Познанията на Златка по география потресоха зрителите

Черната Златка потресе зрителите на ВИП Брадър с познанията си по география.

Обратно в новината

Коментари - Познанията на Златка по география потресоха зрителите | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Определено името на предаването не отговаря на хората вътре! Особено на повечето от тях! Тази жена пък е уникално проста. УНИКАЛНО ТЪПА! Продуцентите - сменете името на предаването си!

какви вероятности,какви столици. то бива тъпо,ама пак чак толкова!

Ако наистина е така ограничена и не изпълнява мисия, редно е да се огласят учебните заведения, посещавани от тази семпла женица. За човек, претендиращ за завършена университетска образователна степен, подобна неграмотност е недопустима.

Не мисля, че й е платено, за да се "прави" на тъпа. Още в един от форматите на Слави ни демонстрира лек умствен багаж. Но на нея явно не й е нужен, защото като гледам се справя в живота... Жалко, но факт!

По броя коментари е ясно,че това същество приличащо на травестит е впечатлило многобройните зрители на ВипБрадър не със силикона,а с ограничените си умствени възможности .Жалкото е,че на такива като нея искат да подражават подрастващите момичета.

Преди време някои хора се сърдиха, на ББ за кофти материал! Ето го, това е обществото ни!!!!!

Простачка

за какви "випове"говорим?/като златка ли ?/ това е срам и позор ! има претенции, а всашност е крагла 0.такова излагане...,но за саяление нмого са като нея сас самочувствие без покритие. и тя ми била "в и п "позор !!!а тези, които са ги избирали-добре са ги нагласили-хахаха ! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Много странно, че има изненадани от "постижението" на тази проста и нагла уличница. За съжаление, това е лицето на голяма част от младите хора ж Бг. Защо показват падение по тв , от което по-ниско не може да има? Дори видът й е толкова отблъскващ, но я й вижте самочуствието.

Не беше игра, а много стряскаща истина избухна. Г-н Игнатов, проверете как са издадени тези дипломи! Уважяеми журналисти, разбрахте ли сега колко сте отговорни към работата си? Правите популярни хора на това ниво - 0, а може би с такива гости по студиата се чувствате значими, защото собственото ви ниво е едва -1? Да но и така се забелязва, че не сте на ниво и когато ви го кажем или покажем, вие ни се оправдавате, че това искала публиката. НЕЕЕЕЕЕЕЕ, не искаме това. Гледах Кеворк и Тома Томов - това е нивото, ама за това трябва да четете, да работите, да знаете, да можете, да имате речник, да имате класа. Браво на ББ, че направиха този резил на гърба на това момиче, че да си знае мястото и де не се вре там където не му е. Отговорността за този огромен проблем е на родителите, учителите(много от тях са наистина много виновни) и на медиите.

Уважяеми ??? Може би имате предвид "УважАеми"? Или имате претенции само към чуждата неграмотност? ;)

Колко си умееееееееееееен........

Абе, стига глупости! Защо се хващате за думата. Понякога се случва да се сгреши в бързината, и не поради неграмотност. Просто А и Я са близо една до друга в клавиатурата. Направо издребнявате г-не/ г-жо :))) Я по спокойно! Човека е прав!

Наистина, Министерството на образованието трябва да провери образованията на Златка. Не,че има нещо неясно за тези дипломи. Но все пак момента е подходящ, защото,това което видяхме снощи е меко казано, потресаващо. Съжалявам ,че Златка ще е изкупителния случай,но тя ,горката едва ли ще осъзнае случващото се.

Стига сте се гаврили с момичето бе!!! Муцка, не им обръщай внимание на тези злобни коментари. И двете с теб имаме отлични познания по география, кво ни се дървят...Еми да- Земното кълбо е общо взето кръгло. Континентите са няколко. Европа, Африка и некви други. Има и океани и морета, които са пълни предимно с вода. Най-известните морета са Слънчев бряг и Кушадасъ. Най-големият връх е Еверест, преди възродителния процес се е казвал Джомолунгма. Париж е столица на... една от държавите, след малко ще се сетя коя. В Париж продават страхотни обувки, една приятелка си е взела оттам много сладурски сандалки само за 120 евро, представяш ли си?

