17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нула интерес.

Интерес под нулата.

защо сте тука... ААА ЯСНО... анонимни малоумници сте и трябва просто да се изсерете там където не ви е мястото....

Да, макар днес Коул да отбелязва своя трийсети рожден ден, той продължава да носи някои от чертите на малкия Бен, който очарова почитателите на ситкома. Трийесети? Вие сериозно ли?

Кой го интересува

.... като не те интересува...какво правиш тука?

Търся майка ти

Не съм го гледал този сериал.

Не пропуснаха и в Приятели да изтъкват че героят на Давид Шумер - Рос е евреин, и кирливите им свещници и хануките и там ясичките им извращения

живеете с 80 години назаде бе... Еби му майката и малоумници има в тоя сайт. Само да ти кажа че едно време и християните са били много извратени.... а има и доста такива във ватикана вмомента.

Да, едно време. А те и сега са такива.

Като за трийсети изглежда много добре. Дори и дваийсети могат да му зависят.

Много е сладък. Някой знае ли къде е отседнал?

Стига вече с тая простотия Приятели. Това го въртят по бтв-комеди всеки ден, щом го видя и сменям канала. Толкова години нонстоп в ефир, драйфа от тях. А този от снимките прилича на бъдещата булка на Кокорчо.

Щом е работил за Дисни като малък, значи анала му е много разхлабен. Всички деца актьори в Дисни ги пускат за свежо месо по холивудските оргии.

Ката погледнеш всичките сниммки, виждаш че е започнал да погрознява, остарява, от много печене на слънце или от нещо друго...

Коул Спраус одъртявал и погрознявал ? За погрозняването малко се е поналял в лице, ама не го виждам сбръчкан от слънце. Да не го бъркаш с Маколи Кълкин? Или си някой дечко на 11 г, другият вариант е възрастовите ти предпочитани да са описани в наказателния кодекс :))

Невероятно неграмотно заглавие 8т което нищо не се разбира. Да не говорим за съдържанието на написаното.