук в неговата професия това е задължително. Колкото до това дали е посредствен, ако беше такъв нямаше да пее на сцената на Миланската скала. В случай, че не знаете това не е сцената на която Къци върти колелото на късмета...

Първо трябва да си човек и после всичко останало. Представяте ли си Юлиян да има власт?! Ще ни подравни всички по своя калъп.

+10

Ако човек пее в Миланската скала, не би имал време и желание за участие в пошли програми. В кои оперни театри има ангажименти през този сезон? Пее в банята.

Лазар, това че е успял оперен певец, не му пречи да е пълен простак в отношението си с хората.И изобщо това че си успял в сферата на дейност , която си избрал, не те извинява,да си арогантен, невъзпитан и груб!

Слава богу, че има нормални хора като вас, Лазар! Наистина е много жалко, като чете човек толкова помия и простотии по форумите! Но за съжаление опростачването е масово и широката публика си пада по неудачници като Къци и разни чалгаджийки!

Защо, тук има само 22 поста - значи на фона на 8-милионна държава - по твоята логика трябва да е супер държава:)

Интересно кога пее в Миланската скала? Изключително неприятен човек, особено с тези хлътнали очи, които гледат много злорадо. Много съм доволна, че го изгониха!. Но учудващото е, че с изключение на Мариана и донякъде Орлин другите къде с удоволствие, къде със затрайване поощряваха неговите издевателсва. Колко низши забавления! И трябва да се забрани на участниците да стоят с очила, защото така се опитват да прикриват истинските си мисли и чувства.

след миланската скала, сцената на биг брадър с осран задник и с шут от зрителите.... добре ли е?

Ако не харесваш Юлиан, не означава, че хресваш Къци!!

"...затова държавата ни е на този хал" - именно заради подобни на Юлиян, които не зачитат и не уважават другите, различните, с една дума не са като него. Лидер не може да бъде един егоцентрик и заядливец, с грубовати обноски. Лидерът е обединител, а не разединител. Беше агресивен и създаваше напрежение в къщата, а и забавленията му досадни - това също е избиване на някакви комплекси. Да не е някакъв еталон за сравнение, та да се налага над другите. Няма поведение на успял човек.

Какъв "лидер" си видял в тоя нагъл, безпардонен и дебелокож човек? Това, че е пял в Миланската скала оше не значи . че е порядъчен и стойностен човек. А пък някак не ми се връзва "певец от световна величина" да се откаже от кариерата си , за да се подвизава в това унижаващо личността "шоу" вип брадър.

ха-ха "журналисти" - Юлиян - тенор

какъв мъж е пък тоз? че се репчи на къци ли го прави мъж? виж ако се репчи на багата или на ники -ок. ама той на умряло куче нож вади, мъж бил - самовлюбен женчо.

Най-после този злобен старец си получи това, което трябваше. Как не му е неудобно.... Що не си мереше егото с равни на него Багата, Ники - избра Къци защото е по-слаб, дори и физически. Как не го е срам - Къци има три деца може само да е пример, че има такова хубаво семейство и че води здравословен начин на живот. Какво правеше Юлиан пиене до безпаметство и на другия ден не помни, какво е вършил или лъже/относно подпалването на килима, говоренето срещу семейството на Къци/. Отвратителен човек. Браво българи, че го изхвърлихте. Само по това на кого завеща медальона си се разбира какъв лицемер и злобар е, защо не го даде на Багата или Фънки като толкова ги обича.

Днес при Гала се държа, меко казано - неадикватно. Бе човек, зрителите са те изгонили, какво се правиш още на велик? Съюзи се с още няколко пиянки и хайде да тормозим този, който не е като нас! Като си толкова ерудиран, защо не каза 2 думи на Златка, че такава профанщина /столиците/ е недопустима? А, и Гала го изкара герой - или и тя има комплекс към Къци, защото великата водеща на времето му беше статистка-помощничка, или не е гледала Биг Брадър! Иначе Къци ми се издигна в очите - здравословно хранене, йога - това е бъдещето на човечеството!

Всичко беше ясно отдавна, но снощи се потвърди за пореден път. Къци глупака е избрания победител, това стана ясно още в началото когато Памела Андерсън го беше "избрала" да я посрещне, тя защото много добре го познава - хахахаха. ББ малко по малко разчиства пътя на Къци пред победата и затова Юлиан трябваше да си отиде. А Орлин и Никол явно работят за шоуто. Никол "без да иска" направи конспирация, която беше добре дошла за ББ че да запази Фънки за още малко. А Орлин не случайно е единствения по-близък до Къци, защото неговата мисия е да му помага да стане победител.

1. моля проверете правописа на името на Константинов! 2. Той не е тенор! Дори всичко друго да е вярно , това са непростими грешки!

Щом е оперен певец значи е тенор, а? Браво бе! Юлиян е БАС!

не гледах шоуто заради този злобар и комплексар-егаси и злобният и темерут човек.

Злобен,заядлив,небръснат и нечистоплътен физически и духовно е този Юлиян!Такъв не трябва да бъде истинският мъж,обратното,Къци Вапцаров е много симпатичен и възпитан,дано спечели той!

Не харесвам Юлиян, заради огромната му агресивност и егоцентризъм. Бил мъжкар, но според мен е събирателен образ на интелигентна мутра. Паркира по тротоарите, а когато му вдигнат чистачките във вертикално положение, като мек израз на гражданско несъгласие, налита на бой. Що се отнася за качествата му на певец (хора, той е бас, а не тенор!). Да, бил е не лош бас, но да уточним БИЛ е, а не Е. Добрите певци (и музиканти, по-общо) имат уточнен график на представленията и концертите за поне една година напред. Фактът, че Юлиян има време да води някакво измислено предаване (простете, но не му знам името) и да си губи времето в Биг Брадър е индикатор, че кариерата му на певец отдавна е привършила. Защо? Той си знае.

Биг Брадър разкри истинската същност на този човечец - противен, комплексиран, егоцентричен, арогантен, но с много високо самочувствие, за съжаление без покритие... Много се радвам, че го изгониха, защото Къци, с когото той не престана да се подиграва е много по-стойностен човек от самия него. И затова той си избиваше комплексите именно върху Къци. Но това не е мъжествено поведение, а поведение на пълен нещастник!

Напълно подкрепям! Това е наистина човек, който обича само себе си. Всички, които не харесват негоите възгледи и изяви му стават врагове. Безпардонен, груб и егоцентричен. Като научи, че го изгонват, едва не припадна, даже беше си тръгнал, без да се сбогува със съквартирантите си!

Защо пишеш глупости? Какво му е стойностното но това гномче? Едно малко, заядливо и нещастно мъжле. Отвратително мекотело.