Определено ме разсмя! В географията е важно да се знае къде ти е г.за и къде ти е устата:(

YES!!!

Ами да, това е.Аз знам и Дубай, че там е един от най-големите молове.И Милано - столицата на Италия.Моята приятелка Деси ми подсказа.Пък всички нека завиждат, защото нямат дрехи от Милано от новата колекция.

...Kakva grozna zena !Potresen sam,za ostanaloto no koment!

сте очаквали? Така ще е, като каните разни простаци, за да привличате аудитория, но и тя вече се ориентира. Това са ви ВИП-овете, това е днес България. Защо да злобеем взаимно, да признаем простотията като фактор в кариерата и толкова.

МЪРЗЕЛИВА КИФЛА Е ЗЛАТКА ,ДА МАМА НЕ - СЪБИРА СИ ТЯ ЗА СТАРИ ГОДИНИ ИМА ЗЛАТНА КАСИЧКА, ЗАВИЖДАЙТЕ И КАТО Я ЗАВЕДЕ НЯКО В ПАРИЖ ЩЕ СИ МИСЛИ , ЧЕ Е ЛОНДОН И ТАКА...

Не можах да разбера с какво е ВИП тази Златка.С какво е известна. Ти да не знаеш столиците на съседните държави - срамота. Не говоря за всички а за съседните и какви фрапиращи грешкш прави - ужас. И това чудо ще ми се явява по всички телевизии през ден.

Еи. Тая са я вкарали само да ни дигне самочувствието. Че то сма направо академици спрямо нея. Малеииии!

Който се е занимавал с ТВ продуценство знае, че за да се гледа едно предаване, трябва да се погъделичка зрителя. Той да си каже "Я колко съм умен, тези дето ги дават по телевизията са под нивото ми." Това вдига самочувствието на средния зрител, а не го депресира, ако от екрана го заливат с компетентност...

ТЪПО, ТЪПО, АМА ТЪПО ПАРЧЕ!!! Не е нужно да си професор, не е нужно и дори средно да имаш но да бъркаш град с държава и да не знаеш поне столиците от балканите еееееееее това нямам просто думи. Тази тъпотия не може да бъде оправдана по никакъв начин. Ние сме виновни че търпим да ни се показват всякакви такива тъпотии и всякакви такива невежи хора, защото някои от нас им се възхищават. Хора престанете!!! Не падайте на тяхното ниво!!!

Да ви кажа че от 1998 г работя в British Airways и като постъпих и казвах че съм от България пилотите ме питаха: а в Истанбул ли живея,друг мислеше за Букурещ,Будапеща а една стюардеса ме попита каде точно в Брюксел живея -така че наша Златка не ме учудва !

Моля ви,спомнете си знанията по география на кандидатката ни за еврокомисар Румяна Желева,и как се опитваха да омаловажат невежеството й.Златка няма претенции да прави национална или европейска политика-простено да й е!Помислете всички за културата и образованието на децата си!

аз като знам всички столици та какво от това, аз съм путьо, а тя си е пи4ка трепач и хиляди й се кефят

Е, наистина си такав, след като мислиш по този начин!!!

На мен пък ми беше смешно, защото не съм и очаквала някаква фльорца, известна от риалити формати и снимки по гол гъз, да знае нещо, което е извън границите на поп-фолка и мола. В крайна сметка и плащат някакви пари, за да прави сеир на хората, защото народа е гладен за зрелища, те от своя страна вдигат рейтинга на телевизията, а от там идват и парите. На всички ни е ясно. Не ми е смешно обаче, че тя не е някаква единица, а представителна извадка на младото поколение, което е не само неграмотно и необразовано (нищо, че ежегодно университетите "повръщат" хиляди висшисти), но няма и никакви ценности и морал. Пълен упадък, нямам идея в какво общество ще растат все още невръстните ни дечица....

Без критичност няма напредък. Не мога да допусна, че има българин, който да не знае столиците на точно тези страни. Лошото е, че именно подобни посредствени хора се бутат все в очите ни и окупират телевизионния екран, парадирайки с нахалството си за известност. Да, тъжно известни, с глупостта си.

