Владимир Данаилов се извини на баща си

Влади Данаилов се обърна директно към баща си Стефан в предаването "Карбовски директно" с думите: "Тате, обичам те, извинявай, ако нещо съм направил!".

Обратно в новината

Коментари - Владимир Данаилов се извини на баща си | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Докато умните се наумуват а лудите се налудуват и другите им ръкопляскат ще бъдем паплач а не нация!

Незнам какво по-различно от това би израснало едно дете, когато майка му го е принуждавала да живее с 6 бр. бащи.

Много е късно за извинения, за това трябваше да помисли преди да влезне в предаването.

Истината е, че обществото ни не е дорасло за открити и естествени хора. Момчето е истински човек и присмехът идва от лицемери, криещи физиологията вкл. децата си, правени на тъмно, зад възпитание и "морал".

Този младеж наистина се е чалнал благодарение на нездравата любов на майка си. Колкото по-скоро се отдели от нея, толкова по-голям шанс има да се освести.

Тези двамата са много добър сюжет за реклама на презервативи....Даже си го представям....Стефан Данайлов в едната си ръка държи кутия презервативи а в другата снимка на олигофрена и отдолу текстАко не използвате това получавате това.

личи си , че момчето е живяло в свободна държава-не се пъне, не се кланя на никой, не си изгражда изкуствен имидж. всъщност става силен с това, че е самия себе си. но понеже ние не сме свикнали с такъв манталитет веднага го определяме за луд. а той всъщност се забавлява.

Всичко е по сценарий на "Големия брат".Използваха семейната драма,нараниха много хора и сега преди да изгонят Ирен и Владимир,ще ни трогнат с"измислени"извинителни писания.Време е за лесбо-историята и ще продължават да раздухват историята с"расовите"взаимоотношения между Ники и Бони.Е,двамата добре го играят.Всичко е за рейтинг и пари,погазвайки човешките чуства и права.

Много точно казано!

Много са грозни напъните да се опитват за черпят облаги майка и син на гърба на Стефан Данаилов.И жалко, че медиите подпомагат това нещо.За мен и двамата в Брадъра ги пере сачмата и то яко.

vglfaite se po-dobre v sebe si,predi da sudite drugite! Samo edin ima pravo da sudi i ako ne znaete koi e jalko za vas!!!na iren i vladko pojelavam zdrave i uspehi v jivota!

stiga ste pluli po m64eto mnogo si e dobro i kakuv e hubavec kato ba6ta si! Kusmet Vladi!!!

Kalin

Малко късно се е сетил.Тръгна по акъла на майка си сега ще вика-извинявай.Жалка история.