О, лъжеш се! Преди две години моя позната на 22 години се яви на интервю за работа- тест! Един от въпросите беше: Атина, София, Белград, Брюксел- да се зачеркне ненужното! Тя определила София? - защото другите били морски столици! Това е човек на 22 год., със завършено средно образование в "елитна" гимназия и 2-3 години учене в ТУ-София!

Аз пък си мисля, че някой се опитва да направи на глупаци "целокупния български народ". То е ясно, че Злати не блести със знания и интелект .... но чак пък да не различава градове и държави !?!?!? Лоша реклама няма и днес Big brother е най - коментираната тема, дори от хора, които не са гледали въпросния епизод и по принцип не са фенове на подобни шоу-та (като мен). Май ще излезем пак най-големите будали ... щото отново се хванахме на въдицата на продуцентите !!!

гледането, обсъждането и въобще Big Brother е толкова вредно, колкото и ислямистите в западните родопи. Но нали Българите са прости гледат и се дивят на такива прости като тях.

То, скоро няма да има европейски съюз, такае че е добре да не затормозяваме паметта си със столицата му.

Тая, Златка де, може да са я водили в Лондон, но никой не й е казал, че това не е държава, а да не говорим Обединеното кралство и т.н. Пък може да са й казали нещичко, но как да го запомни, нали в главата и има само бръмбари.

Very Idiotc Person - за съжаление това представляват всички VIP- ове в България

При този клиничен случай медицината е безсилна! Ужас!

Биг Брадър успя да вдигне самочувствието на повечето българи , че назнайват нещо. Като я гледахме тая повечето имахме самочувствие че сме академици. Дали има и по- тъпи селски птъчки?

Това ли ви е ВИП обществото? Цигани и неграмотни други индивиди! Може ли да си толкова проста Златке?

Това са ВИП-овете в България :-))

Спал съм с черната Златка, русата Златка, Норка, Видра и други.

Машалла, аферим, ашколсун!

Тази не е Homo sapiens, това е Хомо прическус/силикосус.

Златка има проблеми с обработването на информация в главата си, защото само от гледане и слушане на новините по телевизията, и от четене ДОРИ и на тъпи жълти вестници и списания, тя би трябвало да може да прави разлика между ГРАД и ДЪРЖАВА, и най-вече да може да назове столиците на съседните на България държави, НО...УВИ!!!

дали всички от пишещите тук знаят имената на европеиските столици?вместо да се смеем на другите да се замислим за себе си.

Е, аз ги знам. Сега може ли да се посмея на воля?

ше ги научи, много са и затрябвали да ги знае...

Ами да, няма нужда да ги знае...тя си има силиконов бюст :)))

Има много по красиви но много по скромни момичета и тук вината не е в черната или руса Златка \впрочем това определение звучи грозно \а е в телевизиите които допускат предавания които ги канят и лансират като випове жалко много жалко срамувам се че съм българка

Какво толкова се учудвате. Това е VIP-а на Б-я.

На всеки може да се случи да забрави столиците,но да напишеш,че Англия е столица на Великобритания,това е трагично.

златка участва в реалити на слави трифонов, в което пътуваха с джип до букурещ и белград. едва ли е забравила имената на столиците. по- скоро това са тъпи режисжорски постановки, за да има сеир за зрителите!

Абе стига сте съдили бре хейтъри. Ако спреш 10 произволни човека на произволна улица, където и да е в Англия, Франция или Белгия, и ги питаш за столицата на България то колко ли ще отговорят "София"? А?

За съжаление Pepi България е толкова незначителна в момента страна, че не им е нужно на британците да ни знаят столицата. Мисля, че е изключително неграмотно да не знаеш столиците на съседните на страната ни държави! Все пак не я питаха коя е столицата на Гамбия!!!

Ами това са родните кумири и "ВИП-ове", на които младежта масово подражава - силикон, секс, наркотици, чалга, алкохол, криминалност, тъпотия до шия и др. Правете си изводите! Семаната отдавна са посяти, сега просто берем реколтата.

Па аз съм я ... в Белград. Она го знае, ама се прави. Сигурно и от други столици има размътени спомени.

Не можех да си представя, че има толковаубийствено тъпа кифла! А министерството на образованието и науката тутакси да изрита учителите й!.. С някаква диплома от даскалото тя е влязла за висше... Дори проформа, но някаква диплома е имало!